|
Aynı tecrübeleri yaşıyoruz.Ortaokul 1'den beri çay demliyorum. Her akşam mutlaka çay demleyen içen çay tiryakisi bir aileydik evlenmeden önce de. Çaykur Filiz kullanırdık. 2005'den itibaren Çaykur müthiş bozdu. Sonra Doğuş,Doğadan,Lipton,Beta Tea,Karali Premium bir süre vasat üstü çok kötü olmayan çaylar ortaya koydular,onlar da arz talep makası daralınca bozdu. Hatta Karali Premium övgüsü önerisi de yaptık bu forumda. Mesela Doğadan Altın Yaprak vardı seylan katkılı müthişti. Migrostaki tüm paketleri alırdım pahalı olsa da. Lipton İlk Hasat vardı,lezzeti iyiydi,2 yıl sonra bozdu. Şuan kötülerin iyisi Doğuş Gürme. İnternetten alabileceksen Lazika iyi ama 4 kat fiyatlı. Bize İki Çay var,o çok iyi olmasa da Çaykur ve Doğuştan açık ara iyi. Berberoglu Mayıs Çayı iyatı en uygun olan fiyat/kalite uyumlu olabilir ama bir Lazika değil. Berberoğlu Mayıs çayını ve Hasbihal yazanını Hepsiburada da inceleyin,orada fiyatı uçuk hepsiburada komisyonu ve kargo yüzünden sanırım. Kendi sitesinde fiyatı markette Çaykur Filiz fiyatı seviyesinde. Rize'de bilinen çayı sevilen bir firmanın mayıs çayı için fiyatı Çaykur Filiz ve Doğuş Gürme ile aynı ise bana göre bu fiyat uygundur. Merdivenaltı rastgele firma değil. Ben yılda 1 kere alıyorum,çayı bence kesinlikle katkısız,bir dalavere yok. Siz araştırın,Rize'de böyle iyi üreticiler zaman zaman var ama iflas ediyorlar bir süre sonra Çaykur'a,Doğuş Çay'a satıyorlar hasadı. Mayıs çayına alışınca Çaykur Tiryaki ayarında çayı bedava verseler içmezsiniz. Hasbihal olanı %70 Mayıs yaprağı,%30 sonraki hasatmış. Tozsuz çay karadeniz siyah dökme olarak bulunmaz,çünkü yaprak kuruyor parçalanıyor o toz oluyor. Sıkıntı olan toz çalı çırpı tozu. Çalı çırpı tozu demlikteki demin tadını bozuyor bir süre sonra. Berberoğlunda da toz var ama Çaykur Filizdekinin yarısından azdır. Alacaksanız Gold yazan almayın,Mayıs yazanı alın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı
iOS
Android