Şimdi Ara

Cassio LİNCOLN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şahıs için başka başlık açmak istemiyorum ama Lincoln bugün gerçekten büyük yaptı.Sakatlıktan daha yeni çıkmış olmasına rağmen,hakemin Lincoln'ü öldüresiye tekmelemelerine rağmen Lincoln bu gece neler yapabileceğini gösterdi.Hele bir bilek hareketi ile pas verdi o pasta kendimden geçtim

• 2. yarı sahada göremediğimiz lincoln'den mi bahsediyorsun?
  • Onu bunu bırakacaksın adamın oyuna bakacaksın...

Sanki kafasının arkasında iki göz daha var gibi... Yada arkasından pas isteyen oyuncu bağırdığında sesin frekansına göre oyuncunun yerini tespit edip bakma gereği duymadan pas atabilen bir yetenek(ne uçtum be)

Lincoln'ün paslara hayran kaldım 1
    Adamcağızı maçta bi dövmedikleri kaldı 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

2. yarı sahada göremediğimiz lincoln'den mi bahsediyorsun?

Yapma gözünü seveyim hocam Lincoln koştu çabaladı canını dişine taktı,sakatlıktan yeni çıktı zamanla daha iyi hale geleceğine inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

2. yarı sahada göremediğimiz lincoln'den mi bahsediyorsun?

hayır penaltısı verilmeyen lincolnden
  • Şaka mısın her topu aldığında kendini yere attı rezil oynadı .Orta sahamız rezaletti Topal da Meira da çok kötüydü bugün
  • sadece fizik olarak kötü yere düşülmeyecek yerde bile düşüyo onun dışında çok iyi bir futbolcu ve galatasarayın tam aradığı bir futbolcu sakatlığından kurtulunca daha iyi olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rodrigo Tabata?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Şaka mısın her topu aldığında kendini yere attı rezil oynadı .Orta sahamız rezaletti Topal da Meira da çok kötüydü bugün

sen baska maçmı izledin arkadasım adamı resmen dövdüler macta adam yere düşmemek için ugrastı neredeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Şaka mısın her topu aldığında kendini yere attı rezil oynadı .Orta sahamız rezaletti Topal da Meira da çok kötüydü bugün

Acaba diyorum aynı maçımı izledin yada Fenerbahçe maçıyla aynı anda mı izledin diyorum maçı çünkü Lincoln'ü sahada neredeyse döveceklerdi o durumda elinden gelen herşeyi yapacaktı.Tabi yorumuna saygım var
  • tabi anlattığımın bir okadarı kadar da etkisiz kaldı(2. yarıda)
  • bi sakin olun arkadaşlar ilk yarıda lincoln fena değildi koştu mücadele etti ve gelecek adına ümit verdi fakat 2. yarıda arda sakat haliyle canını dişine takıp top taşımaya çalışırken lincoln resmen toptan kaçıyordu hiç değilse bi 10 dk fln oynar ayıp olmasın diye...
  • Galatasaraylılar şu Lincoln aşkını bıraksın. Fazla havalandırmayın şu adamı.

Kız gibi oynuyor dokunduğun an yerde adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

Galatasaraylılar şu Lincoln aşkını bıraksın. Fazla havalandırmayın şu adamı.

Kız gibi oynuyor dokunduğun an yerde adam

arkadasım sen bu macı izledin mi ???
  • Lincoln mu Allah'ım inanamıyorum hala Lincoln diyorsunuz. Defolsun gitsin pislik herif. Rahat bırak Galatasaray'ı.
  • hele bir bilek hareketiyle pası vardı
  • yaw tmm yetenekli adam ona lafımız yok ama çok nazik futbol oynuyosun be adam tekme tokat gircekler tabi.. önemli oaln ayakta kalabilmek..

babamın hayrına durmuyosun orda bi kamyon para alıyosun hakkını ver
  • arda ve servetten baska adam yok bu takimda hersene o yabancilara verilen parayi bu ikinci oyuncuya verseler cok daha verimli olurlar
  • Abi bu maçta lincoln kötü oynadı diyen adam yazmasın futbol bölümüne ya
  • Bence hemen satılsın . yoksa gittikçe değeri düşecek elimizde patlıycak. Bu arada Lincoln ü beğenenleri anlamıyorum .(BAŞKA MAÇI MI İZLEDİNİZ ??? ) tamam adam göze hoş gelen hareketler yapıyo. zaman zaman güzel paslar atıyo . ama sadece o kadar. başka bi numarası yok. doğru düzgün bi duran top bile kullanamadı ya. her müdahalede yerde. koşmuyo.mücadele etmiyo.ve çok güçsüz. takımı eksik oynatıyo , yavaşlatıyo ve gereksiz top kayıpları yapıyo. ve o kötü oynadıkça takımdaki diğer oyuncular kötü etkileniyo. umarım Kewel bi an önce iyileşir.
  • Emre Aşıktanda vazgeçmiyorlar. Galatasarayın başını çok yakacak bu adam. Defansta çok ağır hata yapmaya meğilli.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.