Şimdi Ara

Cataclysmde böyle bi yenilik gelicek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan pvp yapmak isteyen herkesin bi pve gecmisi olmak zorunda cünkü pve trinket ve ringler pvp ring ve trinketlara göre daha üstün (hatta bune bileklik bot neck ve backide katabiliriz).Cataclysmde bu durum düzelir mi? Yani pvp yapmak istemeyen playerlar pve yapmadan pvp'ı adam gibi yapabilicekler mi?Bilen söylerse sevinirim

• bireysel başarıyla elde edilen itemlerin, hem bireysel hem takım becerisiyle elde edilen itemlerle eşit olması gerektiğini mi düşünüyosun?
  • Pvp'de takım oyunu gerekmedigini kim söyledi sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Pvp'de takım oyunu gerekmedigini kim söyledi sana?

kapak.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

kapak.gif

Öyle bir amacım yok yanlış anlaşılmasın Ama pvp deki takım oyunu pve den cok daha üstün bence.Neden derseniz cünkü pve de taktikler bellidir yani siz hic gördünüz mü bossun akıllıca bi hamle yaptıgını mesela gidip direk healerı kestigini vesaire.Ama pvp de karsıdaki kisi bilgisayar degil insandır yani belli bir sey yapmaya programlı degildir.Senin hamlelerine göre hamle yapar.Acılan cogu pvp de taktigim ne olmalı konusuna o yüzden genel yorum ''Pvp'de taktik olmaz'' olur bu bence dogrudur tamam her karakterin belli baslı taktikleri vardır ama kesin %100 bi taktik yoktur ancak bu pve'de vardır.
    Sonuc olarak bence takım oyunu belli taktikleri uygulamak degil takım olarak karsıdakinin hamlesine göre düsünüp (ki bu düsünme 5-10 dk degil 1saniye hatta belkide daha az bi sürede) karsılık vermektir.Tabii ki buna katılmayabilirsiniz ne demisler zevkler ve renkler tartısılmaz

• quote:

Öyle bir amacım yok yanlış anlaşılmasın Ama pvp deki takım oyunu pve den cok daha üstün bence.Neden derseniz cünkü pve de taktikler bellidir yani siz hic gördünüz mü bossun akıllıca bi hamle yaptıgını mesela gidip direk healerı kestigini vesaire.Ama pvp de karsıdaki kisi bilgisayar degil insandır yani belli bir sey yapmaya programlı degildir.Senin hamlelerine göre hamle yapar.Acılan cogu pvp de taktigim ne olmalı konusuna o yüzden genel yorum ''Pvp'de taktik olmaz'' olur bu bence dogrudur tamam her karakterin belli baslı taktikleri vardır ama kesin %100 bi taktik yoktur ancak bu pve'de vardır.
    Sonuc olarak bence takım oyunu belli taktikleri uygulamak degil takım olarak karsıdakinin hamlesine göre düsünüp (ki bu düsünme 5-10 dk degil 1saniye hatta belkide daha az bi sürede) karsılık vermektir.Tabii ki buna katılmayabilirsiniz ne demisler zevkler ve renkler tartısılmaz

Oldum olası bu oyunu pve için oynayanları anlamadım. Tamamen haklısın ve katılıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

kapak.gif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pvp'de kime mana burn atılcak, kime cc yapılcak bellidir. özellikle 2000 rating'in üzerinde bu durum sabittir çünkü setuplar sabitlenir belli bi ratingin üzerinde.

hatta ve hatta yüksek ratinglerde 2v2'de ve 3v3'te karşına gelen takımı görünce "yenicez" veya "yenilicez" bile diyebilirsin ezbere.

sen şimdi bunu takım oyunu diyosan, sen yüksek seviyede pve yapmamışsın derim.

"bossların taktikleri bellidir" gibi bi görüş kabul edilebilir, ama örneğin sindragosa'daki RNG'yi hangi tür pvp'de görebilirsin diye sorarım sana?

o malladin denen arkadaş da kendine saklasın kapaklarını 5 tane biriktirip bardak falan alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

pvp'de kime mana burn atılcak, kime cc yapılcak bellidir. özellikle 2000 rating'in üzerinde bu durum sabittir çünkü setuplar sabitlenir belli bi ratingin üzerinde.

hatta ve hatta yüksek ratinglerde 2v2'de ve 3v3'te karşına gelen takımı görünce "yenicez" veya "yenilicez" bile diyebilirsin ezbere.

sen şimdi bunu takım oyunu diyosan, sen yüksek seviyede pve yapmamışsın derim.

"bossların taktikleri bellidir" gibi bi görüş kabul edilebilir, ama örneğin sindragosa'daki RNG'yi hangi tür pvp'de görebilirsin diye sorarım sana?

o malladin denen arkadaş da kendine saklasın kapaklarını 5 tane biriktirip bardak falan alır.

Bu pvp de bazı classların bazı classlara karsı üstün olmasından kaynaklanır.Ayrıca kime mana burn atılıcak kime cc yapılıcak bellidir diyosun ama bunun cözümleride vardır yani sen bunları yaptıgın zaman karsındakinin yenme sansı 0 a inmez eger karsıdaki teamde iyiyse karşı taktik üretebilir ama sen bi bossa karsı taktikleri uygularsan bossun sansı 0'dır yani demek istedigim su karsındaki rakip LK bile olsa sen taktikleri uygulayınca LK'nın sansı 0 oluyo.Yani LK hiç bir zaman yeni bi taktik üretmez hep tekdüzedir.Buda bana biraz sıkıcı geliyo acıkcası ayrıca evet yüksek seviyede pve yapmadım sadece 10 man normal modda KS oldum oda achie ve trinket vesaire icin.
    Ayrıca o arkadas adına senden özür diliyorum benim kapak mapak öyle bi amacım yoktu sadece fikrimi söyledim
    Birde konu artık dahada sapmazsa iyi olur ben sadece bir soru sordum ve cevabını ögrenmek istiyorum bilen biri cevaplarsa sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.