Şimdi Ara

Catalyst Control Center Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 Home Premium 64bit Hp pavilion dv6 leptopa sahibim.

ATI AMD RADEON HD 6770M Ekran kartı ve İntel HD Graphics adlı 2 adet ekran kartım mevcut.
    Bilirsiniz iki ekran kartı arasında geçiş yapmak mümkündür.ATI bu olayda cok eleştri aldı ve bır cok hatayla karlılaşıldı.Bunlardan birine de ben maruz kaldım.
    Daha önceden çalışan CCC(Catalyst Control Center) Programım bi ara çalışmaz oldu.Sildim tekrar Yükledim ve sonuç;

*CATALYST CONTROL CENTER çalışıyor.Yani masaüstüne sağ tıklayıp ''Grafik Özellikleri'' ne tıklayınca açılan pencere sorunsuz.Fakat ''Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır''
    seçeneğine tıkladıgımda ''Güç Tasarrufu-Yüksek Performans'' değişimi artık olmuyor. Pencere açılıyor ama değiştirme seçeneği mevcut değil.

''Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır'' a tıkladıgımda bu pencere cıkıyor.Güç değişimi yapamıyor ve ATI AMD RADEON HD 6770M adlı ekran kartımı kullanamıyorum.Haliyle oyunlarda oynanmıyor.Ne yapmalıyım ? Fikri olan ?
    NOT:Bu pencerede daha önceden AMD'nin reklamları cıkıyordu.Şimdi bu.Anlamadım ?
     Catalyst Control Center Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biashe34 -- 27 Temmuz 2013; 0:57:00 >

• biashe34 B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede vardı bios menüde yapıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CONTROL CENTER BU NEDİR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.