Şimdi Ara

Casper Via Telefon Casper Via V8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Bugün internette dolaşırken Casperin yeni telefonunu gördüm.
    Özellik olarak sizce nasıl.Telefonlardan anlamam.

    İşlemci : 2.0 GHz. MT6592T Turbo 8 Çekirdekli
    İşletim Sistemi : Android Kitkat 4.4.2
    Ekran : 5" IPS HD 1080X1920 Çözünürlük
    Bellek : 2 GB
    Dahili Hafıza : 32 GB
    Kamera : 16 MP Arka Kamera, 8 MP Ön Kamera
    Boyut ve Ağırlık : 144mm X 70mm X 7.3mm, 151 Gr.
    Dokunmatik : Çoklu Kapasitif Dokunmatik Ekran
    Pil : 2350 mAh Lion
    Kutu İçeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Ekran Koruyucu Film, Ekran Temizleme Bezi, Şeffaf Koruma Kılıfı

    Bildiğiniz telefonları 8’le çarpın!
    VIA V8, akıllı telefonlar hakkında tüm bildiklerinizi unutturmak için geldi. Onu elinize aldığınız anda, en başından itibaren her şeyiyle farklı olduğunu anlarsınız. Göz alıcı cam tasarımı ve metal çerçevesi, yüksek teknolojisinin dışa yansıması. Biraz incelediğinizde, teknolojik üstünlükleri sizi kendisine hayran bırakmaya başlar. 8 çekirdek teknolojisiyle ilk kez tanışırsınız. Müthiş bir hız, inanılmaz bir akış... 16 MP arka, 8 MP ön kamerası, Gorilla Glass Ekranı, Yamaha 3S (Stüdyo Ses Sistemi) ve daha sayısız özelliğiyle VIA V8, bir akıllı telefondan beklentilerinizi kat kat artırmaya hazır.

    Cam ve metalin mükemmel uyumu.
    Yeryüzünün birbirine en çok yakışan, birbirini en güzel tamamlayan iki maddesi VIA V8 tasarımında bir araya geldi. Cam ve metal. Camın kendine özel şıklığı metalin ışığıyla buluştu. Sonucun ne kadar etkileyici olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Ekranındaki Gorilla Glass 2 materyali sizin dokunmalarınıza hassas, dış etmenlere karşı ise dayanıklı olmasını sağlar. Ayrıca, arka yüzeyi 0.02 mm çapındaki partiküller ile daha güçlü. VIA V8’de her detayın hayatınıza bir katkısı var.

    Gerçek 8 çekirdek turbo işlemci. Her şey hızlı başlayacak. Hızlı devam edecek.
    Bir akıllı telefonun yapabileceği her şeyi aynı anda ve bir anda mı istiyorsunuz? VIA V8 işte tam olarak bunun için tasarlandı. Onunla istediğiniz her şeyin, 8 ayrı çekirdeğin yarattığı sinerji sayesinde anında gerçekleştiği bambaşka bir deneyim yaşarsınız. Aynı anda, hem sosyal medyayı hem mail hesaplarınızı hem notlarınızı hem fotoğraflarınızı hem oyunlarınızı hem de telefonunuzda ne varsa hepsini kullanabilirsiniz. 8 çekirdeğin gücü işte tam bu noktada devreye girer. Tüm işlemleri inanılmaz bir hız ve akışla yaparsınız. Ayrıca, diğer işlemcilerin hız ve performansı zamanla düşerken, gerçek 8 çekirdek başladığı gibi devam eder. Son sürat!

    Ön kamera 8 MP. Arka 16 MP. VIA V8’de sizi çeken bir şey var!
    Adına ne derseniz deyin, selfie ya da özçekim, en güzeli sizin olacak! VIA V8’in 8 MP ön kamerasına gülümseyin, “beğenileri”, “gülücükleri”, “kalpleri” toplayın! Arka kamerası ise 16 MP kalitesinde çeker. Gördüğünüzü, yaşadığınız anı en gerçekçi haliyle görüntülersiniz. Tüm anılar, güzel hatıralar süper net olur.

