Şimdi Ara

Castrol Magnatec 10W/40 A3/B4 4L | 59,90 TL (KARGO DAHİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
7.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Yağ Market

quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Reklam yapmak istemem ama Ostim Doğsan Madeni yağ Castrol Magnatec 10w-40 Yağı 49 TL'den satıyor, bugün cam suyu almak için uğramıştım orda sordum, bu arada 5 Lt cam suyuda 4 TL orada

Başkalarını kötülemek istemem ama o fiyata sahte olabilir dikkatli olun. Bu arada başka yerlerde şu fiyat şeklinde mesajlar yazılmazsa sevinirim.

bu nasıl bi zihniyet ya...başka yerde şu kadar diye yazilmazsa sevinirimf] hayırlı olsun kardeş forumu satın aldin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten heryerde magnetec castrol 10 40

50tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan50 -- 18 Ekim 2012; 9:03:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Merhaba DH,
    yagburada.com olarak çeşitli kampanyalar yaptık, satışlarımızı yaptık. Şimdi büyük bir kampanyayla geri dönüyoruz. Castrol Magnatec 10W/40 A3/B4 4L'yi sadece 54,90 + 5 TL kargo ücretiyle veriyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın. Gün içinde verilen siparişleriniz büyük ihtimalle ertesi gün teslim edilir. En fazla 2 günde elinizde olur. Kapıda ödeme seçeneğimiz de mevcuttur. Ürün linki:http://www.yagburada.com/Castrol-Magnatec-10W40-A3B4-4L,PR-4.html

Saygılarımızla,
    yagburada.com

orijinal olduğunu nasıl anlayabiliriz sizin yağınızın?

Biz tüm ürünlerimizi distribütorlerinden alıyoruz. İsterseniz Castrol'ü arayıp orjinalliğini kontrol ettirebilirsiniz.

Castrol'ü aradım az önce. İnternet sitenizin adresini verdim, bana geri döneceklerini söylediler.

Ancak hiçbir zaman kesinlikle orijinal denemiyor malesef. Örneğin bir firma distribütörden 100 tane alır 100 tane de sahte yağ alır. Görünürde ana bayiden de yağ almıştır ama size gönderdiği yağın hangisi olduğunu bilemezsiniz. Emin olmak için kimyasal analize gitmesi gerekiyor.

hepsiburada.com'da yağlar bu aralar iyi indirimde. Örneğin ELF Moligraf 55 liradan satılıyordu, Mobil de ucuz gibiydi. Daha güvenilir bir firma en azından.

• Dizel aracım var ..castrol 10/40 dizel motorlar için üretilen yağ yerine ,10/40 benzinli motorlar için üretilen olan motor yağı dizel araca konulabilir mi??

aracımı gecen hafta ustaya götürdüm baktım elinde castrol yağı var üzerinde benzinli motorlar için yazıyor aynısı hocam farketmıyor dedi.bende madem farketmıyor o zaman dizel olanını fabrıka nıye cıkarıyor dedım? bu malları getıren kişi bize bu şekilde belirtti dedi, pekı hocam senın dediğin olsun dedi.Merak ettim iki yağda birebir aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Dizel aracım var ..castrol 10/40 dizel motorlar için üretilen yağ yerine ,10/40 benzinli motorlar için üretilen olan motor yağı dizel araca konulabilir mi??

aracımı gecen hafta ustaya götürdüm baktım elinde castrol yağı var üzerinde benzinli motorlar için yazıyor aynısı hocam farketmıyor dedi.bende madem farketmıyor o zaman dizel olanını fabrıka nıye cıkarıyor dedım? bu malları getıren kişi bize bu şekilde belirtti dedi, pekı hocam senın dediğin olsun dedi.Merak ettim iki yağda birebir aynı mı?

