Şimdi Ara

Catia V5 R21 Windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
17.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epey araştırdım sonra buraya da danışayım dedim.

CATIA V5 R21 kurdum bilgisayarıma ama program açılmıyor. İnternette araştırdım biraz net bir sonuca varan olmamış. Şu Youtube videolarının altında paylaşılan linklere de güvenemedim açıkçası.

Muhtemelen Windows 10 ile uyumlu olmadığından kaynaklanıyor. Bu uyum sorununu farklı bir crack ile mi ya da nasıl düzeltebilirim bilen var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CATIA V5 R21: Tasarım ve Analiz için Güçlü Bir Araç

CATIA V5 R21, Dassault Systèmes tarafından geliştirilen endüstri lideri bir bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımıdır. Mühendisler, tasarımcılar ve diğer profesyoneller tarafından karmaşık 3D ürünlerin tasarımı, analizi ve simülasyonu için yaygın olarak kullanılır.

CATIA V5 R21 Özellikleri:

• Ürün geliştirme sürecinin tüm yönlerini kapsayan kapsamlı bir özellik seti
    • Gelişmiş yüzey modelleme, katı modelleme ve montaj yetenekleri
    • Gerçekçi görselleştirme ve animasyon için gelişmiş grafikler
    • Hızlı ve doğru analizler için entegre sonlu elemanlar analizi (FEA) araçları
    • İşbirliğini ve bilgi paylaşımını kolaylaştıran veri yönetimi ve PLM entegrasyonu

CATIA V5 R21 Kullanım Alanları:

CATIA V5 R21, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli endüstrilerde kullanılır:

• Havacılık ve uzay
    • Otomotiv
    • Gemicilik
    • Tüketici ürünleri

CATIA V5 R21 İndirme ve Kurulum:

CATIA V5 R21'i Dassault Systèmes'in resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Kurulum işlemi basit ve anlaşılırdır. Kurulumdan sonra yazılımı kullanmaya başlamak için bir lisans anahtarı girmeniz gerekecektir.

Önemli Not:

CATIA V5 R21'in yasadışı olarak indirilmesi ve kullanılması lisans ihlalidir. Yazılımdan en iyi şekilde yararlanmak için her zaman resmi kaynaklardan lisanslı bir sürüm kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • *Console ekranı açılıp kapanıyor. Normal açılıp kapanırken de o şekilde oluyor okuldaki bilgisayarlarda ama açılıyor neticede bende programa açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı durum oluyor.
  • Eğer yeni bir güncelleme yapmadılarsa Catia programı Windows 10 desteklemiyor...
  • Biraz önce buldum çözümünü. Pc niz 64bit dahi olsa 32 bit kurduğunuzda program çalışıyor. Denedim oldu.
  • Lisans hatası vermiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

Lisans hatası vermiyor mu ?

Hayır şu an normal şekilde çalışıyor.
  • uyumluluk modunda çalıştırmayı denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuttacir -- 6 Nisan 2016; 5:55:55 >
  • Bende baktığım kadarıyla windows 10 da çalışmıyor ancak sp3 güncellemesiyle windows 10 a destek gelmiş. Acaba hala 32 bit kurunca çalışıyor mu?
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    64bit kurdum denemek için gene çalışmadı mecbur 32 bite döndüm tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzzOR.1991

64bit kurdum denemek için gene çalışmadı mecbur 32 bite döndüm tekrardan.

Windows 10 ile CATIA V5 R2016 sıkıntısız çalışıyor bilginiz olsun..

Eğer Catıa 2016'yı windows 10'a kurmanıza rağmen sıkıntı yaşıyorsanız temiz windows kurup tekrar deneyin..
  • f.aktunc kullanıcısına yanıt
    V5R21 versiyonuna alıştım ben 32 bitliğini kullanırım sıkıntı yok işimi görüyor win10 da 64 bit çalışmıyordu r21 in tekrar denedim güncel versiyona gene çalışmadı.32 bitlik çalışıyor suan.
  • Catia v5 r21 64bit windows 8 de çalışmıyor. Sanırım sorun ilaçlama ile ilgiliymiş. Ben de çözemedim hala sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skinnyman_89 -- 21 Aralık 2017; 17:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skinnyman_89

Catia v5 r21 64bit windows 8 de çalışmıyor. Sanırım sorun ilaçlama ile ilgiliymiş. Ben de çözemedim hala sorunu.

32 bit kurun hocam çalışır

• 32 bit de çalışmadı bende sorun ne acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 64biti silip 32 bit kurdum çalışıyor. Bi problem olmadı.

• webze W kullanıcısına yanıt

Acaba windows11pro da deneme şansınız oldu mu?Ben karar veremedim windows11pro ya da windows10pro notebook almak konusunda.Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.