Şimdi Ara

Catalyst Control Center

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstünde buna sağ tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyordu. Autorun virüsü vardı halledeli çok oldu. Açamıyordum yani. Bende sildim ve en son driveri yükledim ancak catalyst control center gelmedi. Hiçbir yerde bulamıyorum nasıl geri getirebilirim.

Orijinalden alıntı: Mr Winchester

Arkadaşlar masaüstünde buna sağ tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyordu. Autorun virüsü vardı halledeli çok oldu. Açamıyordum yani. Bende sildim ve en son driveri yükledim ancak catalyst control center gelmedi. Hiçbir yerde bulamıyorum nasıl geri getirebilirim.

Driver kaldırın..

Ekran kartı modelini ve işletim sistemini(x86/x64) yazın ona göre link atayım indirip kurarsınız.

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Arkadaşlar masaüstünde buna sağ tıkladığımda geçerli bir win 32 uygulaması değil diyordu. Autorun virüsü vardı halledeli çok oldu. Açamıyordum yani. Bende sildim ve en son driveri yükledim ancak catalyst control center gelmedi. Hiçbir yerde bulamıyorum nasıl geri getirebilirim.

Driver kaldırın..

Ekran kartı modelini ve işletim sistemini(x86/x64) yazın ona göre link atayım indirip kurarsınız.

ATI HD 5650 Notebook , Windows 7 ultimate 64 bit

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Driver kaldırın..

ATI HD 5650 Notebook , Windows 7 ultimate 64 bit

Burdakileri indirip kurup

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Control Center Performans Modu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.