Şimdi Ara

CCSettings'e FlipSwitch Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi bu tweak'e nasıl FlipSwitch desteği gelebilir.
    CC Quick Pro,CCControls,FlipControlCenter,CCToggles
    Bu tweakleri kullandım.İlk 2'si ışında diğer 2'si destekliyor ama CCSettings benim için daha kullanışlı,güzel fakat FlipSwitch desteklemiyor yardım.
    Bir de GuestMode gibi ancak GuestMode butonu olmadan ikinci bir şifre (fake bir şifre) oluşturup biri şifre ne diye ısrar ettiğinde söyleyeceğimiz fake bir şifre ile istediğimiz uygulanalara girilmeyecek/şifre sorucak veya uygulamayı göstertmeyecek bir tweak var mı ? (GuestMode ana ekran dizilimini bozuyor eğer dediğim tweak yoksa bu dizilimi bozmamanın yolu nedir veya böyle tweak varsa dizilimi bozuyor mu ?)
    Bi de 25PP ve vShare'den daha hızlı indirten,daha iyi ve güncel bir uygulama var mı ?
    Bi de Mercury Browser Pro'yu ipa olarak indirdim appstore da yüklü gözükmemesi normal mi ?
    Son olarak mercury cok ii,stabil ve sade iken flash desteği olmayışı ve biraz yavas olmasi kotu olmus puffin web browser pro flash destekli ve hizli ancak stabil deil sayfa gecisleri tuhaf her actigimda "reconnected" diye bekletiyor ve bazen tikladiklarima gec cevap veriyor ve bende tiklayamafim heralde diip bi kac kere badinca baska sayfalar aciliyr ve bazen hicbisey yapmiyr sayfa acmiyor tiklamiyor kisaca flash destekli hizli stabil sade bir browser var miı? (Opera Mini,Photon,Chrome,Dolphin ve icab denedim icab gayet hizli ve sade stabil ama flash destegi yok skyfire mi skyjet mi ne deneyecektim nasil die onu da bulamadim appstore da yok bir de flash o kadar onemli mi flash li site sayisi azaldi mi ?
    Bu son CCShuffle alternatifi var mı cihaz yataydayken sorunlu ve sarki degistinde simgeler degisio malesef ?
    Cok sordum ama ayri konular acmak istemedim kusura bakmayın simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keceli00 -- 4 Şubat 2015; 11:14:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.