Şimdi Ara

Çaya şeker koyuyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koyuyorsanız da artık koymayın, o çay değil şerbet, tadını alamıyorsun öyle bak bir başlayın şekersiz içmeye, diyeceksiniz ben yıllardır niye şeker atıyorum buna, tamam başta zor gelicek ama sonra alışınca hem çaydan çok daha fazla zevk alıcaksınız hemde kafede otururken çayı şekersiz getiren garsondan şeker istemek zorunda kalmıyacaksınız(şekersiz içmeye böyle başlamıştım)

Gerçekten bir deneyin ya, birkaç kez zorlayın kendinizi şekersiz içmeye alışıcaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuya bak, cool musun sen lan. sana mı sorucaz. asosyalliğin yüzünden bi şeker isteyemeyen adam burda sıkıyor
  • 2 şeker atıyorum zaten günde toplasan 1 2 kere içerim şekerli güzel geliyor bozmaya niyetim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

konuya bak, cool musun sen lan. sana mı sorucaz. asosyalliğin yüzünden bi şeker isteyemeyen adam burda sıkıyor

Asosyallikle seker isteyememek ne alakaasosyal adam kafeye gitmez zaten fail arkadasim.

• Koyuyoruz kardeş koymadan olmuyor.

Nereye bu gidiş bilmiyorum inş diyabet olmayız.

• garsondan şeker isteyemiyor musun

• İçilmez o öyle ya. 1-2 defa deniyim bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafe kalabalıktı el falan yaptım görmedi adam, arkadaşla tavla oynuyordum uğraşmadım şekersiz de içerim dedim, mutluyum.

• benim ark 8 tane atıyodu bilmiyom niye atıyo heralde kantini zarar ettirmek için :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.