Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dvd-rw kullandın mı? sanırım phılıphs ındı.
  • Henuz kullanmadim. Herhangi bir indirim de yapmadilar
    Az once windows aktivasyon sorunuyla karsilastim daha once aktivasyon yapilmis diyor ve yaptirmiyor bakalim yarin casper la gorusecegim sorunu duzelteceklerini umuyorum
  • CS Source testini az once gerceklestirdim.
    Oyun oynarken LCD de herhangi bir iz,golgelenme ile karsilasmadim.

Bilgilerinize..
  • ghosting yoksa bu laptopu oyun makinası ilan edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Eylül 2005, 20:38:50 >
  • Arkadaşlar
    Çizgi elektroniğin 444'lü telefonuna telefon açıp satıştan bir bayanla konuştum.
    MSI'ın 635 ve 645 modellerinin 15-20 gün kadar sonra STOKTALARINDA olacağını ve satışa çıkacağını söyledi.
    Ağustos sonu denen notebooklar Eylül sonunu bulacak nerdeyse.
    Bende beklemekten bıktığım için yarın multimedya ve datagate'e telefon açıp son kez soracağım.
    Eğer 15-20 gün gibi cevaplar alırsam bende Sevimli Hayalet CPW 2000 modelinin siparişini vereceğim.
    Bekle bekle nereye kadar.

Zaten fiyat olarak bundan daha uygun olabileceğini düşünmüyorum.Kaldıki hardwaremaniada incelemesi yapılan modelin tüm olumsuz özelliklerini düşününce (4200 rpm harddisk,DDR2 olmayan ramler,DVD writer'ın olmaması ve tabikide yüksek fiyatı.)

Şu 3d skoru ve Süper Pi'de 39 saniye gayet güzel.

Yarın sizlere İstanbulda bu notebooku alan arkadaşımın scorelarını iletirim.
    Yarın elinde olacak onunda.
    güzel bir kaynak olur umarım.

Bu arada şu malum klavye olayında ufak bir gelişme car.
    CASPER MERKEZDEN konuştuğu bir kişi klavyenin hemen altından soğutma kanallarının geçtiği söylemiş.Ufak bir esneme olacağını ama benim iddia ettiğim gibi çok abartı bir esneme olamayacağını dile getirmiş.
    Bilgilerinize.

• way be sen neymişin be casper hepimizi peşinden sürüklüon ranilin kardeş zahmet olmaz ise eğer 3d2005 testini yapabilirmisin biliyorum bıktın ama önce tabi windows sorunu hallolmalı neyse hayırlı olsun darısı benim we almak isteyenlerin başına
  • @Ranilin dostum bi hayırlı olsunda benden ,güle güle kullan inşallah.
    Benimde sormak istediğim ses kartının marka ve modeli? Benim içim 5.1 olayı son derece önemli , hiç bir DVD 'de deneme şansın oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consist -- 6 Eylül 2005, 22:16:17 >
  • 3DMark 2005 Skorum : 2706

consist : Ses karti Realtek High Definition ALC880 sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

3DMark 2005 Skorum : 2706

consist : Ses karti Realtek High Definition ALC880 sanirim.

