Şimdi Ara

Cbox Gravity ES21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CBOX GRAVITY ES21 7000 kasa islemcili ve 12.1". Fiyati da 12.1" lere gore hatta diger markalara gore oldukca uygun.

http://www.cbox.com.tr/urunler.asp?isl=o&id=18793

Daha once CBox kullanan ya da Cbox hakkinda bilgisi olan arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var.

Teknik servis nasildir?
    Makine nasildir?
    Alsam parayi sokaga mi atmis olurum?

Bu fiyata boyle bir makine gorunce kafamda birkac soru isareti olustu da...

Saygilar.

• o modeli değilde despina d520 modelini kullanıyorum şu an.
    cbox laptopların platformu exper ve monster gibi markalara da laptop üreten clevo tarafından üretiliyor.
    fiyat olarak cbox daha uygun bir sıkıntısı yok diğerlerine göre.
    cbox çözüm bilgisayar tarafından ürettirilen ve pazarlanan bir marka ve çözüm bilgisayarın güvencesi var.
    benim aldığım model hakkında çok büyük şüphelerim vardı çünkü bu fiyata core2duo işlemcili bir laptop olması düşündürücüydü.
    senin düşündüğün gravity modeli benim aldığıma göre çok daha güvenilir.

benim aldığım modelin klavye takımı pek iyi değil, bataryası biraz daha zayıf, ramler vm çipsetli fakat iş görüyor, via çipsetli olması performans açısından ziyade usblerle ilgili sıkıntı yaşamama neden oldu.

ekranı beklediğimden çok daha iyi çıktı. sırf ekranı için bile alırım :)
    c2duo 1.66ghz ile vistada şakır şakır çalışıyor.
    wireless realtek çipsetli ama performansı yeterli.
    ses kalitesi gayet iyi.
    entegre kamerası iyi görüntü veriyor (LGnin kamerasına göre kat kat iyi)

Gravity modeli için pek birşey diyemiyorum ama en şüpheli modellerinden birini almış biri olarak düşündüğün modelin kat kat iyi olacağını sanıyorum.

gravity modelinin üreticisi de clevo sanırım:http://www.clevo.com.tw/en/products/prodinfo_2.asp?productid=35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 4 Şubat 2008; 2:05:13 >

• Bence alma fiyatı çok uygun sayılmaz hatta phalı bile ayrıca bu marka bana çok güven vermiyor işin açıkcası.Aynı fiyata aynı özellikte daha bilindik markaları tercih edebilirsin.Laptopta marka önemlidir iyi marka demek iyi tasarım sağlam kasa yapısı demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 4 Şubat 2008; 2:23:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

Bence alma fiyatı çok uygun sayılmaz hatta phalı bile ayrıca bu marka bana çok güven vermiyor işin açıkcası.Aynı fiyata aynı özellikte daha bilindik markaları tercih edebilirsin.Laptopta marka önemlidir iyi marka demek iyi tasarım sağlam kasa yapısı demektir.

aynı fiyata aynı özellklerde varmı?
    ben çok araştırdım en uygunu buydu.
  • BurdaKDV Dahil 1.519,88 YTL
    Burda1.523,76 YTL
    Datron MS1221 veya MSI PR200 tavsiye ederim. İkiside aynı kasadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEI P60 PRO hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.