Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bayağı arkamdan atıp tutmuşsunuz kusura bakmayın ama siz dediğimi bile anlamazken laptop a hiç bakmayın derim bakın touchpad war , touchpad de scroll yok( yane aşağı yukarı işini yapan ,yane mouse daki tekelek warya ortadaki aşağı yukarı yapıo daha açıklatmayın bana) touch pad war! bu konuda anlaştık sanıyorum cayma meselesine gelince babam yarın gelio onunla son kez konuşup kararımı werjem sonuçta para ondan çıkacak ama artık sizden korktum çünkü yarın itibari ile 4 gün yokum, 2 saat kafede oturdum bu kadar arkamdan atıp tutulmuş 4 gün nelere gebe bakacaz bakalım beni asacakmısınız resimde bile touch pad gözüküo nereye bakıosunuz bilmiom walla makine süper alan alsın almayan da naparsa yapsın ben gördüklerimi yazdım kimsenin bayiiside deilim babama göre hareket etjem ama düşüncem o ki 64 bit için erken bu gün biraz daha araştırdım 32 bit yeterli şuan 3 sene sonra deiştirince 64 bit olur sonoma 533mhz(ama sistem bilgisinde baktığımda fsb(weri yolu hızı)800mhz gözüküodu adama sordum o da cwp feremedi bunu napjaz eğer 800mhz ise manyak sate hiç zannetmiom ama),ddr2 533mhz ram ,128mb gf6600 go ,daha ne olsun! kasa ; datron u bırak HP den bile ii gb duruo büyük bir ihtimallede iyi , ekran olayına bişii diemiom , sony hariç hepsi ile yarışabilir gb duruo ama inceleyemedim( az önce toshiba teknik servis sorunuda okudum casper a laf atmıjam artık, HP dende sorun çıkarsa, datron aljam en ucuzu) ,görünüşü itibari ile güsel oyun oynayamadım sıfır cihazda yaptırmıolar hem ne orda nede bende oyun yoktu ama şunuda belirteyim bu özellikler bu fiyata onun için herşeyi incik cincik edip .okunu çıkarmanın alemi de yok makine bu fiyata süper gerisi hikaye alan kazançlı çıkar gerisi önemli deil sate bana kızanlar olabilir ama herkesin canı saolsun , belki biraz sert oldu ama tam oldu herkese saygılar ben sigaramı yakarım keyfime bakarım yeni laptopumla(%90 caspert cpw2000-758b ne ise modeli 1499+kdv olanı işte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 31 Ağustos 2005, 23:24:51 >

• bu arada ben daha paketten açtırdım makineyi ama 1499 usd lik model gelir gelmez satılmış adamlara inanın peynir ekmek gb satılıo zamlanabilir ona göre dolarda düşmüşken kaçırmasın alacak olanlar
  • evet haklısın onlar aklımdan çıkmış ama dediğin gibi alışmak biraz zor en azından ben fazla kulanamadığımdan alışamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

quote:

Orjinalden alıntı: atyay

touchpadsiz notebook olurmu,

Olur.. IBM'lerin çoğu modelinde touch pad yok. Onun yerine track point diye ufacık tefecik içi dolu turşucuk bi "joystick"cik var.

Bu alete alışmak zor ama bi alışınca da touch pad kullanmak zor gelio insana.

Ev kullanımında ise mouse kullanmayan kendine eziyet ediyodur derim

• asarlarsa notebookunu ben alabilirmiyim
    quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

2 saat kafede oturdum bu kadar arkamdan atıp tutulmuş 4 gün nelere gebe bakacaz bakalım beni asacakmısınız
  • tamam yani kasası iyimi yani

geriye LCD EKRANINDA GHOSTİNG VARMI.ŞÖYLEKİ HIZLI OYUNLARDA GÖLGELENME MEYDANA GELİYORMU?
  • Kızma Franki
    Doğrudur dediklerin.Bende zaten anlamadım gitti.

quote:

Orjinalden alıntı: Franci

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Orjinalden alıntı: Franci

ankaraya nasıl gelmedi ya eskisehirde baktım ben hatta adamın dedigine göre 15 tane satmış spariş verirsem 1 hafta sonra alabilirmişim

Klasik esnaf söylemi işte.
    15 tane satmıştır hemen.
    Elinde kalmamıştır.
    Ama sipariş edersek getirelim. yemezler.
    keşke adama kasalarının neye benzediğini sorsaydın.

Sattık kısmının dışında adamlarda bana sipariş verin haftasonu getirtelim dediler.
    Bende neden görmeden alayım dedim.
    Kalkıpta ram almıyoruz ki 2 milyarın üstünde birşey alıyoruz.
    İnsan desktop bilgisayarına 40-50 dolarlık kasa bile alırken bakıp alıyor neden notebook'a bakmayalım ki?

ben adamın dedigine göre konuşuyorum belki satmıştır belki satmamıştır ama bana bi tanesini gösterdi o da satılmış yani notebook eskisehire geldi anlatabildimmi
    sadece eskisehire gelirken ankaraya gelmemesine sasırdım o kadar!!

