uzun zamandır user32.dll hatası cekiordum yine bu site saolsun sorunu cozdum ancak sorun ilk basta XP yamalarıyla dll bulmakla cozulemediginden xp yi onarmak için xp sini kullanmaya calısdım ama beceremedim :P neyse hatayı duzelttim ancakk
Artık bilgisayar ilk acılısda artık o siyah ekranda bana normal windows xp yi mi çalıstırmam yoksa xp yi kurmam mı gerektigimi soruyor ( cvp vermessem 2sn içinde kurmayı denior asıl gıcıklıkda burda )
neyse xp yi acıorum ama cd surucum normal deil :D cıkarmama ragmen orda XP_SP2 oldugu yazıor:D ve bi cd taktıgımda otomatik calıstır cıkıyor direk cooook uzun bi liste den secmem gerekeni istiyor ama burda normal klasor gorunumu verecek bişey yok ne takarsam aynı manzara cıkarsamda bosda dursa xp cd si var sanıyor ve acmak için liste veriyor bana
ilk girişdeki o yazıdan ve bu cd surucusu seyinden kurtulma yolunu soyleyebilirmisiniz ( buyuk ihtimalle aynı neden ama)
bios ayarlarından boot kısmına bir bak istersen ...
ilk sorun icin; Bilgisayarim iconunasag klik-ozellikler- baslangic kurtarma bolumundeki kutucuktan hangi xp secmek istiyorsan sec ve altindaki bekleme surelerinin oldugu kutucuklari iptal et.
ikinci sorunda ise bence cd-romun guc baglantisini cikart (pc kapali iken) , ve tekrar ac pcyi. Sonra gucu tak birdaha dene.Sanki aygit tekrar kurulmus gibi algilasin yani. Kolay gelsin
biraz daha acık olursa..
XP kurulumun yarım kalmış demektir. Bunu düzelmek için Bilgisayarıma sağ tıkla.. Özellikler.. Gelişmiş.. Başlangıç ve Kurtarma.. Ayarlar.. Sonra XP kurulumuna devam et seçeneğini seçip.. Düzenle.. diosun. notepad açılır ordan görmek istemediğin yazıyı sil save et kapat.. sonra reset at..
kaladze arkadasıma tesekkurler ama sorunu Winter arkadasımız saolsun cozdum burdan tabiki yardımcı olmak isteyen enemy34 e de tesekkur ediorum baya basit ama son basit sorunu için(user32.dll) format atacak kadar cıldırmıslıgımın uzerinden 1 saat gecmediinden her seye uzakdan yaklasıyorum
( yaa aslında o dll sorunu o kadar da deil :P forumlarda bakarken herkes o sorun yuzunden format attıgını diodu:D ) ( mrk edenlere -eger varsa- sorunu birinin korsan yazılım için surucu artırma programları sorun yaratıyor digen bir arkadasın lafını sonradan anladıgımdan geç cozdum oda laf arası teknik laf yapmıs canım:D desene deamontolls felan anlayak direk :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme