Şimdi Ara

[CaTZ] Public TS3 Bilgilerimiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süreden beri kullanmakta olduğumuz TS3 server'ımızı teknik sıkıntılar yaşadığımız için değiştirdik. Bundan sonrası için TS3'ün resmi satıcısı olan bir firmadan satın aldık.

Yeni server'ımız bugün itibariyle 30 kişilik olarak hem bize hem de sizlere özel olacak şekilde çalışmaya başlamıştır.

BF oynarken arkadaşlarınızla veya bizlerle oynamak istediğinizde ortak bir TS3 server'a ihtiyaç duyuyorsanız, doğru adrestesiniz demektir İhtiyacı olan herkesi bekleriz.

Saygılar...

Yeni TS3 Server adresimiz:

ts8.teamspeak3tr.net:2704

şifre: bf3catz

7/24 açık şekilde ve çoğunlukla bizden birileri (admin) olacak şekilde, arkadaş, eş dost girerek oyununuzu rahat rahat oynayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 9 Mayıs 2013; 23:53:39 >

• Daha once Catz ile beraber oynama imkanim olmustu. Cok iyi kisiler ve ortam iyi. Benim gibi biri bile yabancilik cekmemisti. umarim bf4 te de basarilarinizin davamini yakalarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Daha once Catz ile beraber oynama imkanim olmustu. Cok iyi kisiler ve ortam iyi. Benim gibi biri bile yabancilik cekmemisti. umarim bf4 te de basarilarinizin davamini yakalarsiniz.

Sağolasın kardeş, seninde önün açık olsun bekleriz ts'ye :)
  • Fukox teşekkürler Her zaman bekleriz TS'ye.

2 gün önce yeni TS'yi satın aldığımız firma malesef beklediğimizden daha kötü çıktığı için, eski TS adresimizde iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Bu sebeple ana başlıktaki adresi yeniledik.

Artık istediğiniz gibi gelip arkadaşlarınızla, bizlerle hep beraber oynayabilirsiniz
  • Geliriz arada oyun atalım da çalışmayı durdurdu hatasını çözmem lazım format attım tekrar yükledim oyunu eski clienti şimdi sildim tekrar indiriyorum inşallah olur yoksa kafayı yicem.
  • Bf3 exe dosyasına admin yetkisi vermeyi denedin mi?

Bekleriz herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Bf3 exe dosyasına admin yetkisi vermeyi denedin mi?

Bekleriz herkesi

Yas sinirlamasi falan varmi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam yaş sınırlaması, tamamen sizlerin bizlerin kullanacağı bir altyapı yaptık. İsteyen istediği gibi gelir gider. Rahat olun yani
  • quote:

Bf3 exe dosyasına admin yetkisi vermeyi denedin mi?

Bekleriz herkesi

Dün garip bir şey yaşadım "Tab" tuşuna oyun içi sıralamaya baktığım an oyundan atıyor tuş atamasını değiştirdim f1 aldım oyun oynadık o şekilde yeni bir klavye ile deneyeceğim bakalım nedenmiş.
  • Hocam ilk defa senden boyle bir sey duydum. Yani daha once ne boyle bisey gordum ne de duydum. Gercekten cok ilginc. Klavye degisikliginden once baska bir usb port dene bence bilgisayarinda.

• Hocam bu oyunda teamspeak ile insanlarla onamak nasip olmadı bzen giriyorum alman swleine adamla gırgır şamaa ama trklerde böyle kültür yok
  • Aynısını burada da bulabilirsin kardeşim. Bizim gibi aslında bir çok klan'da bunu böyle yapıyor ancak ts'lerini paylaşıma açmıyorlar.

Biz burada herkesin birlikte olup güzel oyunlar çıkartabileceği bir ts oluşturmak istedik. Eş, dost, arkadaş, tanıdık kim varsa beraber gelip oynayabilirsiniz. Tabi hep beraber bizle birlikte de oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 11 Mayıs 2013; 22:09:56 >
  • quote:

Aynısını burada da bulabilirsin kardeşim. Bizim gibi aslında bir çok klan'da bunu böyle yapıyor ancak ts'lerini paylaşıma açmıyorlar.

Biz burada herkesin birlikte olup güzel oyunlar çıkartabileceği bir ts oluşturmak istedik. Eş, dost, arkadaş, tanıdık kim varsa beraber gelip oynayabilirsiniz. Tabi hep beraber bizle birlikte de oynayabilirsiniz.

hocam akşam yanınızdayım çarşı pazarı karıştıralım kopalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.