Şimdi Ara

CCS C HEX ÇEVİRME ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENDE C UZANTILI BİR DOSYA VAR FAKAT HEX ÇEVİRCEM. BUNUN İÇİNDE CCS-C COMPILER PROGRAMINI KULLANICAKTIM..
    DOSYAYI BU PROGRAM İLE AÇTIĞIMDA HEP 6 TANE HATA ÇIKIYOR. C UZANTILI DOSYADAKİ HATALARI NASIL DÜZELTECEĞİMİ BİLMEDİĞİM İÇİN YAPAMIYORUM . YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

http://www.dosya.tc/server22/ELUla0/cet_n.rar.html

• YÜKLEDİĞİNİZ DOSYADA YİNE 6 TANE ERR VERİYOR. BU NORMAL BİRŞEY Mİ ? PİC BUNLA PROGRAMLASAM ÇALIŞIR MI
  • hocam ben derlerken hiç hata almadım sizin verdiğinizi ben cetın diye klasöre koyup pic c programında klasörü
    gösterip içine derlettim hatta aşama aşama fotoğrafladım klasörün içinde zaten hex dosyası var bunu 16f628a ya atarsanız çalışır programda sıkıntı yoksa tabi.
     CCS C HEX ÇEVİRME ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokur -- 10 Ekim 2012; 14:54:26 >
  • Ben hiç böyle denememiştim. Bu programı daha bugün yükledim bilgisayarıma tam kullanmayı bilmiyorum. Programın araç çubuğunda Hata ayıklama menüsü var (DEBUG) ona tıklayınca 6 tane err var.

CCS C HEX ÇEVİRME ??

hataların hepsi 128 . be 129. satırda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkvega15 -- 10 Ekim 2012; 18:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvega15

Ben hiç böyle denememiştim. Bu programı daha bugün yükledim bilgisayarıma tam kullanmayı bilmiyorum. Programın araç çubuğunda Hata ayıklama menüsü var (DEBUG) ona tıklayınca 6 tane err var.

CCS C HEX ÇEVİRME ??

hataların hepsi 128 . be 129. satırda

yanlış bılmıyorsam pıc c de hata ayıklama (debug) donanımsal yapılıyor kodu pice gönderirken programcı ile haberleşiyor ve uyarıyor şunları şunları bağladın mı diye soruyor bağlı değilse hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

http://www.dosya.tc/server22/UjiUQn/cetin.rar.html

Dosya uçmuş linki yenilermisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ccs c port ayarlama
    16 yıl önce açıldı
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.