Şimdi Ara

ÇAY OCAĞI FİKRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR İZMİRDE CAMİ DİBİNDE 3 ÇAY OCAĞI VAR VE HEPSİ FULL ÇEKMEKDE DÜKKKANLAR KÜÇÜK OLDUĞU HALDE VE ÇAYLAR 1 TLDEN SATIYORLAR.BİR DÜKKAN BULDUM ÇAY OCAĞI AÇMAK İÇİN 10BİN TL VAR.2 KARDEŞİZ DÜKKAN KİRASI 500TL AMA 1YILLIK PEŞİN VERİRSEK 400E OLURMUŞ.DÜKKAN DUVARLARI KOMPLE AHŞAP. ŞİMDİ BU İŞTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR ÇAY OCAĞINI AÇSAK ÇAYI 50KRŞTAN VERSEK DÜKKAN ÖNÜNE ÇİĞKÖFTE TEZGAHI KOYSAK (KENDI İMALATIMIZ) DÜKKANDA SÜRÜMÜNE TOST VERSEK 1 TLDEN İÇİNDE ÇİFT DİLİM KAŞAR,DOMATESİ,SALAMI FELAN 3MASA ATMALIK YER İÇİN KURTARIR MI? TEŞEKKÜR EDERİM

• Up beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz zor kurtarır çayın yanına simit de koyun iyi gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı kalitesiz gösterirsiniz o fiyat ile kimse alışverişe yanaşmaz. Çay piyasası 1 tl ise 1 tl yap yine güzel hizmet güler yüz gösterirsen o kira hiçbirşey değil. Tabi muhitide önemli nasıl biryer ki 400e kadar düşüyorlar kirayı anlamak güç. Ben çanakkalede ikamet ediyorum çanakkale biganın bir köyünde büfe kirası 750 lira kardeşim. Bir sakat çıkmasın dikkat edin. Eğer muhit güzelse çay ocağı açılır lakin etraftaki dükkanlara mağazalarada bakın sorun soruşturun çayı nerden alıyorlarmış vs. Öğrenin. Çay ocağının asıl geliri etrafındaki dükkanlardan gelir. Hayırlı işler bol kazançlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir Balçova camii dibinde dükkan.. çevresinde 2 çay ocağı dibdibe,1 tane cami karşısında var... Bu dükkan ise caminin kapısının carprazında.eskiden berber idi yıllardır şimdi boşaldığını görünce ve cemaat hep namaz vakitlerinden sonra bütün çay ocakları full dışarda oturuyor bide millet.bu dükkana 3 masa rahat atılır.Soruşturmak gerekli teşekkür ederim bilgileriniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MADEN SUYU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Kızılay maden suyu hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.