Şimdi Ara

Çay Makinasında önerisi olan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden K3282C kullandım ancak garanti süresi biter bitmez bozuldu. Tamirden sonrada bugüne kadar idare etti (sonra sap kısmı ısınmadan ötürü çatladı) açıkçası pek memnun kalmadım.
    Bu üründen daha iyi, sağlıklı ve çayın tadını kayıpsız veren makina hangisidir? Kullananaların fikrini almak istiyorum.
    not: Felix, king, fantom, sinbo gibi markaları düşünmüyorum. Zira sağlık ve kalite ön planda olsun istiyorum.

• kenwoodun bir modeli vardı tam hatırlamıyorum çelik o çok hoş bir ürün, plastik istiyorsanız tefal var cam demlikli o da güzel
  • Sanırımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/kenwood-sjt640-paslanmaz-celik-demaver/productDetails.aspx?productId=mtkensjt640&categoryId=22005 bu modelini söylüyorsunuz. Bu sefer plastik aksamlı istemiyorum o yüzden paslanmaz çelik olabilir. Ancak daha önce uzun süre kullanıp yorum yapan henüz olmadı. Genelde hep yeni alanların fikirleri var, o da tek başına karar vermede yetmiyor.
    Korkmaz, Arzum ve Bosh taki paslanmaz çelik olanlar kullanıcı yorumlarına bakınca cezbediyor. Ayrıca;
    Isı sabitleyen,
    Su azalınca kapanan,
    Metal kısım da olsa ısınınca koku vermeyen,
    servis ve parça sorunu olmayan,
    mümkünse Çin malı olmayan modellere bakıyorum. Sanırım biraz zaman alacak gibi

• Biz bir tanıdığımıza ev hediyesi olarak linkteki çay makinesini almıştık. Isıtıcı kısmında hiç plastik yok. Sonradan annem de kendimize almak istedi. Siz saplarının çatladığını söylemişsiniz, acaba bunda da öyle bir urum olur mu?

http://www.beko.com.tr/semaver-cay-makinalari-BKK-2110-IM-Cay-Makinesi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Biz bir tanıdığımıza ev hediyesi olarak linkteki çay makinesini almıştık. Isıtıcı kısmında hiç plastik yok. Sonradan annem de kendimize almak istedi. Siz saplarının çatladığını söylemişsiniz, acaba bunda da öyle bir urum olur mu?

http://www.beko.com.tr/semaver-cay-makinalari-BKK-2110-IM-Cay-Makinesi.html

Bu modelin aynısı arçelikte de var ben de şu sıralar üstü camlı mı yoksa çelik mi olsun onu düşünüyorum.
    Isıtıcı kısımdasap kısmı zaten metale temas etmiyor. Benim sap tarafı çatladı diye kastettiğim ısıtıcının iç kısmında sapa yakın olan yerden yukarıya çizgi şeklinde bir çatlaktı. Haliyle çelik olunca çatlama riski ortadan kalkıyor. Ayrıca bir kez çayı deneme fırsatım oldu. Plastiğe (aslında plastik değil tableware gibi sağlıklı deniliyor) göre tadı bir parça daha iyi gibi. Ancak alışmak zaman alacak zira dalgınlıkla çelik kısma temas olmamalı.

Benim aklıma şu ürün yattı 3282 IC Bazı yerlerde bu ürün bile 171 e satılıyor ama ben değil 147; 120 ye bile alırım bunu Nette fiyat çok şişiriliyor. abyiden bayiye değişiyor. Online sitelerde zaten 125 gibi alınabiliyor neden gidip 171 tl firmaya bayılalım ki?

edit: model güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 30 Mart 2012; 19:11:03 >

• Biz de Beko olanını 125e almıştık şimdi zam gelmiş sanırım. Bu modelde sap çeliğe değimiyor, dediğiniz gibi çatlama olmaz o zaman. Bu plastik çay makinelerini hiç beğenmiyorum zamanla renkleri değişebilir.

Arçelik'in cam olanı daha güzel. Keşke içinde çay süzgeci de tamamen çelik olsaymış. Gerçi demlik poşet çay kullanılabilir. Biz de daha düşünme aşamasındayız, alana kadar zam gelmez umarım :))

Bayilerde de nakit alacağım dediğinizde bazen güzel indirim yaptırabiliyorsunuz. Şu an bulunduğum ilde bayilerde Arçelik ve Bekonun bu ürünü nakit olarak 125-130 rası satılıyor.
  • Arçelik Semaveri tavsiye edrim. Bir çay tiryakisi olarak oldukça beğenimi kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 2 Nisan 2012; 19:16:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.