Şimdi Ara

Cassiopeia refund etsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç oynayamıyorum ya kendimi bildim bileli tüm mid herolarını alıp her şeyini çözerim hepsinde çok iyiyimdir ama cassioepia olmuyo bir türlü hangi buildi taktiği denediysem olmuyor karşıma sheeni trinity forceye çeviren orianna geldi onda bile laneden 1/4 ayrıldım early gamede çok mana sıkıntısı çekiyor bunun için rune ve mastery bile yaptım doran stacklıyorum üzerine yine olmuyor 2-3 tane Q atıyorum E atıyorum mana bitiyor

• Hepsinde çok iyiyimdir demişsinde ne kadar iyisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Hepsinde çok iyiyimdir demişsinde ne kadar iyisin?

İlk 30 dakikada düşmanın kılını bile kıpırdatmasına izin vermem çok yoğun ve dengeli bir harras vardır üzerinde iyi farmlarım 20 dakika 4-5 kill alabilirim kolay kolay ölmem düşman asla farm yapamaz hiç bir şekilde dediğim gibi üzerinde çok yoğun ve dengeli bir harras yaparım hiç bir şey yapamaz ilk hatasında öldürürm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

İlk 30 dakikada düşmanın kılını bile kıpırdatmasına izin vermem çok yoğun ve dengeli bir harras vardır üzerinde iyi farmlarım 20 dakika 4-5 kill alabilirim kolay kolay ölmem düşman asla farm yapamaz hiç bir şekilde dediğim gibi üzerinde çok yoğun ve dengeli bir harras yaparım hiç bir şey yapamaz ilk hatasında öldürürm

rankedda böyle bişey yapman imkansız jungle diye bişey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

quote:

Gel gösterelim 2 vs 1 oyun açalım senle ben mid birde sizin jungler olsun diğer lanelere gitmeden levelini kassın dengeli bir harras diyorum video çekmedim maalsef ayrıca bende full ranked oynuyorum eastte troller yüzünden elo helldeyim top rating 1360 ama westte 1470 şuan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

quote:

Gel gösterelim 2 vs 1 oyun açalım senle ben mid birde sizin jungler olsun diğer lanelere gitmeden levelini kassın dengeli bir harras diyorum video çekmedim maalsef ayrıca bende full ranked oynuyorum eastte troller yüzünden elo helldeyim top rating 1360 ama westte 1470 şuan

ahah çok komiksin ya . madem çok iddialısın eastte arkadaşım var en az benim kadar iyi oynar şuan tatildeyim. OOBBAA ekle atsın 1v1 koyarsınız foruma

• ben de cassioda ilk oynadığımda bile quadra falan aldıydım 2. oynayışımda gene quadra almıştım 0-5 başlamıştım ama 21-5 bitirmiştim cool story evet
    hep troller yüzünden elo hell olur zaten
    ama hayır refund etme çünkü günün birinde gene oynamak isteyeceksin o yüzden refund edeceksen sadece rp ile aldıysan refund et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    vla mi kennen mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

ben de cassioda ilk oynadığımda bile quadra falan aldıydım 2. oynayışımda gene quadra almıştım 0-5 başlamıştım ama 21-5 bitirmiştim cool story evet
    hep troller yüzünden elo hell olur zaten
    ama hayır refund etme çünkü günün birinde gene oynamak isteyeceksin o yüzden refund edeceksen sadece rp ile aldıysan refund et

Ama gerçekten olmuyo normal game atınca bazen tutuyo ama rankedde hiç olmuyor yani skill shootum süperdir her şey olsun riven Q atarken ezin ultisi diğer laneden tryndamere ulti açıkken ashe ultisini diğer laneden çok iyiyimdir bu konuda ama gerçekten olmuyo cassi şu lanet
  • Sana şöyle söyliyim. Benim bir arkadaşım var, çok iyi oynayamıyordu, ben başlatmıştım oyuna. Sonra ilk 6300lük herosu olan cassiyi aldı. Her oyun cassi alıp mid gidiyordu. Başlarda çok iyi oynayamıyordu ama şuan karşısında kimse duramıyor. Ve işin garibi sadece cassi ile oynayabiliyor. Kısaca çok oynamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick ver eastteyim elo 800 sana yuzde bir beni yenme sansi vermiyorum hd streamda acicam herkes izliyecek satisfactory ekle brnimki vansayk suan banli
    Arkadastan oynayacam 1 saate evdeym cikma bakalim beni
    Yenen
    Cikacakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mars.mathIII