• http://www.casper.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=1&sintLanguageID=0&bytContentType=2&intPageNo=128&strHitCountParam=2|2|0|2|524

Arkadaşlar linkleri tıklayın bakalım bi!
    Bir tanesi açılmıyor.
    Diğerindede üye olmanızı istiyor.
    Sayfayı değiştiriyorlar galiba.
    Diğer notebooklar gitmiş bu arada web sayfasından.

• quote:

Orjinalden alıntı: atyay

asarlarsa notebookunu ben alabilirmiyim
    quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

2 saat kafede oturdum bu kadar arkamdan atıp tutulmuş 4 gün nelere gebe bakacaz bakalım beni asacakmısınız

alamazsın o benimdir o benim bajkasının olamas

• SELAM ARKADAŞLAR. DÜN BENDE CASPER STORE'A GİDİP MAKİNEYİ GÖRDÜM. AÇIKÇASI MAKİNENİN KASASININ İŞÇİLİĞİ PEK İYİ DİİLDİ. HA BU ÖNEMLİ OLMAYABİLİR O SİZE KALMIŞ. MAKİNEYİ AÇTIM AÇILMA HIZI 1.7 OLMASINA RAĞMEN GAYET İYİYDİ.EKRAN KARTINA BAKTIM NVIDIA 6600 GO KULLANIYOR. FBS 'İ 800 MHZ. +512 RAM FARKI 64$. KAFAMA KOYMUŞTUM ALICAKTIM HATTA SİPARİŞİNİ VERDİM VE BUGÜN TESLİM EDECEKLERDİ ''Kİ'' FUJITSU SIEMENS LERİN SONOMALI MODELLERİNİN YOLDA OLDUĞUNU DUYDUM VE VAZGEÇTİM. FS 'İN GELMESİNİ BEKLEMEK MANTIKLI BENCE. EĞER OFFICAL WEB SİTESİNE GİRİP BAKARSANIZ YENİ MODELLERİ HARİKA ,ÖZELLİKLE M1437 MODELİ OYUSEVERLER İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN. ÇÜNKÜ KULLANDIĞI EKRAN KARTI ATI X800 256 MB. HE FİYAT KONUSUNA GELİNCE; BİLMİYORUM FUJİTSU SİEMENSLER HP,ACER,TOSHIBA YA GÖRE DAHA UYGUN FİYATLI NOTEBOOKLARDIR. CASPER ALANA KADAR %20-30 FİYAT FARKINA RAĞMEN BÖYLE BİR NOTEBOOK ALMAK DAHA MANTIKLI GELİYO BANA

• Evet arkadaşlar daha yarım saat önce Casper'i inceleme fırsatım oldu.
    Bir müşterinin siparişini inceledim.

Kasası diğer firmaların kasalarına göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim.(Pro2000,Datron...)
    Ele avuca geliyor.Ne çok kalın kasası nede çok ince.
    Ekranı güzel gözüküyor.
    Metalik griyle siyahı güzel karıştırmışlar.
    DVD'si sol tarafında.Vs..

EVET Gelelim kasasıyla ilgili eksi notlara.
    Arkadaşlar klavyesi TAM BİR KABUS.
    İnanılmayacak birşey ama klavyenin bazı kısımları resmen içeri göçüyor.
    Hele hele bir F9 tuşunun olduğu yer var ki resmen kasa ile klavye arasına parmağımı sokasım geldi.:)

Bu nasıl bir tasarım anlayışıdır böyle.Kafayı yiycem.
    Bu gese kesin kabuslarıma girecek F9 tuşunun olduğu bölge.
    Elimi bastırdığım gibi resmen içieri girip çıkıyor tuş takımı.
    Altı boş gibi sanki.

Çok büyük ihtimalle tasarımını yapan tasarımcı firmanın burada çok büyük bir hatası var.
    Eğerki ben böyle bir tasarımı yapıp , kalıptan çıkartıp, millete satmaya çalışsam işveren kıçıma tekmeyi koyuverir.

Klavyenin sol üst köşesindede F9 tuşunun olduğu yer kadar olmasada aynı problem var.

Notebook'u takıp açıp kurcalamak istedim ama bir müşterinin siparişi olduğu için buna yanaşmadılar.
    Teknik servisten olduğunu söyleyen genç arkadaşa ekran kartınım ram ve core mhz 'ları sorduğumda "512 Mb DDR2 abi" dedi.
    Bende genç arkadaşa daha fazla soru sorup zor duruma düşürmek istemediğimden iyi güzelmiş dedim.:)

Teknik bilgi anlamında birşey elde edemedim ama çok satıldığını söyleyebilirim.
    Ankaraya geldiği gibi satılıyormuş hemen.
    Bu yüzden 1 haftadır görmek nasip olmamış kendisini.

