Şimdi Ara

Catalysm'de en iyi olacak sınıf! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ToughGui

şimdi iki ihtimal var.

birincisi, blizzard ilk contente mavi itemlerle ve craftlarla eşit olarak başlayan classların dps'ini eşit tutacak şekilde hareket eder, content sonuna doğru melee dps itemlenince biraz abaracağı için melee'yi nerfler

ikincisi, ilk content meleeler eziyet çeker, casterlar taşır. ikinci content başladığında ve lootlar alınmaya başlandığında meleeler casterlarla eşit gider.

alıştık artık bunlara.

caster ezecekse Paladin de ezer Warlock da gene aynı terane vs.
  • Druide Imba form gelecek, inek ayakları, ayı gövdesi, kuş kanatları, aslan başı, kedi kuyruğu, moonkin takıları, tree yaprakları ile 10 mani tek başına yapabilecek. Arenalara tek başına girecek. Bu formun aktif olması için 5 hesap açılması ve 50 kişiye "nazar etme ne olur, iste senin de olur" yazısı maille yollanması gerekecek.

Orijinalden alıntı: M00NLighT

Druide Imba form gelecek, inek ayakları, ayı gövdesi, kuş kanatları, aslan başı, kedi kuyruğu, moonkin takıları, tree yaprakları ile 10 mani tek başına yapabilecek. Arenalara tek başına girecek. Bu formun aktif olması için 5 hesap açılması ve 50 kişiye "nazar etme ne olur, iste senin de olur" yazısı maille yollanması gerekecek.

Gigabyte P35 DS3L LGA775 - İntel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz 1333Mhz - Sapphire HD4830 - Kingstone 2x 1 GB DDR2 800MHz - Samsung 500GB 16MB 7200Rpm Sata2 - OCZ Stealthxstream 600 600Watt

Sony KDL-32L4000
    World of Warcraft / Absürd - The Mealstrom
  • Bu sorduğun soru bu oyun çıktıgından beri, 5.5 sene oluyor sorulur durur. Hala ortak bir paydada buluşulamamış, çogunluk şu class en iyidir deyip gösterememiş. 1 ay, 1 gün hatta 1 saatliğine bile bu oyunda şimdiye kadar en iyi class diye birşey olmamış (Death knights /respect, En çok yaklaşan oldu, fakat onlar bile en iyi olamadı.) Hala soruyorsunuz. Üstelik bütün mekanikleri alt üst edicek, %10'unu bildigimiz ve %90'ının soru işareti oldugu bir expansion için.. Çok ilginç. Bu soruyu expansion biterken sorsan sizce Cataclysm in en iyi classı neydi diye, sanırım 10 class'ın ismi de yazılır altına.

beni en çok hayal kırıklığına uğratan ise paladin oldu özellikle holy talentleri
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.