Şimdi Ara

Cd-rom yerine takılan harddisk problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Msi ge70 2oe marka laptopum var. Bilgisayarın ssd içermeyen versiyonunu aldım. Daha sonra da açılışı hızlandırma isteğimden Hyperx ssd aldım. Var olan kendi harddiskini de cd-rom yerine aparatla vatan bilgisayarda taktırdım. Şöyle bir problem var takıldığından beri. Mesela bilgisayar masaüstüne olsun ben D deki bir dosyaya erişmek istediğim zaman Harddisk önce durmuş vaziyette oluyr. Erişmek isteyince çalışmaya başlıyor. Siz onun sesini duyabiliyorsunuz. Bu da D deki erişmek istediğim her dosyada oluyor. Mesela x oyununu oynuyorum. Oyun önbelleğe alınırken oyun içinde ya daonline oyunlarda harddisk tekrar çalışmaya başlıyor. yani oyun açılınca sürekli çalışmıyor. Bu da o arada tam 3 saniyelik bir donma yapıyor. Ve bazen kritik zamanlarda adamı çıldırtıyor. Bu problemin çözümü mevcut mudur? Acaba aparatta mı sorun var. Harddiskte herhangi bir problem yoktu. Yardımlarınız ve zahmetiniz için teşekkürler.

• Sorun; GE70, optik sürücü yuvasına taktığın aparat yada HDD'de değil. Sadece güç seçeneklerinden küçük bir ayar yapman gerekir.

Güç Seçenekleri - Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir - Sabit Disk - Sabit Diski Kapatmak İçin Beklenecek Süre - Pilde ve Prizde "0" yaparsan, HDD bir daha kapanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

Sorun; GE70, optik sürücü yuvasına taktığın aparat yada HDD'de değil. Sadece güç seçeneklerinden küçük bir ayar yapman gerekir.

Güç Seçenekleri - Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir - Sabit Disk - Sabit Diski Kapatmak İçin Beklenecek Süre - Pilde ve Prizde "0" yaparsan, HDD bir daha kapanmaz.

Usta çok sağol hiç aklıma gelmemişti. Dediklerinizi uyguladım. İşe yararsa buradan sizi bilgilendireceğim. Umarım işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

Sorun; GE70, optik sürücü yuvasına taktığın aparat yada HDD'de değil. Sadece güç seçeneklerinden küçük bir ayar yapman gerekir.

Hocam sorun hala devam etmekte. Hiç bir zamana aldım ancak olma sıklığı her 5 ya da 10 dk da bir. Sorun başka ne olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.