Şimdi Ara

Castlevania: Lords of Shadow Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
17.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes oyunu GOW ile karşılaştırmış ama bence bi kıyas olucaksa bu oyun devil may cry olmalıdır,özellikle DMC3! çünkü gow'da chapter mantığı yoktur,hikaye film gibi devam eder,Castlevania ise aynı dmc3 gibi bölümlere ayrılmış ve tekrar oynamaya imkan sağlıyor,oynanabilirlik olarak esinlenme var zaten yapımcıda bunu söylemekten çekinmemiş,oyunla ilgili kendi +/- değerlendirmemi yapmak istiyorum fakat öncelikle oyunun kaliteli olduğunu söylemeliyim
    eksiler
    -kamera açıları sorunlu bazı boss ve bölümlerde ciddi anlamda sırıtıyor,belkide oyunun en önemli eksisi
    -goblin tarzı küçük yaratıklar abartılmış,ormanlardan çıkıp tam o monçiçilerden kurtulduğumu zannederken birde o kasvetli karlı kaleye doğru yolculuğumuzda tekrar karşımıza çıkıyorlar,
    -müzikler çok güzel ihtişamlı ama bazen oyun içinde müzik kesiliyor ve aksiyon anında pat diye giriyor,şimdi açıkca şunu söylemek gerekirse bu konuda GOw 1 numara,menülerde ise müzik bence amatörce eklenmiş,asla bir devamlılık yok,kısa bir mp3 süre

• Merhaba,

XBOX 360' da Castlevania: Lords Of Shadow oynamaya çalışıyorum. Oyunda problem yok ancak sanırım bende problem var. Bu tip oyunlara çok uzağım.

Press RT to finish him off dedikten sonra RT ye basıp yaratığın üzerine atlıyorum ancak o anda neye ne kadar basmam gerektiğini bir türlü bulamadım. Her seferinde yere atılıyorum. 2 gündür herşeyi denememe rağmen orada kaldım :(

Yardımcı olabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playmountain -- 17 Kasım 2010; 11:09:13 >
  • God of War la gayet kapışır Bilenler bilir ne derece gow fanı oldugumu...Ama yapım olaganüstü!
  • Oyun açıklamaları ile genel bir yorum yazmak istiyorum, çok rahatsız etti: Kalıp bir metinden, sanki daha önce hiç okunmamış gibi olan acemi sözel anlatım, çok güzel bir incelemeden sıkılmaya sebep oluyor bence.. Daha akıcı bir sesli yorum olursa gerçekten bence çok daha başarılı olur.. Onun dışında, bu kadar güzel türkçe oyun yorumlarına gerçekten çook teşekkürler..
  • Ben bu oyunda istediğimiz chaptera tekrar girip kaçırdığımız şeyleri yapabilme özelliğini çok sevdim.Umarım diğer oyunlardada bu özelliği kullanırlar.Ama kamera açılarını yarı otamatik yapıp arasırada biz değiştirebilseydik daha iyi olurdu.Genel anlamda oyun başarılı ve eğlenceli olmuş.
  • Arkadaşlar bende oyun alma düşüncesindeyim.Sorum şu;
    Bana Castlevania:LOS'umu önerirsiniz yoksa Enslaved'imi?Cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.Video inceleme güzel olmuş bu arada.
  • bu bataklık sonunda gelen yeşil bir boss var sonunda kafasına zıplıyıp rt finish yap diyor yapıyorum öldüremeden tutuyor atıp eziyo nasıl geciliyo orası bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Arkadaşlar bende oyun alma düşüncesindeyim.Sorum şu;
    Bana Castlevania:LOS'umu önerirsiniz yoksa Enslaved'imi?Cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.Video inceleme güzel olmuş bu arada.

Hocam aman diyim.
    Aman aman diyim Enslaved den uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

bu bataklık sonunda gelen yeşil bir boss var sonunda kafasına zıplıyıp rt finish yap diyor yapıyorum öldüremeden tutuyor atıp eziyo nasıl geciliyo orası bilen varmı

yokmu oyunu oynayan
  • quote:

quote:

bu bataklık sonunda gelen yeşil bir boss var sonunda kafasına zıplıyıp rt finish yap diyor yapıyorum öldüremeden tutuyor atıp eziyo nasıl geciliyo orası bilen varmı

yokmu oyunu oynayan

hocam tam hatırlayamadım bölümü ama ss eklersen yardımcı olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Arkadaşlar bende oyun alma düşüncesindeyim.Sorum şu;

Hocam aman diyim.
    Aman aman diyim Enslaved den uzak dur.

Allah razı olsun hocam.Sonunda bir deneyimli mesaj atmış.Sağolasın bu önemli deyişin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: komiks

quote:

quote:

yokmu oyunu oynayan

hocam tam hatırlayamadım bölümü ama ss eklersen yardımcı olurum...

Kafasına atladığınızda 3 tane daire beliriyor sıra ile.Zamanlamayı iyi yapıp daireler üst üste gelince hemen üçgen tuşuna basın.Totalde 3 kere gerçekleşecek bu durum.Zamanlama çok önemli

• Kafasına atladığınızda 3 tane daire beliriyor sıra ile.Zamanlamayı iyi yapıp daireler üst üste gelince hemen üçgen tuşuna basın.Totalde 3 kere gerçekleşecek bu durum.Zamanlama çok önemli

amma takıldım o bölümde ya üçgene bi kere yanlışlıkla bastım bi daha da geçemedim açtığım zaman hemen deneyeceğim teşekkürler :D
  • bu oyun god of wardan sonra oynadıgım en ıyı oyun
  • Oyun harbiden çok sağlam beyler. Grafikler olsun combolar olsun. God of war'dan sonra belkide en iyi hacknslash oyunudur. DMC, Dantes inferno falan yalan bunun yanında
  • LÜTFEN YARDIM BEYLER
    Chapter 3'ün hemen başıydı sanırım. Yeşil bir devi halledip kalenin içine giriyoruz. Orada birkaç goblini hakladıktan sonra merdivenlere tırmanınca kırılması gereken dev bir kapı var ama ne yaptımsa orayı bir türlü kıramadım. Küçük bir cini yakalamamız isteniyor önce onu yakaladım ama ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin canım oyun kaldı öylece.

Bu arada ben GOW fanatiği olarak bu oyunuda çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Oynamayan varsa bir an önce oynasın.
  • Yokmu cevap???
  • Takıldığın neresi olursa bakarsın

http://www.youtube.com/view_play_list?p=8F41ECC28609EDC4
  • teşekkürler yusuf...
  • 1.Gow
    2.Castlevania
    3.Darksiders
    şimdiye kadar oynadığım oyunlar arasında bu 3 oyunu king olarak gösterebilirim Darksidersn 2.sınıde sabırsızlıkla beklıyorum . İnceleme için Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.