Şimdi Ara

CBR 600F yardım lütfen!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buarada goprohd2 var arkadsta onla bır vıdeo koycam acceleration -top speed falan olaylarını gosterelm youtubda gercı mılyon tane var ama turkıyeden yok fazla
  • CBR600F'lerde de benzin göstergesi yoktur, ayrıca vites konumunu da gösteren birşey yoktur. Ama 600F kral makinedir. Benim 2006 model var, gayet memnunum ama ben keyif amaçlı kullandığım için yakıt beni fazla sıkmıyor, yani hafta sonları veya fırsatım olunca biniyorum. Sen sürekli bir kullanıcıysan ve yakıtı çok gözönünde tutuyorsan küçük cc motor herzaman için avantajdır.Depo 18 litre (rezerve dahil) şehir içinde yapacağın kilometre 200-230 km arasıdır. 1500-2000 km yaptıktan sonra iyice ısınırsın makineye, kopasın gelmez. Garaja kapattığım zaman canım eve gitmek istemiyor.
  • benzin göstergesi yoktur derken rezerveye geçtiğin zaman azalan benzini gösterir, yanlış anlaşılma olmasın.
  • ya reserve lambası var sarı beş litre falan kalınca deposa ortalama hesabım yanmaya başlıyor cbr600f cok güzel makına otorus pozisyonuda yormuyor ama rr durusu yok onda agresif degıl odkar
  • RR duruşu değil, RR performansıda yoktur F'de. Motor güçleri size yakın gelebilir ama birbirinden çok farklı 2 motor bunlar. Ben yaklaşık 10bin km kadar Scooter kullandıktan sonra, 07 model 600RR alarak motor hayatına başladım. Bir çok kişiye inanılmaz, gereksiz, korkunç, saçma vs gelmişti ama ben gittim aldım. Apartmanın altında tur atarken öğrendim motor kullanmayı diyebilirim. F de yakıt göstergesi yok. Yeni kasa RR'da var. F 2 kişi için ideal, RR kesinlikle öyle değil. Tek takılırım ve super sport bir motor kullancam diyorsanız RR, yok ben alırım eşimi arkama, arada bi kendim biner gazlarım diyorsanız F. Özellikle RR ve teknik konularda yardımcı olabilirim arkadaşlar bir sorunuz olursa.
  • 600f 2007 ve 2010 arası modellerı kayp uretılmedımı
  • Aslında 600 cc motorlara binmek istiyoruz kısa süre bile olsa bir kere sürmek istiyoruz araba gibi kiralık motorlar yaygın olsa şehirlerde süper olacak şahsen ben 1 gün de olsa 600 cc kiralayıp sürmek isterdim normal sadece alıp sürebilecegiz yani istanbul da varda kiralık bazı şirketlerde bizim oldugumuz yerlerde yok öyle olsa hafta da bir binerdim walla ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisko08

600f 2007 ve 2010 arası modellerı kayp uretılmedımı

üretilmedi. Sadece RR üretildi.
  • Hocam ne yaptın ne 600 lüğü hemde bu trafiğe alışık değilken al bir tane 250 lik bir motor hem az yakar bütçene zararı olmaz düzgün ekipman alırsın cbr 250 ve gsxr 1000 i kısa süreler denemiş ve ve 5-6 yıldır motorsiklet kullanan birisi olarak söylüyorum gerçekten o gücü hissedince kendinizi dizginleme olanagınız azalıyor ki gazı açtıkça açıyorsunuz, bu da kazaya ölüme ya da şansınız varsa sakatlanma ihtimalini getiriyor ben sanırım biraz şanslıydım başıma bir şey gelmedi : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet motorumu sattım askerden sora 600lük şart:)
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 2 SENE ÖNCE HONDA 125R İLE BAŞLADIM ŞU AN 10.000 KM TECRÜBEM VAR 10.000 KM TECRÜBE İLE HONDA 600F GEÇEBİLİRMİYİM SORUN YAŞARMIYIM SİZCE GEÇTİMİZ YAZ HONDA 600RR 600F YAMAHA R6 SUZİKİ GSXR 600 KİRALADIM KULLANDIM HEPSİNE BİNMİŞ OLDUM HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM TABİKİ ÖLE HIZ YAPMADIM EN FAZLA 150 600 GEÇMEKİÇİN KAÇ KM TECRÜBE EDİNMEK LAZIM BAZILARI DİYOKİ 125 10000 250CC 20000 BEN OKM YAPANA KADAR 10 YIL GEÇER YAŞLANIRIM MOTORU BIRAKIRIM ZATEN BİRAZ ABRTI DEĞİLMİ SİZCE İLK BAŞLADIĞIM ZAMAN GÖRE BAYA FARK VAR ARTIK HİÇ BİR SORUN YAŞAMIYORUM VEDE KULLANIRKEN BİR ŞEYDE DÜŞÜNMÜYORUM 600CC MOTORLARIN 0-100 HİSSETTİM 3.2 SN ÇOK HIZLI AMA SORUN YAŞAMADIM TABİ ÇOK DİKKATLİ KULLANDIM
  • Arkadaşlar aranızda 600f ateşleme sorunu yaşayan oldumu hiç burada bana yardımcı olabilecek birileri mutlaka vardır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.