Şimdi Ara

CD Projekt RED önemli yapımları mobile getirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Uzun yıllar oyun dünyasında başarılı bir çizgi izledikten sonra bir dizi projesi ile ilk kez sınırlarının dışına çıkan CD Projekt RED, şimdi de mobil dünyaya adım atmaya hazırlanıyor.

Çok büyük bir proje

Geçtiğimiz aylarda Spokko adındaki oyun geliştiricisine önemli bir yatırım yapan firma sessiz sedasız ilk projenin çalışmalarına başladı. Spokko’ya rahat bir çalışma alanı sunan Firma ayrıca önemli oyun projelerine de erişim imkânı tanıdı.

Ayrıca Bkz.Netflix de uygulama mağazalarına kâr payı vermek istemiyor

Spokko yöneticisi Maciej Weiss, yeni projelerinin gelişmiş ve hırslı bir proje olduğunu belirtiyor. Elbette isim vermediği için The Witcher veya Cyberpunk 2077 gibi yapımlardan hangisi olacak belli değil. Spokko’nun projeyi bizzat kendisi hazırlayarak firmaya sunduğu ve ikna ettiği ifade ediliyor.

Masaüstü dünyasında fırtınalar estiren CD Projekt RED yapımlarının mobil versiyonları da aynı etkiyi yapacaktır. Elbette ilk projenin uyandıracağı ilgi ortaklığın ne kadar uzun soluklu olduğunu da gösterecek.

• Witcher in tüm oyunları mobile çevrilebilir tıpki rockstar ın gta yı sırayla mobile getirdiği gibi şuan 3 oyunda GTA 3 , GTA VICECITY , GTA SANANDREAS ios markette bulunmakta ve rahat rahat oynanmakta tabiki kontrolcü ile daha rahat oynarsınız.

bu oyunlarda yine aynı şekilde bence witcher 1-2-3 ve sonrasında cyberpunk olarak gelecektir.

4 oyun da oyun motoru sayesinde kolaylıkla optimize edilebilir oyunlar. sadece dokunmatik için tekrar bir düzenleme gerekiyor.
  • Düşünsene Witcher'ı telefonda oynadığını....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir projedir.
    128g yada 256g depolama lazım yoksa.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 23 Ağustos 2018; 1:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher'ı şuan Nintendo Switch'e bile getire bilseler süper olur. Aslında günümüzdeki çoğu güncel platform (S845 vb.) Nintendo'nun konsolunda ha güçlü ama telefon veya tabletlerde kontolcü sıkıntısı var. Bana en iyi alternatif şuan Moto Z ailesi için olan gamepad gelmekte. Diğer çözümler ya yetersiz yada kaba.

• Kart oyunu ( Gwent ) gelir.

1-) Mobilde kart oyunu oynamak kontroller bakımından zor değil

2-) Oyun Unity'yi kullanıyor motor olarak. Windows , Linux , MacOS , Android ve Ios desteği var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The witcher 3ü telefonda oynayabilmeyi düşününce kalbim sıkıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witcher 1 de olabilir. Sonra telefonlar güçlendikçe sorayla 2 yide çıkartırlar.

• Witcher in tüm oyunları mobile çevrilebilir tıpki rockstar ın gta yı sırayla mobile getirdiği gibi şuan 3 oyunda GTA 3 , GTA VICECITY , GTA SANANDREAS ios markette bulunmakta ve rahat rahat oynanmakta tabiki kontrolcü ile daha rahat oynarsınız.

bu oyunlarda yine aynı şekilde bence witcher 1-2-3 ve sonrasında cyberpunk olarak gelecektir.

4 oyun da oyun motoru sayesinde kolaylıkla optimize edilebilir oyunlar. sadece dokunmatik için tekrar bir düzenleme gerekiyor.

• Konsol seviyesi grafik diyip duruyor Snapdragon grafik kartlarına yıllardır. Witcher gelsin de bizde görelim konsol seviyesi mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yukarda birçok işlemciden bahsedilmişte cihazıların çoğunda böyle güçlü işlemciler yok.adamlar oyunu çıkarırken ya bu kitleyi hedef alıcaklar(güçlü işlemcileri olan telefonları) yada bütün cihazların kaldırıcağı oyun yapıcaklar.eğer 2. seçenek olursa fazla bi beklentiye girmeyin.
  • keşke be reis ben gta4 mobili bekliyorum biraz olur büyük ihtimalle ama vazgeçmem en iyi gta oyunu 4 benim için hiçbir pcim gta4 acamdı internet kafede oynuyordum

• ekrem71 sen otorite misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.