Sana şöyle söyliyim. Benim bir arkadaşım var, çok iyi oynayamıyordu, ben başlatmıştım oyuna. Sonra ilk 6300lük herosu olan cassiyi aldı. Her oyun cassi alıp mid gidiyordu. Başlarda çok iyi oynayamıyordu ama şuan karşısında kimse duramıyor. Ve işin garibi sadece cassi ile oynayabiliyor. Kısaca çok oynamak gerek.

Tamam bir bakarım bunu pek çok yerde söylemem kişiliğime uymaz kibirli değilimdir o yüzden. Sabırsızımdır ayrıca IQ puanım çok yüksek ( Einsteinden 12 düşük ) o yüzden her şeyi direkt olarak kavrayabiliyorum hiç bir şey zorlamıyor beni LoL'u oynama sebebimde zekanın çalışmasıdır aldığım her heroyu 2-3 el attıktan sonra öğrendim daha karşımda kimse duramadı fakat cassioepia ile 9. oyunumu attım hala başarısız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mars.mathIII

Sana şöyle söyliyim. Benim bir arkadaşım var, çok iyi oynayamıyordu, ben başlatmıştım oyuna. Sonra ilk 6300lük herosu olan cassiyi aldı. Her oyun cassi alıp mid gidiyordu. Başlarda çok iyi oynayamıyordu ama şuan karşısında kimse duramıyor. Ve işin garibi sadece cassi ile oynayabiliyor. Kısaca çok oynamak gerek.

Tamam bir bakarım bunu pek çok yerde söylemem kişiliğime uymaz kibirli değilimdir o yüzden. Sabırsızımdır ayrıca IQ puanım çok yüksek ( Einsteinden 12 düşük ) o yüzden her şeyi direkt olarak kavrayabiliyorum hiç bir şey zorlamıyor beni LoL'u oynama sebebimde zekanın çalışmasıdır aldığım her heroyu 2-3 el attıktan sonra öğrendim daha karşımda kimse duramadı fakat cassioepia ile 9. oyunumu attım hala başarısız

'' Kibirli değilimdir. ''

Yalan.

• bu konuyu trolleyen çıkmadı hayret
  • o değilde oobbaa için "en az benim kadar" yazmışın ya ne içiyosan artık iyi kafa yapmış sende
  • @mephisto1 anlıyamadım ? bişey içtiğimi nereden çıkardın ?

edit: he hatırladım seni noob küfür edip silmiştim seni başka oyunlara yönel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 27 Haziran 2012; 17:30:40 >
  • En fazka 1470 oldun ve bu kadar havan var? Dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Nick ver eastteyim elo 800 sana yuzde bir beni yenme sansi vermiyorum hd streamda acicam herkes izliyecek satisfactory ekle brnimki vansayk suan banli
    Arkadastan oynayacam 1 saate evdeym cikma bakalim beni
    Yenen
    Cikacakmi

Bende bu arkadaşı ciddiye aldım oyuna girer girmez mesaj attım hemen tekrar çıktı galiba geçmiş maçlara baktın
  • quote:

En fazka 1470 oldun ve bu kadar havan var? Dostum...

Hayır şuan 1470 top rating 1600 ayrıca gelin teke tek diyorum herkes klavye delikanlısı kesilmiş yazıyolar oyuna gelen yok
  • anlayan anladı erinc boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

anlayan anladı erinc boşver

yarası olan gocunur kimin ne olduğunu eastteki herkes biliyo zaten senin gibi laf sokmaya çalışıp kendimi kanıtlamya ihtiyacım yok benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 27 Haziran 2012; 17:46:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.