Şimdi Ara

'Cayma hakkı' hakkında ayrıntılar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    04.04.2013 Tarihinde evimie digiturk kurulumu yaptırdım.. Receiver olarak vestel dt9103 cihazı yolladılar ama kanal geçişleri çok yavaş olduğu için , humax 9503 veya 9504 ile degiştirmek istediğimi söyledim bana 20 tl ücret ödemeniz gerekir dediler.. Buna biraz sinirlendim biraz tartıştım digiturkle daha sonra birşey daha öğrendim , kurulum yapan teknik servis bana 24 ay sonunda tüm ekipmanlar sizin olacak dedi ama digiturk müşteri hizmetleri böyle birşey yok 24 ay sonunda alırız tüm ekipmanları dedi.. Buda beni baya bi sinirlendirdi tekrardan ve anladım ki Digiturkte müşteri memnuniyeti diye birşey yok o yüzden kapattırmayı düşünüyorum.
    Sormak istedikleriim;
    Cayma hakkının ayrıntıları nelerdir? 7 gün içindemi 15 gün içindemi geçerlidir cayma hakkı?
    Aktivasyon ücreti ödemedim kampanya olduğu için , şimdi cayma hakkımla iptal ettirirsem üyeligimi ne kadar bir ücret öderim ? Receiverin gidecegini biliyorum ama Çanak,lnb,uydu kablosu bendemi kalır? Bende kalacaksa bu lnb sadece eutelsattamı çalışır yoksa yönünü çevirirsek her yerde çalışırmı?

Teşekkürler arkadaşlar şimdiden

• Çanak anten bireyselse, sökerler.. Arkadaşım da iptal ettirmişti.. çanak anteni de almışlar
    Apartmanlarda dağıtıci santral kurulmuşsa, sökmüyorlar.. diğer daireler ileride abone olabilr diye..
    Bu durumda zaten kullanamazsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleriyle görüştüm çanak ekipmanları sizde kalıyor sadece receiver ekipmanlarını alıyoruz dedi , eminmisiniz diye 2-3 kere sordum evet dedi , 6,50 tl ilk faturanızı ödemeniz yeterli olacak iptal işlemi için dedi ben şaşırdım normalde aktivasyon felan isterler sanıyordum ama istemediler son anda birşey olmazsa..
    Birşeyler çıkacak gibi ama hadi hayırlısı digiturk bu kadar kolay iptal etmez gibi :)
  • Şuan iptal işlemini onayladım ama hocam eğer olurda öyle bir sorun çıkarsa itiraz edebilirim sanıırm. Madem müşteri memnuniyeti için telefonları kayıt altında tutuyorlar , şu şu tarihte personelinizin bana söylediği şartlar kafama yattığı için iptal işlemini gerçekleştirdim diyebilirim diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Şuan iptal işlemini onayladım ama hocam eğer olurda öyle bir sorun çıkarsa itiraz edebilirim sanıırm. Madem müşteri memnuniyeti için telefonları kayıt altında tutuyorlar , şu şu tarihte personelinizin bana söylediği şartlar kafama yattığı için iptal işlemini gerçekleştirdim diyebilirim diye düşünüyorum

Tabii ki öyledir ama başınız ağrımasın diye diyorum. Arayın kurulum ücreti ve aktivasyon ücreti ödemedim bunlar içinde sonradan para istenmesin deyin ona göre cevap verirler zaten. Yoksa ben sabah aradım aboneliğinizi iptal ettim, 1-2 lira fatura ödersiniz dediler. Daha sonra kurulum ücreti aklıma takıldı, aradım direk kurulum ücreti ne olacak dedim, evet 85 lirada ödeme yapacaksınız kurulum için dediler. Tabii 85 lira yıllık ücretin neredeyse yarısıydı bunu belirttim bir gün daha eklediler kullanım ücreti olarak kurulum ücretini iptal ettiler.

Tabiri caizse " Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak " istemiyorum aslında :) şimdi evet ödemeniz gerekir derlerse nolacak ? Benim görüştüğümde ödeme alınmayacağını söyledikleri için kapattırma talebinde bulundum desem sorun çıkartırlarmı acaba.

• quote:

Onların önünde yapılan hizmet ve indirimler görünüyor zaten size söylememiş olabilirler. Eğer mantıklı düşünürsek o parayı almak zaten adamların hakkı. Sitelerinde dahi verilen taahhüte göre aktivasyon veya kurulumun ücretsiz olduğu yazıyor. Bizlerde bunu bilerek sözleşme imzaladık.
    Başka bir forumda bir arkadaşa iptal ettikten 6 ay sonra kurulum ücreti için fatura göndermişler, sizde şimdiden arayıp sorunu çözün. Kurulum ücreti için gelin alın ekipmanları falan diyebilirsiniz bence. Bana kurulum ücreti için diretseler ben öyle diyecektim.

Dediğiniz gibi oldu hocam malesef.. Şimdi görüştüm digiturk ile son faturanız 6.55 + 99 Tl tahattüt bedeli ödeyeceğiniz gözüküyor dedi mayısın 3ünde kapatılacagıın söyledi. Bende dedim öğlen görüştüğümde benim maduriyetimi gidermek için böyle sadece 6.55 tl ücret alacaklarını söyledim , müşteri temsilici; sizi finans birimimizden aramışlar evet öyle birşey söylendiyse ödemezsiniz dedi. Bende dedim kayıt oluşturalım finans birimi beni bi arasın kesin olarak bir sonuca varalım dedim, tamam dedi kayıt oluşturdu. Şimdi haber bekliyorum

• quote:

En doğrusunu yaptınız, umarım sizden de hiç bir ücret talep etmezler..

Akşam tekrar aradılar , verilen bilgi doğru dediler. Müşteri hizmetlerinin ekranında o bilgi gözüküyor ama biz finans birimi olarak buraya not almışız sizden sadece 6.55 tl ilk ay faturası alınacaktır 99 Tl tutarında ki tahattüt parası alınmayacaktır , ekipman olarak çanak ve kablosu sizde kalıyor , receiver ver ekipmanlarını teslim ediyorsunuz dediler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kargo ve Cayma Hakkı Sorunu :(
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok sevindim, geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam tavsiye ve yardımlarınız için. Şimdi napacam ona karar vermem lazım :) dreambox 500+ var buna bir server alıyım diyorum ama hd kanalları izleyemeyeceğim bu kötü olur. Dreambox 500 hd alınabilir aslında ama orijinallerin fiyatları yüksek geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Çok sevindim, geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam tavsiye ve yardımlarınız için. Şimdi napacam ona karar vermem lazım :) dreambox 500+ var buna bir server alıyım diyorum ama hd kanalları izleyemeyeceğim bu kötü olur. Dreambox 500 hd alınabilir aslında ama orijinallerin fiyatları yüksek geldi

O konuda bende sonuca varamadım maalesef. Ama bence Dsmarta bir göz gezdirin..

Teşekkür birde ona bakayım bu sefer sözleşmeyi iyi okuyum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.