Şimdi Ara

cd+rw ve dvd-rw ikisini ayni IDE kablosu ile bağladım. sorun çıktı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende LG marka cd-rw vardı. geçen hft da LG 20x securdisc aldım. ikisini de aynı IDE ile bağladım. SORUN ŞU: ikisi de bağlı iken cd-rw sorunsuz çalışıyor ama dvd-rw hata veriyor. dvd nin içini görebiliyorum ama dosyayı açmıyor. Acaba ayrı ayrı IDE ile mi bağlamalıyım? yoksa ayarlarla ilgili bi düzeltme mi yapmak gerekiyor??? şimdiden teşekkürler...

• Sanırım master-slave ayarlarından kaynaklanıyor. cihazlarının üzerinde alt alta 4erli 2 sıra pinler vardır. burada bir plastik vardır. Bu plastikle master veya slave olarak jumper ayarını yapmalısın. Sanırım cihazının üzerinde master için ve slave için jumper ı nereye takacağını göstermiştir
  • yardımın için teşekkürler... dvd-rw ı kutusuz aldım. o yüzden herhangi bi kitapçık falan da yok elimde. cihazin üstünde de yok herhangi bişey. artık deneme yanılma yöntemini kullanıcam tekrar teşekkürler...
  • İnternetten marka ve model olarak jumper ayarını bulabilirsin
  • aynı sorun bende de oluştu ama monitore hiç göruntu gelmıyor asus cd r vardı lg dvd r aldım birini master diğerini slve yaptım goruntu hiç yok tam tersını denedım slave olanı master diğerinii slave yaptım yıne yok tek tek bağlarsam ikisindede açılıyor monitore goruntu gelıyor.annamadım gıttı.
  • tamam dır ennial kardesımın sorununu cozduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.