    32 GB Depolama alanı. Silmeden yükleyin!
    Hayat çok hızlı. Çekilecek çok fotoğraf var. Oynanacak çok oyun, dinlenecek çok şarkı, seyredilecek çok dizi, indirilecek çok program var. VIA V8’in yüksek depolama alanı sayesinde, silmeden yükleyeceksiniz. Her seçiş bir vazgeçiş olmayacak!

    3S. (Stüdyo Ses Sistemi) Böyle bir ses duymadınız.
    VIA V8’in ses sistemi, dünyanın en kaliteli ses sistemlerini, en iyi müzik enstrümanlarını üreten Yamaha tarafından tasarlandı. Sonuç, inanılmaz. Sanki, masanızda değil de, stüdyodasınız ve tüm enstrümanları canlı olarak dinliyorsunuz. Bu hissi yaşamak için kulaklığınızı takıp gözlerinizi kapatmanız yeterli!

    5” IPS ekran. 1080p Full HD. Kısaca full artı full.
    VIA V8 için oyun oynamak ciddi bir iştir. Oyun meraklıları için söyleyelim inch başına tam 441 piksel düşüyor. Bu görüntü kalitesi açısından mükemmel bir rakam. Gerçek 8 çekirdek işlemci, içindeki entegre 4 çekirdek grafik işlemcisi sayesinde oyun oynamayacaksınız, oyunu yaşayacaksınız!

    ClearMotion™ Teknolojisi. Hızlı ve akıcı.
    VIA V8’in 8 çekirdek işlemcisinde bulunan grafik modülü, saniyede 24-30 kare( fps) olan videoları otomatik olarak saniyede 60 kareye çevirir. Bu sayede, hızlı hareket eden objelerin görüntüsü, oyunlardaki yarış arabaları gibi, artık çok daha akıcı ve net olacak. ClearMotion™ modunu VIA V8’in menüsünden istediğiniz an açıp kapatabilirsiniz.







  • Mtk'li ışlemci yerine Snapdragon 600 konulsa gayet iyi bir cihaz olurmuş ama Mtk berbat
  • Pil kötü. Fiyat (muhtemelen) kötü.

    MTK6592, Snapdragon 400'ün rakibidir ve ondan daha performanslıdır.
  • Fiyat 1199 TL den satışa sunulacak
  • 700-800 tl olsa almayı düşünebilirdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 filan olsa iyiymis aslinda, gerci zopo 980+ yi mtk6592 ve 16 gb romlu versiyonu 884 liraya satiyorlar , ama 1200 de kac kisi vericek bu telefona g2 filan varken.g2 1000 lira ustu f/p telefon isini tamamen bitirdi gercekten.

    orjinal mi diyecektim ama sonradan hatirladim , kanvas knight bu telefon.
    tasarim cok guzel gercekten , kullanılan materyallerde guzel gozukuyor , incelik 7,3 mm buda cok iyi , batarya kucuk ama cokda kucuk degil , chipsetin guc tuketimi nedir bilemiyorum ama gunu cikartabilir bence.arka kamera sensoru iyi telefonun elite ile aynı.yinede fiyat 1000 tl filan olsa daha iyiydi.

    piranha yetkilisiyle forumda yazıstık bu telefon icin , o birkac ay once 1200 e filan gelebilceğini soylemisti o yuzden getirmediklerini soylemisti telefonu.

    http://www.micromaxinfo.com/canvasknight/index.aspx

    1000 tl filan olsa oyunla isi olmayan icin gideri var diycem ama yazılım destegide soru isareti.




  • o fiyata g2, gmd elite alternatif olur
  • Bir arkadaş konusunu açmıştı iş görür galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delihamza_a5