Arkadaşlar LÜTFEN biri şu klavye problemini nasıl halledebileceğimizi söyleyebilir mi?
    Ne bileyim sanki altına bir kağıt parçası sıkıştırsak halolabilecek bir problem resmen.
    F9 bölgesiinn altında herhangi bir destek olmadığı için o bölgelerdeki gerilmeleri klavyenin kendisi alamıyor ve resmen içeri doğru esniyor.

Off!
    Eğerki 3D mark 2003 score'u 5000'nin üzerinde olursa ve şu klavyesine bir çözüm getirilebilirse (veyahut ne bileyim daha öncede başka markalarda böyle bir problem vardı.)
    almayı düşünüyorum.Onun dışında kasası cidden sağlam gözüküyor.

Umarım başka yerleride esnemiyordur.

• arkadaşlar kazık yiyoruz haberimiz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

EĞER OFFICAL WEB SİTESİNE GİRİP BAKARSANIZ YENİ MODELLERİ HARİKA ,ÖZELLİKLE M1437 MODELİ OYUSEVERLER İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN. ÇÜNKÜ KULLANDIĞI EKRAN KARTI ATI X800 256 MB. HE FİYAT KONUSUNA GELİNCE;

Link alabilir miyiz?
  • Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum klavye hakkında?
    Sizce napılabilir?
    Çok kafaya takmamak mı lazım yoksa ilerde ciddi problemler çıkartabilir mi?
    Aynı problem monsterda da varmış.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=3206161&key=klavyesi%2Ci%E7eri

Sanki ben başka notebooklarda da var diye hatırlıyorum?

Bu arada bu modele alternatif model öneren arkadaşlar lütfen geforce 6600'lü modelleri yazsınlar.
    256 Mb'lık bir X800'ün fiyatı ne olacağı malum.
  • cep telefonundan foto koysanız şuraya.?
  • Huhukomsu
    dediklerinde haklısın ilk klavyeye bastığımda dikkatimi çeken bir esneme ile karşılaştım ama bana şu düşünce da mantıklı geliyor açıkcası atkadaslar burada msi 510 c nin klavyesinin sert olduğunu ve güzelim lcd monitörün içine ettiğini söylüyorlardı bu açıdan bakıldığında birbiri üstüne kapanan iki elemanında yumuşak olması gerekiyor.Bilmem anlatabildimmmi..Ekranın çizilmemesine tuşların esnekliğini tercih ederim.
    bence klavyenin mantğı bu..tabi fazla esnemeside ii değil...

fujitsu siemens m1437g modelini google toolbarına yazın avrupadaki shoplardaki satış fiyatını görün =1350é +
    yani bana gelmez gibime geliyor...
  • ESNEK OLMASI ZATEN DAHA İYİ AMA DANDİK OLMASIN YETER.
  • hocam öyle bir esnemeden bahsettinizki yani açıkçası tam alacakken adamı vazgeçirirsiniz!çok samimi söylüyorum.ya böyle bir boşluk böyle bir esneme varsa bu ürünü nasıl satarlar anlamadımki!!atla deve sankibu kadar çok mu yani bu boşluk?nuke 55 +1+1+1 çok doğru söylüyosun ekrana basan bir klavyenin fazlasıyla esnek olması lazım fakat kullanırken ve estetik açıdan ilk görüşte makul durmasıda gerekir yani..neyse arkadaşlar görüp bakacaz bu parmak girecek şekildeki büyüklüğe F9 un yanındaki deliğe,birde esnemeye,umarım + bir tutumdur bu esneme...sevgilerr
  • Arkadaslar bende de Bu modelin 15" lik olanı var ben aldıktan bir hafta sonra bu yeni modeli çıkardılar.Bende Sizlere bu bilgisayrı yenisiyle değiştirebilme imkenım varmı diye soracaktım biligisi olan var mı???
  • Gerçekten 1 hafta geçtiyse ve kutusunu, dökümanlarını, zartunu zurtunu çöpe atmadıysan aldığın gibi güzelce paketle aleti geri götür. Bildiğim kadarıyla tüketici yasasına göre bilmem kaç gün (bilenler varsa söylesin ama 1 haftadan uzun bir süre) geçene kadar sorgusuz sualsiz iade veya değiştirme hakkın var. Laga luga yaparlarsa Sanayi Bakanlığı'nın Tüketiciyi Koruma masasına şikayet ederim falan dersin, değiştirirler.

Ama dediğim gibi.. Kutu ve bundle'ların tam olması lazım.
  • arkadaslar bugun gittim gordum 2.0 GHZ li versiyonunu. Öncelikle ekran fena deil. Kasanın malzemesi de fena deil gibi ama en uyuz oldugum sey ekranı kapattıgınızda ekranı kasaya sabitleyen kilit mekanizması yok. Bilmem anlatabildim mi. Çok eğreti duruyor açıkcası.

Ayrıca 15.4" ekranda da oyun oynamak epey zor olsa gerek. şekil şemal bozuyodur herhal.

Bu arada DVD writer ın markası da philips di.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.