Şimdi Ara

Casper ULTRABOOK Fn sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni casper ultrabook CBA-3317 - 8500v modelini aldım. Fakar Fn tuşlarının bazıları çalışıyor. Fn+f2 yapınca kablosuz bağlantı olayına işşlev görmüyor. her hani bır tuşta yok kablosuz bağlantıyı açmak için. yardımcı olursanız sevınırım. ne yapmam geereklı kabblosuz bağlantıda X işareti var ustunde

• hotkey yazılımı yükle ve dene veya güncelle veya buradan kendine uygun driveri indir ve yükle bu arada sorun ne zaman başladı?
  • Daha bugun Aldim pc yi ama her acip kapattigimda fn f2 yapmam gerekli ama yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hotkey nasil ypacagim bir bilgi sahibi degilim yardmci olabilirmisniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dumanksk35

Bu arada hotkey nasil ypacagim bir bilgi sahibi degilim yardmci olabilirmisniz

Verdiğim site varya ordan casperi sec sonra dizüstüyü seç ve benioku dosyasini oku bul sonra o koda göre seç ve photkey driverini indir kur sorun kalkar

• tamam kurdum fakat zaten yıne aynı Fn + f1 f5 f7 felan bır kısmı çalışıyor fakat touch pad kapatamıyorum kablosu bağlantıyı açamıyorum. kurdum sağ alta generic power management diye birşey geldi çok sınır bozucu bır drum bekleyeme aldı gibi pc kendni bağlantı kopuyo ve açamıyorm. dün aldm laptopu CBA-3317 8500v modeli. parlaklık açıp kkapama ses açıp kapama ses stoplama LCD modu feln hepsi işlevde ama kablosuz en önemli işlev görev görmüyor
  • bu arada Windows 8 kurulu pcde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu arada Windows 8 kurulu pcde

Niye demiyon kardeşim o zaman benim imza varya orda casper için driver diyo yaa ona tıkla ordan photkey yazılımını indir kur tamam dir. bu arada senin casper dan cd çıkmadımı benim casper dan çıktı bu arada zaten kurulu vermiş olmaları lazım

• Benim linkten casper touchpad yazılımını indir o sentelic surucusu için 3 gün araştırdım bu arada dostum bak sana soyleyim (kendim de de Casper var samimi yim) microsoft tan veya ulaslararasi desteğe sahip olan bi firmanın ürününü al en iyi destek asus

• hoCAM KURDUM FAKAT DEİŞENSİZ SADECE PİL DE DEĞİŞİKLİK oldu yanı güç tasarrufu felan bölmü çıkdı ama touchpad ve kablosuz bağlantı srunu devam ediyor işlev görmüyor.
  • quote:

hoCAM KURDUM FAKAT DEİŞENSİZ SADECE PİL DE DEĞİŞİKLİK oldu yanı güç tasarrufu felan bölmü çıkdı ama touchpad ve kablosuz bağlantı srunu devam ediyor işlev görmüyor.

Hocam wireless ve touchpad sürücünüzün kurulu olduğuna emin misiniz peki?
  • Evett aygt yoneticisnden bakilirsa yuklu

• Ya dostum öncelikle cpu-z indir kur ordan mainboard a gel ve sistem üreticin pegatron mu onu söyle

• quote:

Evett aygt yoneticisnden bakilirsa yuklu

Aygıt yön. Toucpad a ne yaziyo p2/p o tarz mi yoksa sentelic mi yaziyo ? Wifi için atheros kurulu olması lazım

• p2 flan dedin gibi yazıyor. ve hocam bişi daha sorucam hd4000 paylaşımlı intel DE pes 2013 oynanmıyor sooğudum vallahı laptopdan iade edmey düşünüyorum. hata rapou alıyorum şimdi bide bu sorun var
  • bu atheros dedin olay nedir?
  • quote:

bu atheros dedin olay nedir?

Atheros üretici firmadır kardeşim. Yani wi-fi'nin markasıdır. Atheros'un driver'ını yüklemen gerektiğini söylüyor arkadaş.
  • annladım pekı onu nereden temın edebilirim bide hd 4000 intel paylaşılmlı ekran kartını 64mb olara görüyor oyun çarken onu arttırmam mumkunmu 8 gb Ram var
  • quote:

annladım pekı onu nereden temın edebilirim bide hd 4000 intel paylaşılmlı ekran kartını 64mb olara görüyor oyun çarken onu arttırmam mumkunmu 8 gb Ram var

Dostum sana akşam bütün sürücüleri yollucam bu arada sen ultrabook aldın dostum ne oyunu diyon sen pes12 veya13 en düşük ayar bile zevk vermez ultrabook sırf net için bazı özel ultra larda ekran kartı yüksek ancak para da aynı oranda artar bu arada diver cd si var mi sende yada d: sürücüsünde yazılım eklentileri klasörü olur o klasör var mi bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.