+1 manyaaaaaaaak bişiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • GERÇEKTEN ÜRÜN ŞU ANDA YAPILAN UYGULAMALARA GÖRE İYİ GÖZÜKÜYOR. YANİ İLK ALINAN BÜTÜN NOTEBOOKLAR İYİDİR ASLINDA AMA BU AYRI GİBİ. CASPER +1
  • harika bi üründen bize bahsettiğin için sana gerçekten sonsuz teşekkürler ranilin,umarım laptop konusunda herşey istediğin gibi yol alır,sevgiler....
  • EVEEETTTTTT....SANIRIM HERKES BU NOTEBOOK HAKKINDA MERAK EDİLEN HERŞEYİ ÖĞRENDİ. BUNDAN SONRA İŞ KARAR VERMEYE VE PAMUK ELLERİ CEBE ATMAYA KALDI. ASLINDA ŞU AN BİR NOTEBOOK ALMAK İÇİN HEM EN İYİ HEMDE EN KÖTÜ ZAMAN. İYİ ÇÜNKÜ DOLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR. KÖTÜ ÇÜNKÜ EYLÜL AYINDAYIZ VE ÜRETİCİLER YENİ MODELLERİNİ PİYASAYA SÜRMEK İÇİN KIŞI BEKLİYORLAR. BU YENİ MODELLERİ ALMAK BİR CASPER ALMAYA ORANLA MASRAFLI OLACAKTIR TABİİ AMA UNUTMAYINKİ HER YENİ SERİ ESKİSİNİN UCUZLAMASI ANŞAMINA GELİR. BANA SORARSANIZ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM VE BU ÇOK KÖTÜ BİŞEY.EN KÖTÜSÜDE CASPER İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE BU SONOMALI MODELLERİ EKİM AYINDA BULAMAYABİLECEĞİMİ SÖYLEMESİ( ARTIK NE KADAR DOĞRUYSA )

• Ranilin ekran görüntü parlaklık ve netlik nasıl?adaptörü takınca bir parlama meydana geliyor mu?bu konuda bizi biraz aydınlatır mısın?teşekkür...
  • yaw bizbu laptopu acaba biraz fazlamı inceledik bilirsiniz"sakınılan göze çöp batar" biz bu olaya düşmesek barem
  • Arkadaşlar başka topiclerde Casper'ın HP ACER SONY kadar kaliteli kasaları olmadığından filan söz ediliyor.
    Yani göz var nizam var.Tabikide değil.
    Zaten aynı kategorinin , aynı segmentin oyuncuları değilki bunlar.

HP'nin Acer'in SONY'nin üst segment olduklarını söylemeye ne gerek var.
    Ama bununda yanında fiyat anlamında aralarında da ciddi farklar var.

Misal HP'nin buna en yakın modeli 8000 serisinden 2400$+KDV
    Aynı şekilde yeni çıkan SONY'nin modelleri 1500 euro + KDV (hemde ekran kartı geforce6200 :) )

Casper'in kasa dengi modelleri veyahut daha doğru bir söylemle segmenti Datronmuş,Monstermış,Pro2000miş. (hatta şimdi MSI ve ASUS'uda ekleyebiliriz.) tarzı modeller.

EĞER PARA YÖNÜNDEN SIKINTILI DEĞİLSENİZ tabikide insanlar gider en iyisini alır.
    Yok eğer artık notebookta oyunda oynamak,mevcut teknolojilerin birçoğuna uygun bir fiyatla sahip olmak isterseniz daha alt segmentte olan modelleri tercih edersiniz.
    Bu kadar basit yani.
    Ranilinin yapmış olduğu testler eminimki bir çoğumuzun kafasındaki soru işaretlerini silip attı.
    3D score'u, ve super pi test sonucu yettide arttı.

Dünde sözüne ettiğim gibi bugün multşimedyayı aradım ve ne zaman geleceğini sorduğumda modelden bile haberleri yoktu ve bilgi veremediler.
    Datage'in ise Ankara teli açmadı bile.
    Çizgi zaten biliyorsunuz 15-20 gün sonra dediler.(eh bu dedikleri gün sayısını esnaf düzeltme katsayısıyla çarparsak [edk=1.5] 30 günü bulur gibime geliyor.)

Bu sebeplerden ötürü bende yarın siparişimi vericem.

Şu ölü piksel nokta konusunda iyi markaların iyi modellerinin dışında bir garanti söz konusu değil.
    Bu sebepten ötürü sizlere tavsiyem CAPSER STORE'lara telefon açıp ellerinde "CPW2000 modelinin olup olmadığını" sorun.

