Şimdi Ara

CD Projekt: 'The Witcher 3'ün Grafiklerini Düşürmek Zorunda Kaldık' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bilginize adamlar parayı konsollardan kazanıyo açıkladılarda zaten konsollar olmasaydı bız bu yükün altından kalkamazdık dediler bence oyun harıka açık dunya oynanışına shayp bı oyun için gerçekten güzel

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alkan abinin eklemediği bir açıklama daha var, yapımcı aynı zamanda oyunun Pc versiyonun konsol versiyonları yüzünden teknik açıdan kısıldığını da kabul etti. Bunun yanında konsol versiyonları olmasaydı bu oyun da olmazdı diye bir savunma da yaptı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xleonhart

    Bu nasil bir bahane oha.

    Ulan ben kendi isimde (ev tekstil perde urunlerin satiyorum) musteriye katalogdan urunun gosterip iste bunu yapalim size deyip parasinda onden alsam sonra musteri eve goturup baksa ve urunun kendisine gosterdigim urun ile ayni urun olmadigini gorup tekrar bana geri getirse. Kardesim sen bana ne gosterdin ne satiyorsun ayip degilmi sen ne bicim bir firmasin dese. Bende ona hasssktrr ben guzel yapmaya calistim ama istegim gibi olmadi keske o urunu sana hic gostermeseydim tuhh. Neyse sen eve git benim sana verdigimi kullan desem...?

    Kesin o urunu benim biryerime sokar bide ustune dolandirici diye dava acar ve kazanirda.

    +1
    Çok güzel bir mantık. Aynen dediğin gibi. İnsanı kandırmaktır bu. Bilmeden yapılan bir şey yok aslında. Hepsi firmanın pazar, reklam politikası ve noktası virgülüne kadar önceden planlanmış hareketler. Yerseniz diyorlar açıkcası.




  • En oyuncu dostu gözüken firma bizi sırtımızdan bıçaklıyorsa sektör çok kötüye gidiyor demektir..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

    Firma yalan üstüne yalanla reklamını yapıp parayı kaldırıyor, hatırlarsanız tüm dlc lerde ücretsiz olacak oyunculara ücretli içerik satılmaz diyip daha sonra 2 tane dlc nin paralı olacağını açıkladılar.<br><br>Yasal düzenleme getirilmesi lazım.


    Sen tam dinlememişsin yapımcıları anlaşılan, adamlar biz iki tane skin veya iki eşyayının DLC diye satılmasına karşıyız ama oyuna 30-40 saat ekstra hikaye ekleyecek kadar büyük bir "genişleme paketi" olursa anca o zaman kullanıcılardan para alırız, çünkü o kadar büyük bir içeriği hazırlamak gerçekten çok zahmetli olur, bu yüzden çalışan arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını ödememiz gerek gibi bir açıklama yapmışlardı. Netten araştırabilirsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trapdoor

    Oyunun çıkmasına yakın downgrade iddiaları türemişti, firma bu bitmek-tükenmek bilmeyen iddialara karşı en sonunda suskunluğunu bozup "oyunun çıkmasına az kaldı, çıkınca neyin ne olduğu görülecek" gibi bir açıklama yapmıştı.
    BKNZ Açıklama:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3un_Downgrade_Haberlerine_Aciklama_Geldi-78451.htm

    Böyle bir açıklamadan sonra bu tamamen "geri-vites" yapmaktır. Delikanlılıkla alakası yoktur bence.

    Adamlar resmen yalan söylemişler, kendilerini yalanlıyorlar. Bu oyunun yapımcısından bunu pek beklemezdim. Ayrıca eski haberde düşme yaşanan karşılaştırma görselleri de var ve çok bariz şekilde grafik düşmeleri gözle görünüyor. Keşke ubisoft gibi göz boyamaya çalışmadan direk şu anki oyun içi görüntüleri kullansalardı hiç bu şekilde güven sarsılmasına yol açmazlardı.




  • Zaten 2013'da ki gösterilen grafikler 2015 yılına geldiğimizde kendi kendini downgrade yapmış olacak ve teknoloji daha gelişmiş olacaktı. Herhangi bir downgrade yapmaya ne gerek bir yoktu zaten zaman oyunu kendi kendine downgrade etmiş olacaktı. Şu an 2011 yılı grafikleriyle oynuyoruz, bu arada downgrade yok filan diyerek kendini kandıranlarda remsi ağızdan öğrenmiş oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Burdanda anlayacağımız gibi yeni nesil konsolların aslında yetersiz olduğu ortaya çıkıyor. Ama PC'de böyle bir kısıtlama yok. Niye böyle yaptınız desek konsollarla arasında fazla fark olmamasını için diyecekler. Olan yine binlerce lira para verip o canavar PC'sinde oyun oynayanlara oldu. Sonra bakın işte konsollarla pc arasında fark yok ehehe... Ulan yeni nesil konsol diye dediğiniz xone daha doğru düzgün 1080p oyun oynatamıyo yahu!!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu kesinlikle ertelemiyoruz ! .... 2 defa toplamda 6 ay ertelendi
    Dlc ler ücretsiz olacak ! ... 24.99 season pass
    Downgrade olmayacak ultra da oynayıca hayran kalacaksınız ! .... Gösterilen sürüm ticari demoydu üzgünüz
    Herhangi bir exc. olmayacak ! ... Xbox one CE sürüme özel içerikler