Diesel modelini benzinli araca koyamazsınız ama diğerini her ikisine de koyabilirsiniz. Katkıları farklıdır.
  • arkadaşı tanımam etmem ama şunu söylemek isterim ki fiyat iyi.
    2005 Civic aracıma serviste yağ değişimi yaptıracaktım tanıdık usta dışarıda castrol 10-40 kullan hem daha ucuz hemde kaliteli demişti Sivasta her yeri aradım 70-80 tlden aşağıya değiştiren bulamadım en son sanayinin girişindeki alpet te 59 tl idi ücretsiz yağ değişimi ile o fiyata alabildim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

arkadaşı tanımam etmem ama şunu söylemek isterim ki fiyat iyi.
    2005 Civic aracıma serviste yağ değişimi yaptıracaktım tanıdık usta dışarıda castrol 10-40 kullan hem daha ucuz hemde kaliteli demişti Sivasta her yeri aradım 70-80 tlden aşağıya değiştiren bulamadım en son sanayinin girişindeki alpet te 59 tl idi ücretsiz yağ değişimi ile o fiyata alabildim sadece.

Teşekkürler.
  •  Castrol Magnatec 10W/40 A3/B4 4L | 59,90 TL (KARGO DAHİL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Castrol Magnatec 10W/40 A3/B4 4L | 59,90 TL (KARGO DAHİL)

aynı ürünleri dün 66TL ye aldım.kartal tarafından
    ücretsiz yağ değişimini fln düşünürseniz fiyat iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 18 Ekim 2012; 21:07:06 >
  • Şu an Otostart.com da ELF 10w/40 yağ 33 lira arkadaşlar. stoklarla sınırlıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Castrol Magnatec 10W/40 A3/B4 4L | 59,90 TL (KARGO DAHİL)

aynı ürünleri dün 66TL ye aldım.kartal tarafından
    ücretsiz yağ değişimini fln düşünürseniz fiyat iyi gibi

sadece world karta 12 taksit yapıyorlar + 2 ay taksit erteleme de var diğer kartlar için 100 tl yi tamamlamak gerekiyor o zaman da 3 taksit yapıyorlar

• arkadaşlar 4+1 lt olanları ankara ostimde en uygun nerdedir acaba?
  • quote:

Şu an Otostart.com da ELF 10w/40 yağ 33 lira arkadaşlar. stoklarla sınırlıymış

yağ bidonunun resminde 5 litre yazıyor açıklamalarda 4 litre yazıyor hangisi doğru acaba.
    http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&ref=&syf=MOTOR-YAGI-SPORTITXI10W40-ELF-19#sekmeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

arkadaşlar 4+1 lt olanları ankara ostimde en uygun nerdedir acaba?

Metro markette 4+1 olanı 75 lira, değişim ücretsiz. Castrol ile görüştüm Metro market direkt olarak distribütörden alıyor yağı, sahte olmadığı kesin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

yağ bidonunun resminde 5 litre yazıyor açıklamalarda 4 litre yazıyor hangisi doğru acaba.
    http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&ref=&syf=MOTOR-YAGI-SPORTITXI10W40-ELF-19#sekmeler

Emin değilim ama 4L olduğunu zannediyorum. Bu tür hatalar genelde temsili resim konmasından kaynaklanıyor. Yazan daha doğrudur muhtemelen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

arkadaşlar 4+1 lt olanları ankara ostimde en uygun nerdedir acaba?

Metro markette 4+1 olanı 75 lira, değişim ücretsiz. Castrol ile görüştüm Metro market direkt olarak distribütörden alıyor yağı, sahte olmadığı kesin yani.

Metro distribütörlerinden alıyor, sahte değil diyorsunuz. E biz de aynı şekildeyiz. Bu arada isteyen gider Metro'dan alır, karişmayız tabiki.
  • 4 lt'yi indirimli satanlar hep yanında verdiği 1 lt'lerden kazanıyor, zira bir çok model yaklaşık olarak filtre değişimi ile 4,5 -5 lt kullanıyor.
    Bu yüzden 4+1 kampanyaları daha cazip oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

4 lt'yi indirimli satanlar hep yanında verdiği 1 lt'lerden kazanıyor, zira bir çok model yaklaşık olarak filtre değişimi ile 4,5 -5 lt kullanıyor.
    Bu yüzden 4+1 kampanyaları daha cazip oluyor.

Yakında 4+1 yapmayı düşünüyoruz biz de.
  • quote:

Castrol yerine bundan mı alsak çok bir fark var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.