Şimdi Ara

Casper Servisinin Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta şikayet var üzerinden belirttigim şikayetime istinaden bana casper tarafından bir e-posta geldi. Şikayetim klavyemdeki yon taşlarının kırıldığı ve tuşların garanti tarafından değişimini istedigim yönündeydi. Onlar da ups kargo tarafından ürünümün alınacağı ve geri getirileceği bir kod verdiler ve gönderdim. 5 gün olmuştu ve teknik ekipten biri beni arayıp üründe sıvı teması olduğunu ve klavyemin tamirini istiyorsam 90 lira ücret ödemem gerektiğini söyledi. Ben de sadece kırılan tuşları değiştirmesini istedim ve garantinin bunu karşıladığını söyledim. Doğru dedi. Ancak bunun için onun sıvı girdiğini kayıtlara girmemesi gerekirmiş. Ben de tamiri karsilayamayacagimi ve ürünün geri gonderilmesini talep ettim. Bu sefer de benden hizmet bedeli olarak 35 lira talep etti. Bu para hesaba yatmadan ürün bana kargolanmayacakmis. Ne yapmam gerekli fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nudeanchowy -- 16 Ocak 2013; 16:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• casper pişmanlıktır başka birşe demiyorum.. 90 lira ver klavyeyi yaptır bence.
  • Hocam benimde vatandan aldigim casper notebookun kapagi cizik cikmisti hemen geri goturdum fakat kullanici hatasi dedi casper servisi ve degisim icin 180 kusur tl para istedi bende geri yollattim notebooku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper ürünleri ucuza satıyor acısını garantide çıkarıyor olsa gerek bence hakkınız arayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 4 Şubat 2013; 14:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.