Şimdi Ara

Casper via v9 mu yoksa diğerleri mi, yardımcı olursanız sevinirim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında benim aklımda huawei ascend g7 veya lg g2 vardı ancak mağazaya gittim almaya, casper yeni telefon çıkarmış çok hoşuma gitti tasarım olarak ama bir türlü karar veremedim, sizce hangisini almalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim veya 1000-1300 arası önerebileceğiniz başka telefonlar var mıdır, şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara...

• Ben de o fiyatlarda arıyorum ve aklımda xperia c4 ve zenfone2 32gb olan var. Bir bakın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999 tl ye teknosa da meizu m1 note modeline bak istersen...aldım ve fazlasıyla memnunum herkese de deli gibi tavsiye ediyorum :)
  • zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum, ben dediğim gibi aslında ascenp g7 düşünüyordum ama canlı canlı görünce 5.5 inç çok büyük geldi, o nedenle meizu C4 ve asus zenfon bana biraz uzak görünüyor, en fazla 5 inç benim için uygun görünüyor, ayrıca asus zenfon 2, kalınlığına 10 küsür milimetre demiş, 3310 dan pek bir farkı yok gibi geldi :D bu arada bimektste kampanya var, bayramda yapılan alışverişlerde %10 bipara veriyor ve biparalar para yerine kullanılabiliyormuş, ben bu fırsatı değerlendircem galiba :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.