Ben cd okuma film izleme isini cd-rw ile yapsam sorun cikarir mi..Yoksa aleti bozarmi bu is..?
benim bildiğim writerin saatinden çalmış olunuyoo ama bazı cdler çok bozuk oluyoo mecburen writere sokuyom okumak için. mecbur olmadıkça kullanma bence
cdrom lar kaç paraki zaten. bence bi tanede cdrom al. hem rw nin ömrü uzar hemde ikici bir disk sürücü işlerini kolaylaştırır. bence tabi ben aynen böyle yapıyorumda :))
bencede cdrom al çünkü cd den cd ye kopyalar böyle sadece cd rw ile zor olur. hdd e kopyalka son ra cd ye yazdır uzun hikaye
Walla Koydugun Cd ye bahalı Eger Orjn ve yeni bi cd Koyarsan fazla Zararı olmaz ama korsan ve cizik bir cd koyarsan zararlıdır
bak guzel kardesım her parcanın bı gorevı vardır ve cd-rw bu gorevı cd yazmakla yapıyor ha tabı cd oku okumaz degıl ama ılerıde sorunlar cıkabılır bence sen bi cdrom al
cd romlar ortalama 10000000 devir ömrü var boşu boşuna bunu bitirme su anda durumun yoksa kulllan gitsin bi cd rw ne kadarki zaten durumun düzelince alırsın yenisini:)))))))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme