Merhaba Casper Nirvana Tw8 CPM T955-4k15 model bir bilgisayarım var.Sanırım Parca Kodlaru EAA89 CPU Blogu Fana monte olarak yapmışlar.Benim daha iyi soğutan bir fana ihtiyacım var.Bu model ürün icin orjinal veya daha iyisi ve sıfır olarak fan bulabilir miyiz ? Ebay ve Aliexpress'de bulamadım. Klawyemede su girdi.Suanki klawyemin aynısnıa ihtiyacım var.Bulma ihtimalim var mı orjinal olacak şekilde ve en önemlisi sıfır olması gerekiyor.
Merhaba Bendeki Fan CPU Soğutma Blogu ile monte şekilde duruyor.Birini cıkarınca diğerinide cıkarmam gerekir.Zaten fanı PC'de tutan da Soğutma blogundaki 3 vidadır.Fan SOğutma blogundan ayrılırsa ayrıca takmak icin sanırım vida gerekir.
O kadarını bilemiyorum. Bir inceleyin fan bloktan kolay sökülebilecek gibi mi, kaba kuvvetle sökülecekse hiç bulaşmayın derim. Sıfır aramaktan ziyade ikinci el makineden çıkma parça alın bence.
Allah bilgisayarcıların eline düşürmesin insanı :) Gittim bilgisayarcıya klawyeyi konuştum.80 lira dedi Senin klawyeni alırsak 45 lira vermen gerekir dedi.
Aynen valla. Bilgisayarcının biri forumdan bir arkadaşın laptopa harddisk değişimi için sadece işçiliği 80 lira olur demiş okuyunca şok oldum