Şimdi Ara

Cayır cayır overdrive almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde blacstar id core 10 var ve yetersiz kalıyor artık bir süre sonra genellikle metal çalıyorum şöyle pall mute yaparken bam bam inlesin istiyorum uygun ekonomik bir bütçeye 700-800 gibi 2. Elde olabilir ne önerebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 400 liraya 2.el harley benton g112 vintage cab. yine 400 civarına 2.el ranfall rd1 kafa alınabilir...
  • Line 6 spider 15 alcam ben 450₺ gibi fiyatı var.O işine yarar gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palm mute falan belli olsun istiyorsan lambalı amfi al. Lambalı amfilerde yaptığın şeyler daha çok belli oluyor. Neyse, ikinci el bir lambalı amfi alman baya iyi olur. Gitarın ne? Gitarına kaliteli bir ton potansı alman da işe yarayabilir.
  • omer su O kullanıcısına yanıt
    Gitar iyi değil hocam ibnanez grg170dx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum o zaman. Babamın arkadaşı 14 yaşında gitara başlamış. Şu an 39 yaşında hala çalıyor. Sordum potanslar ne kadar önemli diye. Ben bu gitara ( Fender Stracoaster H-S-S den bahsediyor. ) bir çok ton potansı taktım denedim. Çok aman aman fark yok. Değmez dedi. En iyi seçenek bence manyetik takviyesidir. Amfi de çok iyi değil. Bende Blackstar İd Core 10 alacaktım yolumu şarşırdım ( İyiki şaşırmışım ) Blackstar HT 1 alacağım. Arada çok fiyat farkı var ama değer hani. HT 1 İD Core 40 ı bile tokatlıyor bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.