Şimdi Ara

Çatlamış Cilt İçin En İyi El Kremi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
24.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çatlamış cilt için en iyi el kremi hangisi?

...........Dove Intensive Yoğun Bakım El Kremi

...........Neutrogena Hızlı Emilen El Kremi

...........Nivea Hand SOS Cream

...........

• nötrojen çok yağlıydı..sürerken bile vıcık vıcık sesler geliyodu..dove'u bilmiyorum...nivea sos yağsız ve güzel..ancak yetersiz gibi..başka alternatifi olan varsa lütfen yazsın..çok önemli.....
  • bu forumda onları kullanan fazla kişi olacağını hiç zannetmiyorum daha doğrusu el kremi fazla kullanan kişi olduğunu zannetmiyorum ne kadar önemli açıkcası bilmiyorum git eczaneye cildini analiz yaptır ona göre cilt kremi kullan bence en iyi ellere fazla krem kullanmamak banyodan hemen sonra nemlendiriciyi kullan olsun bitsin işde. banyodan sonra cildin nemliyken kremleri kullanmanın çok ama çok yararı varmış.
  • dove body silk kullanıyorum çok memnunum.
  • merhaba arkadaşlar

ben el kremlerinin vucudun yağ dağılımını bozduğu düşüncesindeyim. Bu yüzden tavsiyem limon suyu ile ellerinizi ovuşturmanız.

Küçükken kış aylarında elimin üzerinde yarık ve çatlaklar oluşurdu limonsuyu ile ovuşturunca 2 gün sonra eskisinden daha iyi duruma gelirdi.
  • Sorman hata , Nivea varken başka kreme ne gerek var??? Nivea hand SOS'te olur, cildin kuru ise klasik lacivert metal kutuda ki Nivea Krem'de.
  • arko dan şaşma derim yaglı ama cildi çok iyi tutuyor. ben yüzümde klullanıyorum banyodan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkearas

arko dan şaşma derim yaglı ama cildi çok iyi tutuyor. ben yüzümde klullanıyorum banyodan sonra

aynen ayrıca bulabilirsen aloe vera katkılı gül kremleri var alkolsuz onlardan kullan cok etkilidir...
  • vazelin kullansanız, daha doğal sanki
  • ellerimde oluşan çatlaklar için bugüne kadar çok ek kremi kullandım ama en iyisi Damla Sakızlı El Kremi çıktı artık bunu kullanıyorum heryerde olan fiyatı uygun bir ürün tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tastaram

ellerimde oluşan çatlaklar için bugüne kadar çok ek kremi kullandım ama en iyisi Damla Sakızlı El Kremi çıktı artık bunu kullanıyorum heryerde olan fiyatı uygun bir ürün tavsiye ederim

hangi markanın hocam
  • saydıklarınızın hepsi paraben ve petrol türevleri içeriyor.Benzinciden bir bidon benzin alıp sürün,aynı şey sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

saydıklarınızın hepsi paraben ve petrol türevleri içeriyor.Benzinciden bir bidon benzin alıp sürün,aynı şey sayılır.

tüm kremler boyle degildir.. içerigini analiz etmeden bunu soyleyemezsiniz. kaliteli markalarda bu tur seyler soz konusu degildir..

örneginhttp://www.nivea.com.tr/Urunler/Yuz-Bakim/pure-and-natural?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=PureNatural&utm_campaign=paraben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 24 Mayıs 2011; 9:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: bobita

saydıklarınızın hepsi paraben ve petrol türevleri içeriyor.Benzinciden bir bidon benzin alıp sürün,aynı şey sayılır.

tüm kremler boyle degildir.. içerigini analiz etmeden bunu soyleyemezsiniz. kaliteli markalarda bu tur seyler soz konusu degildir..

örneginhttp://www.nivea.com.tr/Urunler/Yuz-Bakim/pure-and-natural?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=PureNatural&utm_campaign=paraben

Dediğin Nivea'nın sadece Pure&Natural serisi için geçerli, diğerlerinde ya paraben, ya parafin, ya da SLS mevcut.
    Aynı şey Vaseline, Neutrogena, Arko, Garnier, Olay vb. hepsi için geçerli.
    Bu söylediğini de sakın düstur edinme (yanlış anlama,sadece naçizane bir tavsiye), sadece kozmetik değil (ama özellikle kozmetik ve gıda) tüm sektörlerde güvenilir markalar neler neler yapar,bir bilsen kendini evine kilitlersin. Bu dediğimi de işkembeden sallamıyorum, emin olabilirsin.

• Çatlamış ve kırışmış eller için en iyisi Damla Sakızlı El Kremidir. Damla sakızı yüzyıllardır yunan adalarında zaten cil güzelliği için kullnılıyordu damla sakızının cilt besleyici etkisi son yıllarda keşvedildi ve kremlerde kullanıldı benim ellerimdeki çatlama ve bakım sorununu pek çok üründen sonra bunla çözdüm.Pek çok marka üretiyor
    istediğinizi alın
  • Kamil'in yağını sürüyordum ama içindekilere baktım içim karardı. Tomarla paraben var. Bundan sonra daha dikkatli olurum. Bobitaya teşekkürler.
  • neutrogena en etikili kremdir arkadaşlar denemlisiniz
  • Arkadaşlar Orkide Çiçeği Ekstresi olan bir el kremi aldım hemde 15 tl
    www.sunadumankaya.com.tr adresinde ucuz kremler bulmak mümkün bilginize...
  • sally hansen biraz pahalı 25 30 lıra cıvarı ama cok ıyıdır sızın dedeıklerınızın ıcınde en ıyı nivea sos ama sally hansenle kıyaslanamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.