Şimdi Ara

CAST AJANSI GÖRÜŞME... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
13
Favori
130.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TruuChainz

ben şuan IMC'deyim İstanbuldaysan tavsiye ederim.

Hocam beni imc ye çağırdılar bugün. Ne yapmalıyım acaba kayıt için biraz tüyo verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  CAST AJANSI GÖRÜŞME...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

• quote:

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

• quote:

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

• Ben gittim fotoğraf çekimi için 50 lira istediler sonra hiçbirşey olmadı bana sorarsan gitme paran boşuna gitmesin ama yinede senbilirsin
  • quote:

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

eheh eh eh ve eh
  • quote:

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

Kimler geldi kimler geçti o koltuktan. Dili olsa da anlatsa..
  • üniversiteli kızlara erkeklere ek iş imkanı video tanıtımında oynuyacak ek ücret kazanıcak fizigine güvenen paraya ihtiyacı olan efendi saygılı insanlar müracat edin fotografınızla degerlendirelim sizede ek gelir olsun konuşmayacaksınız sadece ürünün kullanımını göstericeksiniz firmaların kndi sitelerinde oynatılacak videolar model ajansı felan degilim videoyu kendim çekicem anlaştıgımı arkadaşlarla sürekli çalışıcam davutboylu@gmail.com fotognuzla ulaşın lütfn
  • oruç kafa yazarken saçmalamışolabilirim iş bidi bir iş bebek sektörü üzerine
  • Boşuna heveslenip gitme bi cacık olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

Kimler geldi kimler geçti o koltuktan. Dili olsa da anlatsa..

dili olsa da yalasa

• dizi oyunculuğu için tümay özokur ajans,figüran için mayadroom ajans ,reklam için Aypi ajans ı öneririm.ajans lar içinde sektörde en iyi olanlardan biraçı bunlar sadece.araştırmak lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

arkadaşlar masal casting veya mandalina casting hakkında bir bilginiz var mı?yardımlarınızı bekliyorum...

mandalina görüşmeye çağırıyor. gitsem mi iyi midir casting?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

quote:

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

arkadaşlar masal casting veya mandalina casting hakkında bir bilginiz var mı?yardımlarınızı bekliyorum...

mandalina görüşmeye çağırıyor. gitsem mi iyi midir casting?

En iyisi Tümay Özokur

• çirkinsen çoğunlukla para kazanmak için alıyolar.sanmaki yakışıklısın veya fotomodelsin.

hatta çoğu ajansda acayip çirkin insanlar var.amaç sırf para kazanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horozistan20

Ajansa başvurmak benim de aklımda, kendini beğenmişlik gibi olmasın ama çoğu katolok mankenlerinden hatta televizyona çıkan erkek mankenlerden daha iyi fiziğim ve ifadem olduğunu düşünüyorum. Ancak şuan için yüzümde ki çocuksu ifadenin geçmesi gerekiyor, belki üniversiteye gittiğim de olabilir. Katalok mankenliğin de para varmıdır aceba

Yok katakol...

• gençler konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama size bir şey sormak istiyorum. beni ecasting den aradılar bir reklam için, ama reklamdan önce video-fotoğraf için 100 tl istediler sizce gideyim mi? reklamdan ortalama 7 bin tl alırsın dediler ama pek güvenemedim bi el atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im no superwomen

gençler konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama size bir şey sormak istiyorum. beni ecasting den aradılar bir reklam için, ama reklamdan önce video-fotoğraf için 100 tl istediler sizce gideyim mi? reklamdan ortalama 7 bin tl alırsın dediler ama pek güvenemedim bi el atın.

Hocam beni de aradılar. Para filan istemediler. Banka reklamı olduğunu söylediler. Reklamdan önce birkaç fotoğraf çekimi ve video çekimi yapcaklarını söylediler. Para lafı geçmedi. Şuan İstanbul'dayım. Gidince sonuçları size yazarım.
  • quote:

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

korkutma çocuğu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.