Şimdi Ara

Casper Via T9W Dokunmatik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar .

    Dün gece bilgisayarımın dokunmatiğinde hiç bir sorun yokken yavaşladığı için format attım . Dosyalarımı koru sistemi yenile diyerek kurtarma tuşuna bastım . Ancak o andan sonra tabletin dokunmatiği saçmalamaya başladı . Kesinlikle dokunduğum yerlerle alakası yok . Bir yere basılı tutuyorum tam aksine gösteriyor . 3 4 Parmakla basıyorum gibi birden çok nokta çıkıyor . Bilen var mı ne yapabilirim . Daha sonra komple formatta attım dosyalarımı ve sürücüleri sil diyerek ancak çözüm olmadı . Yardım bekliyorum.



  • Bilen yok mu arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalpagutt -- 19 Kasım 2015; 18:11:33 >
  • Çözemediysen yardımcı olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Casper sorunu" basliklari turemeye baslamis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b.sen kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunicin yardimci olabilirmisin acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
  • ahmett803 kullanıcısına yanıt
    Sorununuz devam etmekte mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Bende casper t9w tablet sahibiyim ve aynı sorunu yaşadım. Format attıktan sonra dokunmatiği düzgün çalışmıyor dokunduğum yerin aksine farklı yerleri algılıyordu. Sorunu aygıt yöneticisine girerek hallettim. İnsan arabirim aygıtları altında KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device kısmını sağ tıklayıp kaldır diyorsunuz ve daha sonra üst başlıktan yani insan arabirim aygıtlarına sağ tıklayarak donanım değişikliklerini tarat diyorsunuz. Hatta olmaz ise yeniden beliren kaldırdığınız sürücüyü sağ tıklayarak devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin. Ben tableti tekrar başlatma gereği duymadan dokunmatiğin düzeldiğini gördüm sorun yaşayanlar dediklerimi uygulasın. Bu dediklerimi yapmanız için kablosuz bir mausu micro usb hub bağlantı aparatı yardımı ile tablete bağlayarak kolayca yapabilirsiniz. Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnosantancelo -- 11 Nisan 2017; 1:3:9 >
  • arkadaşım ne yaptıysam olmadı yokmu bi çaresi
    ses ve dokunmatik hiç çalışmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnosantancelo

    Merhaba arkadaşlar Bende casper t9w tablet sahibiyim ve aynı sorunu yaşadım. Format attıktan sonra dokunmatiği düzgün çalışmıyor dokunduğum yerin aksine farklı yerleri algılıyordu. Sorunu aygıt yöneticisine girerek hallettim. İnsan arabirim aygıtları altında KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device kısmını sağ tıklayıp kaldır diyorsunuz ve daha sonra üst başlıktan yani insan arabirim aygıtlarına sağ tıklayarak donanım değişikliklerini tarat diyorsunuz. Hatta olmaz ise yeniden beliren kaldırdığınız sürücüyü sağ tıklayarak devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin. Ben tableti tekrar başlatma gereği duymadan dokunmatiğin düzeldiğini gördüm sorun yaşayanlar dediklerimi uygulasın. Bu dediklerimi yapmanız için kablosuz bir mausu micro usb hub bağlantı aparatı yardımı ile tablete bağlayarak kolayca yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
    Bu dediklerinizi eksiksiz uyguladım olmuyor lütfen yardımcı olurmusunuz

    Bi sürücü yükledim dokunmatikğe basıyom farklı yerler açılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.