Bildirim
casper via v9 kullanan var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4-5 yıl gidecek 2 tip telefon var. 1- tuşlu telefonlar 2- apple telefonları
tuşlu telefonlarla arar mesaj atarsınız bi de bounce mounce oynarsınız.
apple telefonlarıyla daha güzel sonuçlar elde edersiniz akıcı sorunsuz 5 sene kullanırsınız.
bunlar dışında ne alırsanız alın maks. 3 sene içinde elinizde kalır ki bu dediğiniz telefon 1 seneyi anca doldurur. -
kullanıyorum 4-5 sene hayatta gitmez
2 sene diskavri kullanmış adamım bu beni o kadar götürmeyecek gibi
şebeke gidiyor diye garantiye verdim telefon hafıza kartını kendi kendine siliyordu (sebenini bilmiyorum) garantiden geldi
bu sefer de aynı sorunlar devam ederken ahize cızırtısı eklendi bunlara (fabrika ayarı atılmasına rağmen hafıza kartı yine silindi, sorun yazılımsal değil kartda da sorun yok)
tekrar yolladım yeni telefon gönderdiler şebeke sorunu var yine 4G açık olunca olduğunu farkettim 3g ile kullanıyorum sıkıntı yok
ben bu telefonu alırken en büyük sebebim 4g desteğiydi, düşün derim. -
4-5 sene gitsin diyorsan ya iphone al 1000liralık temiz yada general mobile gm5 plus al çok temiz kullan yere düşürme falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın bütçesi kısıtlı ve siz I phone öneeiyorsunuz
Aynen öyle.Gönlüm ister iphone,LG ya da Samsung son serilerinden birini alayım ama param kısıtlı ve mecbur kaldığım için almak zorundayım. -
Hocam ben 1 seneyi aşkın kullanıyorum.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: sezar312
Malum fakir çocuğuyum en uygun fiyata bunu gördüm tasarımını falan beğendim incelemelerine baktım ama acaba birkaç ay sonra sorun olur mu diye düşünüyorum bi telefon alayım 4-5 yıl gitsin.
Güzel kardeşim beni dinle casper alma sakın General mobile'a yönel
http://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-plus-pm-telcepgm5pt
Gm 5 üzmez seni ben Lg g4 kullanıyorum Gm5 lg g4 ile yarışacak potansiyelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X