Şimdi Ara

CASPER VİA M1 GÜNCELLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim telefonum Casper VİA M1 yaklaşık 1 ay önce felan (tam hatırlamıyorum) CASPER OTA dan android 6.0 Güncellemesi geldi fakat ben yapmamdım daha doğrusu yapamadım net yoktu yapmaya çalıştığımda aşırı yavaş yükleniyordu bende yapmadım yapmadım en sonda gittim Wİ-Fİ ye bağlandım net son hızdı bakalım şimdi olcak mı dedim Casper OTA ys giridm Tebrikler ! En güncel sürümü kullanıyorsunuz diye bi uyarı çıkıyor her seferinde güncellemeyi indir diye bi button yok artık telin ayarlarından baktım sürümüme android 5.1 yazıyor şimdi bu 6.0 güncellemsini nasıl geri getirebilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

CASPER VIA M1 Güncelleme Sorunu

CASPER VIA M1 kullanıcıları, son güncellemeyi yaptıktan sonra çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını bildirmektedir. Güncelleme sonrası kullanıcılar, cihazlarında aşağıdaki sorunları yaşamaktadır:

• Pil ömründe azalma
    • Performans düşüklüğü
    • Uygulama çökmeleri
    • Wi-Fi bağlantı sorunları
    • Bluetooth bağlantı sorunları

CASPER, VIA M1 güncellemesiyle ilgili sorunları kabul etti ve bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Sorunun kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor.

Bu arada VIA M1 kullanıcıları, cihazlarını güncellemekten kaçınmalıdır. Güncellemeyi zaten yaptıysan ve sorunlarla karşılaşıyorsan, cihazını fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsin. Ancak, fabrika ayarlarına sıfırlama yapmadan önce tüm verilerini yedeklemeyi unutma.

CASPER VIA M1 güncellemesiyle ilgili son gelişmeleri takip etmeyi unutma. Sorun giderildiğinde, güncellemeyi güvenle yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.