Şimdi Ara

Casper VIA T18M servis sonrası uygulamalar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anneme iki sene önce aldığımız bu tablet bundan iki ay kadar önce batarya sorunu vermeye başladı, şarjı çok az gidiyordu ve sonra tamamen açılmaz hale geldi. Garantisi bitmişti hadi servise verelim servis sonrası garantisi olur dedik, batarya dışında anakart ve ekranın da arızalı olduğunu söylediler, zaten değişmeyen nesi kalıyor yenilenir dedik onay verdik 300 küsür lira bir paraya söylediklerine göre anakart ekran bataryayı değiştirdiler. Ama şimdi Instagram başlatılırken bir sorun oluştu hatası veriyor, Facebook direk durduruldu diyor ve sürekli tekrarlıyor, Chrome tarayıcı da açılıyor birkaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Play store Youtube bunlarda sorun yok, bazı uygulamalar yükledim onlar da sorunsuz. Servise geri götürdüm, bin dereden su getirip sonuçta bunlar 3. parti uygulama mırın kırın ettiler uğraşmadım aldım eve geldim.

    Hard reset attım değişmedi, internette bir forumda stock rom buldum onunla flashladım sonuç aynı değişen bir şey yok. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı, nasıl çözülür, bana o yaptıklarından sonra donanım sorunu oluştu gibi geliyor. Casper genel merkezi bu işi çözer mi sizce, ne yapmam gerekiyor?







  • normalde stock romu doğru şikilde flaşlayınca bi sorun olmaması lazım
    casper servisi yazılım konusunda hiç bir şey yapmıyor zaten ben de eski tabletimi götürdüğümde bi format atmak için 30 lira istemişlerdi.
    servis raporu yok mu nelerin değiştigiyle ilgili, yanlış bi tamir vs olmuş olabilir
    3. parti uygulama bahanesi nedir ya, tablet bunları açmayacaksa napacak zaten, sabır testi bu servisler gercekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.