Şimdi Ara

Cat 5 veya Cat6 kablo tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün telekomdan ekipler geldi eve. evdeki girişleri ölçtüler birde apartmana girişdeki ankestreden ölçtüler aşağıdaki değer 20 mbite kadar rahatlıkla alınabilirken evdeki ölçüm en fazla 8 mbite kadar..ankasterden eve çıkan kablolardan kaynankalanan sıkıntı olduğunu iyi bir elektrikçi geitrin ev aşağıdan eve yeni hat çektirin dediler.. ttnet ile yeni 24 ay tahütname yaptım 16 mbite kadar ama malesef 8 mbite kadar alıyorum şimdi piayasada cat5e ve cat6 kablolar var kimleri çok pahalı kimileri çok ucuz bana ne tavsiye edersiniz arkadaşlar elektrikçi getirtitip apartman içinden hat çektirecem.. kablo olarak tavsiye verirmisiniz hatta link olarak verirseni çok makbule geçer..



  • Güncel
    Arkadaşlar bende 2x30 metre cat5 veya cat6 kablo almak istiyorum ethernet için. Ama bu s.poktan ülkede herşey o kadar karmaşık ki aynı kablonun 10 lira olanıda var 100 lira olanıda. Çoğu bakır değil zaten çakma bildiğin demir, bir sıvı ile bakır rengini verip satıyorlar, kablo üretim fabrikasında çalıştım ordan biliyorum. Sizin önerebileceğiniz marka falan varmı ?
  • Hes marka kablolar iyidir mesafe kısaysa zaten her türlü kablo işinizi görür çok önemli değil
  • TELTEKS VEYA CODEGEN VEYA TOUGH CABLE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aoz1

    TELTEKS VEYA CODEGEN VEYA TOUGH CABLE

    +1
  • Bende bir şey sormak istiyorum ancak, tavsiye dışında bir soru soracağım.

    Ankastre'den evin iç tesisatına, spliter'a kadar CAT5 veya CAT6 kablo çekeceğiz diyelim. Telefon jackı için bize gereken 2 kablo lazım ve CAT5-6 kabloların içinde 8 adet kablo var. Ben bunlardan rastgele 2 tanesini seçipmi bağlantıda kullanacağım? Diğer 6 kablo boşta kalacak sanırım ama, o zamanda CAT kablo kullanmanın ne gibi bir yararı var ? CAT kabloların içindeki kabloların çapları daha büyük ve daha kaliteli olmasımı bize yarar sağlıyor ?

    Teşekkürler !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.