    Bu telefonu General Mobile' ın herhangi bir telefonuyla karşılaştıran insan bu foruma bir daha girmesin sana göre değil burası kardeşim sen şirkette yorum yazarken saldırmak amaçlı biraz bizi düşün burada ürünleri satın alıp almamak için öğrenmeye çalışıyoruz o kadar para çıkarıyoruz ceplerimizden.
    Lg g2 ve s4 ile de gelip karşılaştırmayın onlar 2.000+ a piyasaya çıkıp yeni ürünleri geldikten sonra 1400lere düşen ürünler.
    Asıl ürüne gelirsek eğer bataryası değer olarak orta gözüküyor çünkü böyle bir performansta şarj yiyecektir ama ben yine rahat 1 gün çıkaracağını düşünüyorum ki buda smartphonelar için yeter de artar. Birde zaten öyle ürünler gördük ki batarya az sakın diyosun NOKIA'larla kapışıyor ahahhha:D
    Satış fiyatı da galiba 1199TL ama emin değilim. Eğer buysa bence bu cihaz patlar ki çok büyük ihtimalle bende alırım. Dizayn dersen resimden belli olmuyor pek ama sanki cihazın yanlarında gri gümüşümsü renk hatları var yani baya iyi durur öyleyse. Asıl benim dikkatimi çekense 8MP ön kamera ahhhah:D Bu kamerayla SNAPCHAT uygulaması patlar diyorum ve sırf SELFIE için bile alan olur:D




    güzel olmuş.




  • Görseller



     Casper Via Telefon Casper Via V8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Kalkan -- 18 Temmuz 2014; 11:11:19 >
  • Casper uygun fiyatlı çıksaydı alınası olabilecek bir telefona marka bastırmışken, 1200 TL fiyatıyla, kazanç hırslarına yenik düşmüş görünüyor. Şu casper, telefon piyasasında, isim babası hayalet casper olarak yoluna devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 18 Temmuz 2014; 21:13:50 >
  • adamlar 8 cekirdekli fiyatı uygun super özelliklerde tel cıkarmıslar bir kerede tebrik edin boş boş yorumlar yerine verdiginiz paralar size ne gibi özellikler veriyor kıyaslayın yada


    ● Gerçek 8 çekirdek turbo işlemci
    ● 5” Full HD IPS Ekran
    ● 16 MP arka, 8 MP ön kamera
    ● 32 GB hafıza
    ● Android 4.4.2 KitKat
    vsvs

    htc kullanıyorum telimi verip bu teli alacam sahsen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyondabir

    adamlar 8 cekirdekli fiyatı uygun super özelliklerde tel cıkarmıslar bir kerede tebrik edin boş boş yorumlar yerine verdiginiz paralar size ne gibi özellikler veriyor kıyaslayın yada


    ● Gerçek 8 çekirdek turbo işlemci
    ● 5” Full HD IPS Ekran
    ● 16 MP arka, 8 MP ön kamera
    ● 32 GB hafıza
    ● Android 4.4.2 KitKat
    vsvs

    htc kullanıyorum telimi verip bu teli alacam sahsen


    İmzami atarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Cekirdekli TURBO işlemci


    Neye göre turbo snapdragon 200 e göre mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    mtk islemcilerin sonuda ki t turbo manasına geliyor yanlis hatirlamiyorsam, 6592T , 6589T gibi. sd400'dende iyi bir chipset bu cokda kucumsemeyin sadece gpu konusunda yeterince guclu degil fhd icin hd olsa mesala piyasada ki sd600 lu fhd telefonların yerine rahatlıkla tercih edilebilirdi, yinede guncel oyunlari calistiriyor ama fhd ilerisi icin uzun vadeli olamyacagi kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 18 Temmuz 2014; 18:55:43 >
  • Cikis tarihi belli mi ?i ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/casper-via-v8-116299-tl-akilli-telefon-P15656337

    burada satılıyor. yorumlarda adam, ekim 2013 de almış, kullanıyorum diyor. bu telefon yeni çıkmadı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksu01

    http://www.n11.com/casper-via-v8-116299-tl-akilli-telefon-P15656337

    burada satılıyor. yorumlarda adam, ekim 2013 de almış, kullanıyorum diyor. bu telefon yeni çıkmadı mı?

    İlanı değiştirmiş olabilir casper via v4'ten
  • Bu model casper uretimi degil ama cok iyi bi telefon olmus fiyati asagi ceksin mesela 1000 lira bnce gayet yeterli batarya biraz daha iyi olabilirdi.Sacma sapan elit alcaama bunu alirim burda yerli diye ovmuyorum cunku yerli degil.yani g2 flnla karsilastirilir diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlandirma dogru yapilirsa piyasa f/p urunu olarak giris yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.