Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CasperLaptop,Inteli7 4.Gen,8gbram,nVidia840m3gb,1TB HDD,Sorunsuz Satın Al 18 Haziran 2025 16:51 1 1 CasperLaptop,Inteli7 4.Gen,8gbram,nVidia840m3gb,1TB HDD,Sorunsuz Merhabalar, laptopumu model yenilemek için satıyorum. 2 hafta önce Gpu ve Cpu nun Termal Macununu yenileyip içini temizledim. Dvd Okuyucu, Camera, TouchPad, Klavyesi, Giriş ve Çıkış Portları vb. sorunsuzdur. Bataryası fena değil, sadece Ekranında çok küçük ışık süzmesi vardır. Görüntüye hiçbir engeli yoktur. Farketmeniz bile zordur. Bütün elektronik ürünlerin piyasasını çok iyi biliyorum ve gayey uygun fiyata koyuyorum. İzmir Balçova dan sadece elden vereceğim. 4250 TL. Gta 5, Battlefield 4/1, Call Of Duty Advanced Warfare, gibi oyunları aa kapalı, High Grafiklerde oynatıyor. Adobe Premiere Pro, Photoshop, CorelDraw, AutoCad gibi programların 2025 versiyonunu da çalıştırıyor. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Balçova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CasperLaptop,Inteli7 4.Gen,8gbram,nVidia840m3gb,1TB HDD,Sorunsuz Lenovo İdeapad u530,İntel i5 4200u,nVidia gt730, 8gb ram, D.Ekranlı, Sorunsuz. [SATILDI] nVidia 9800gt 1gb ddr3, Sorunsuz, Testli (İzmir) 4 gb ddr3 1333mhz Kingston Ram (Sorunsuz) İzmir