Şimdi Ara

Cd yi taktığımda sürücü cd yi boş gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün bi film izlemek için dvd yi taktım fakat sürücü boş gösteriyordu.sağ tıklayıp özellikler dediğimde kullanılan alanı 0 mb olarak gösteriyor.fakat boş alanı cd deki boş alan ne kadarsa gösteriyor.
    farklı cd ler takıp denedim hepsinde aynı sürücü boş gösteriyor.
    format atmadan önce böyle bir sorun yoktu büyük ihtimalle formattan kaynaklanan bi sorun?

Cd yi taktığımda sürücü cd yi boş gösteriyor?

acil yardımınız gerek şimdiden teşekkürler

• Format edilirken Kart Okuyucu devrede olduğu zaman optik okuyucu için driverler tam olarak yüklenemiyor, bu nedenle oluşmuş bir hata olabilir. Bazen bu optik okuyucu için firmware live update yapılarak sorun çözülebilir.
    Not: Firmware live update yapılacak Optik okuyucu master konumda olmalıdır (İDE ise). Kart Okuyucu bu konuda bir probleme neden olabilir. Diğer türlü driver yüklemesi başarısız olur. (Kod 20 veya Kod 39)

Windows'un imapi cd yazma hizmetini disable yapmak bazen sorunu çözebilir. Denetim masası'ndaki Administrative Tools'tan servisler girilir ve imapi cd-yazma com hizmeti bulunur, özelliklerine girilerek başlangıç türü devre dışı bırakılır. Restart edip tekrar deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Format edilirken Kart Okuyucu devrede olduğu zaman optik okuyucu için driverler tam olarak yüklenemiyor, bu nedenle oluşmuş bir hata olabilir. Bazen bu optik okuyucu için firmware live update yapılarak sorun çözülebilir.
    Not: Firmware live update yapılacak Optik okuyucu master konumda olmalıdır (İDE ise). Kart Okuyucu bu konuda bir probleme neden olabilir. Diğer türlü driver yüklemesi başarısız olur. (Kod 20 veya Kod 39)

Windows'un imapi cd yazma hizmetini disable yapmak bazen sorunu çözebilir. Denetim masası'ndaki Administrative Tools'tan servisler girilir ve imapi cd-yazma com hizmeti bulunur, özelliklerine girilerek başlangıç türü devre dışı bırakılır. Restart edip tekrar deneyebilirsiniz.

dediğinizi yaptım ve sorun düzeldi çok teşekkür ederim

• Arkdaşlar Bnm Sorunum Da Şu: Buqün Bir İnternet Kafeden Dvix Film Kopyalattım.. Bunu DVD-Rw'me Takdığımda Boş olarak Gösteriyor. Bunun Sorunun Nerden Kaynaklandığını weye Hangi Dvix Oynatıcıyı Kullanmam qerekdiğini SölerSeniz Sewinirim.. Şimdiden Çok Teşekkür Ederimm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxsaqopaxx

Arkdaşlar Bnm Sorunum Da Şu: Buqün Bir İnternet Kafeden Dvix Film Kopyalattım.. Bunu DVD-Rw'me Takdığımda Boş olarak Gösteriyor. Bunun Sorunun Nerden Kaynaklandığını weye Hangi Dvix Oynatıcıyı Kullanmam qerekdiğini SölerSeniz Sewinirim.. Şimdiden Çok Teşekkür Ederimm...

dvd-rw sağlam ise o cd yi çeken arkadaş düzgün çekmemiştir.
    yoksa boş görünmezdi içi.en azından okutamasan bile dosyaları görürdün.
  • Cd yanmış olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.