    Bunları Ubisoft EA yapsa tü kaka, cd project yapınca mağdur öyle mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

    Firma yalan üstüne yalanla reklamını yapıp parayı kaldırıyor, hatırlarsanız tüm dlc lerde ücretsiz olacak oyunculara ücretli içerik satılmaz diyip daha sonra 2 tane dlc nin paralı olacağını açıkladılar.<br><br>Yasal düzenleme getirilmesi lazım.


    dlc ayrı şeydir expansion pack ayrı birşeydir. senin hesabına göre d3 reaper of souls da ücretsiz olmalıydı. önce aradaki farkı öğren sonra eleştir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sonra vay efendim konsollara niye laf atıyorsunuz Al işte konsollar hep ayak bağı. bu konsollar olmasa pc çoktan daha iyi grafikleri gösterebilecek ama konsolların yüzünden hep grafik düşürüyor firmalar. daha iyisini görebilecekken hep geriye gidiyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu downgrade mevzusunuz en büyük sorumlusu siz grafikleri herşeyin önünde tutanlarsınız. Boşuna firmaya yalan söyledi, yok bizi kandırdı diye çıkışmayın. Siz hakediyorsunuz. Witcher'ın grafikleri videolardaki kadar iyi olsa, kaplamalar on numara, ışıklandırma mükemmel olsa ama mesela açık dünya şimdiki gibi olmasa, her eve girerken her yeni bölgeye girerken yükleme ekranı çıksa ve bunun haberi yapılsa şu konuya gelen olumsuz yorumların yarısı gelir miydi merak ediyorum. Şimdi önemli olan grafikler değil firmanın bize yalan söylemesi diyecek olanlara peşinen söyleyeyim; birbirimizi kandırmayalım hepimiz biliyoruz önemli olan grafikler.
  • Ya benim anlamadığım şu.Grafikleri o kadar yüksek gösterip sonradan düşüreceğinize , düşük gösterip yükseltmek daha mantıklı değilmi? Bir kere de şu DOWNGRADE yerine UPGRADE görsek ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: puppet53

    quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Desene sen PS4 ve XO yüzünden grafiklerden kısmak zorunda kaldık , baskıya dayanamayıp downgrade yaptık desen başımızın üstünde yerin olur .


    Oyunun bu şekilde bile gtx 980 ile full detay çalışıyor gösterdikleri detay da olsa ne ile açacaktın merak ediyorum. Ha herkezde SLI Titan var bu forum unutmuşum...

    Konsollardaki o donanımla bile böyle açıyorsa merak etme o grafiklere bin liralık kartlar yeter ama tabi ki optimize etmedikleri için sana böyle geliyor. PC'de optimize oyun görmeye görmeye kartların gücünün bu kadar olduğunu sanıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah düşürmek zorunda kaldınız peki sorarım CDprojekt ve diğer firmalar mal mısınız da oyun daha oturmamışken sistemlerde nasıl çalışıcağı nasıl performans vereceği belli değilken öyle güzel kaliteli videolarla çıkıyorsunuz karşımıza

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yok soyle oyuncu dostu yok boyle oyuncu dostu ,yemeyin arkadaslar yuzlerce milyon dolar kazaniyor bu adamlar sen kimsinde seninle dost olacaklar... soyledigi nedende sacma acik acik biz diger firmalar gibi reklam yaptik demiyorlarda yok acik dunyaya koyduk olmadi filan diyor , adamlar yazilim muhendisi siz bunu ne kadarlik sistem gerektirecek bilmeden mi planliyorlar saniyorsunuz.
    baskasi olsa yerden yere vurulurdu.ha oyun kotu degil gayet guzel gozukuyor ama gosterilenle alakasi olmadigi bir gercek.
    bu arada oyunda yavs yurume yok mu adam niye kosuyor paso, daha once ki witcherlari oynarken de deli etmisti beni oyunlari silmistim.bir ara bug mu oldu ne oldu bilmiyorum adam normal yurumeye basladi oyun adam oldu bunun bir tusu varsa yazin bilgisayarda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105911237//tm.htm#105979385

    yazmıştım arkadaşlar ::: D her zaman söyledim bu formda; aşağıya kopyalayım ...


