Bildirim
CD SÜRÜCÜLERİ YOK OLDU USTALAR YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cd sürücülerin için biosu kontrol et ve sürücülerin master ve slave lerini kontrol et derim
usb yüklenmiyor derken nasıl bir hata veriyor -
CD-ROM 'un slota bağlı olduğu Bağlantı kablosunu değiştirmeyi denemelisiniz. Kablo ya oksitlenmiş veya kırıklık oluşmuş olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin -- 3 Kasım 2005, 22:16:17 > -
Önceden varken bi anda mı yok oldu? Yoksa hiç ni görünmedi? -
2 cd görunuyordu e ve f şimdi bilgisayarımı acınca yoklar
cd koyunca da okumuyortabii -
Aygıt yöneticisine gel oradan "donanım değişikliklerini tara" de bakalım olacak mı. -
ide sürücülerini kontrol et derim.
ide kablosunu kontrol et.(ikisi de aynı idedeyse master salve ayarlarını da kontrol et)
olmadı bi daha yükle(ide sürücülerini güncelle).
yüklediğin bi ide sürücü güncellemesinden de yapabilir.
en pratik çözümüm ise cd romların çalıştığı bi zamana geri dönmen. bunun için sistem geri yüklemeyi kullan.
başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme. açtığın sayfada cd romların çalıştığını bildiğin bi zamana geri dön.
kolay gelsin......... -
bu arada modemi eternetle kullanmayı denedin mi? eternet kartın varsa bişi yüklemene gerek yok(eternet kartı hariç).
modem kurulumu için ayrıca kitapçığına bak(modemle birlikte gelmiştir herhalde)
orda modem kurulum sayfasını nasıl açacağın anlatılıyo.sayfa açılınca:
1-WAN seçeneği olacak ona gir.
2-karşına çıkan sayfada submit i tıkla.
3-VPI:8 ve VCI:35 yap.
4-username ve password ı gir(bunlar telekom sözleşmesinde bulunmakta telekomdan aldığın kağıtta).
5-PPOELLC yap(nerde olduğunu tam hatırlamıyorum sayfada görürsün).
6-service cat:UBR yap.
7-disconnet:0 yap.
8-submit de.
9-kaydet(save)
10-çık.
kolay gelsin............ -
bir tane boot eden cd ilen başlangıçta acmayı dene eğer boot ediyorsa windows kurulumunda sorun var demektir.Yeniden kurmanı tafsiye ederim. -
Tesekkurler windowstan kaynaklanıyormus cocuklar birseyleri silmişler tekrar yukleyecegim win su
Bu vesile ile herkesin bayramını kutlarım -
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion_ysc
5-PPOELLC yap(nerde olduğunu tam hatırlamıyorum sayfada görürsün).
abisi artık onlar sabit değil yani ppoellc'ler falan...bulunduğun mevki'ye göre değişiyor....
ben 2.ye adsl bağlattım ilk bağlattığımda ppoellc yapıyodum , şimdi ise başka bişi yapıyom...porttan porta değişiomuş....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X