    Dün; 12:35:35 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    quote:

    Orijinalden alıntı: Quirah

    [html]<div class='bscdengelen'><center><img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/news/78538_550x250.jpg' /></center><br/><div><br /></div><div> PC oyuncuları için ekran kartı sürücüleri konusu bir dönemler sıkıntı haline gelmişti. Ancak son yıllarda bu konuda ekran kartı üreticileri de hızlı davranmaya başladı. <strong>GTA V'in çıkışından önce oyuna özel sürücülerini yayınlayan Nvidia, aynı şeyi The Witcher 3 için de uyguluyor.</strong></div><div> </div><div> Gün itibariyle Nvidia'nın The Witcher 3 için geliştirdiği yeni sürücüleri yayınlanmış durumda. Bu sürücülerle beraber yapılan optimizasyon çalışmalarıyla <strong>oyun deneyiminiz daha iyi hale gelirken, SLI ve GeForce Experience desteği de eklenmiş oluyor</strong>. Yeni ekran kartı sürücülerini yine GeForce Experience aracılığıyla indirebilirsiniz.<br /></div><div> </div><br/>

    </div>[/html]



    Evet arkadaşlar, bugün bir kez daha anladım ki; Nvidia ve Nvidia ile anlaşmalı oyun firmaları bizi yine keklemeye kandırmaya çalışmıştır.

    Witcher 3'ü; sadece uzaklık mesafesi "medium"da ve nvidia'nın saç kıl teknolojisi "off"da geriye kalan aklınıza neler geliyorsa AA, terrain quality vs. yani herşey "ULTRA"da hiçbir şekilde takılma olmadan akıcı bir şekilde oynuyorum



    kimse korkmasın, çıkacak oyunlarda gösterimdeki gibi kalitede oyun çıkmıcana göre sisteminizi korumanızı tavsiye ederim ve benim gibi her sene çıkan ekran kartını değil; iki nesil sonraki ekran kartına yatırım yapmanız gerçekten mantıklı olanıdır.

    Ben GTX770windforce 4gb kullanıyorum.

    saygılarımla..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalsrol

    Alkan abinin eklemediği bir açıklama daha var, yapımcı aynı zamanda oyunun Pc versiyonun konsol versiyonları yüzünden teknik açıdan kısıldığını da kabul etti. Bunun yanında konsol versiyonları olmasaydı bu oyun da olmazdı diye bir savunma da yaptı.


    adamin dedigi su sadece pcye odaklansak daha iyi grafiklisini yapardik muhtemelen demis, tabi sadece xbox ya da playstationa odaklanirlarsada aynisin gecerli dolgunu soylemis ama o zamanda mali bakimindan boyle bir oyunun olamayacagini soylemis.
    pc versiyonu konsol yuzunden kisitlandi diye yorumlamak sacma bunu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Isin icine konsollar girince sonucun "downgrade" olmasi hic sasirtici degil.Ha baska bir mesele ise 2013 de gösterilen görselleride PC de yakalabilselerdi bugün PC oyuncularinin belkide %90'i o görsllerde oynayamayacakti....Yeni nesil diye cikan konsollara 750ti gibi giris seviyesi bir kart dahi GTA V de ayni ayarlarda 60fps de kitliyor.

    GPU'lar yine idare eder fakat o tablet CPU'lar isleri b...etmeye yetip de artiyor.Adamlarin Power PC mimarisinden cikip da x86'ya nede gecis yaptiklarini hala anlayabilmis degilim.Hayir bu donanimlarla konsol mimarisinden cikmak ne cesaret? Oyun yapimcilarini suclamiyorum,adamlarin eldeki imkanlarla, ellerinden gelen bu.Yapilicak bisey yok.

    Bu nesilin ömrü pek uzun olmaz...En gec 2018 de sonraki konsollarin zamanina göre cok iyi bir donanimla gelicegini düsünüyorum.2 seneye 4K PC de standart olunca yani orta seviye bile 4K/60fps'yi gördügünde günümüzün "grafik hastasi oyuncu nesli" konsollara cokdan burun kivirmaya baslamis olacaklar bile..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • yaw biz bunun için sistem topladık olana bak bide kutulu versiyonunu bulamıyom :S
    o güzelim görüntüler yokmu şimdi patates bir The Witcher 3 sistemi iyi olan biri ve oyunu oynuyan biri anlatsın yaw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 21 Mayıs 2015; 15:54:39 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.