Eğer varsa gidin görün , pilini taktırıp ekranı kontrol edin (XP'DEKİ PAINT PROGRAMIYLA TAM SİYAH ve BEYAZ bir sayfa yapın) eğer ölü piksel yoksa alın.
    Eğer parayı verip ,siparişi beklerseniz süprizlerle karşılaşabilirsiniz.Demedi demeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Arkadaşlar başka topiclerde Casper'ın HP ACER SONY kadar kaliteli kasaları olmadığından filan söz ediliyor.
    Yani göz var nizam var.Tabikide değil.
    Zaten aynı kategorinin , aynı segmentin oyuncuları değilki bunlar.

HP'nin Acer'in SONY'nin üst segment olduklarını söylemeye ne gerek var.
    Ama bununda yanında fiyat anlamında aralarında da ciddi farklar var.

Misal HP'nin buna en yakın modeli 8000 serisinden 2400$+KDV
    Aynı şekilde yeni çıkan SONY'nin modelleri 1500 euro + KDV (hemde ekran kartı geforce6200 :) )

Casper'in kasa dengi modelleri veyahut daha doğru bir söylemle segmenti Datronmuş,Monstermış,Pro2000miş. (hatta şimdi MSI ve ASUS'uda ekleyebiliriz.) tarzı modeller.

EĞER PARA YÖNÜNDEN SIKINTILI DEĞİLSENİZ tabikide insanlar gider en iyisini alır.
    Yok eğer artık notebookta oyunda oynamak,mevcut teknolojilerin birçoğuna uygun bir fiyatla sahip olmak isterseniz daha alt segmentte olan modelleri tercih edersiniz.
    Bu kadar basit yani.
    Ranilinin yapmış olduğu testler eminimki bir çoğumuzun kafasındaki soru işaretlerini silip attı.
    3D score'u, ve super pi test sonucu yettide arttı.

Dünde sözüne ettiğim gibi bugün multşimedyayı aradım ve ne zaman geleceğini sorduğumda modelden bile haberleri yoktu ve bilgi veremediler.
    Datage'in ise Ankara teli açmadı bile.
    Çizgi zaten biliyorsunuz 15-20 gün sonra dediler.(eh bu dedikleri gün sayısını esnaf düzeltme katsayısıyla çarparsak [edk=1.5] 30 günü bulur gibime geliyor.)

Bu sebeplerden ötürü bende yarın siparişimi vericem.

Şu ölü piksel nokta konusunda iyi markaların iyi modellerinin dışında bir garanti söz konusu değil.
    Bu sebepten ötürü sizlere tavsiyem CAPSER STORE'lara telefon açıp ellerinde "CPW2000 modelinin olup olmadığını" sorun.

Eğer varsa gidin görün , pilini taktırıp ekranı kontrol edin (XP'DEKİ PAINT PROGRAMIYLA TAM SİYAH ve BEYAZ bir sayfa yapın) eğer ölü piksel yoksa alın.
    Eğer parayı verip ,siparişi beklerseniz süprizlerle karşılaşabilirsiniz.Demedi demeyin.

+1

• Bu Modeli alan arkadaslar hayırlı olsun derim iyi bir notebook gibi config baya düzgün toplanmış bende de CPS 2000 i var ben aldıktan 1 hafta sonra bu medli çıkardılar değiştirmeği çok istedim ama mümkün olmadığını söylediler aldığım yerden.Keşke birazdaha bekleseydim dedim ama iş işten geçti tabi...Şimdide diyorum ki Casper Notebook da şu an 2 modele düştü Casper için az önceden 5 seçenek sunan Casper şu an 2 seçenekle yetiniyor!!! Bence Casper 64 bit e yine çok uygun fiyatlarla geçiş yapacak gibi görünüyo!!!Hani CASPER dan bilgi falan alınabilse bu modeli alacak arkadaşlarda benim gibi olmasın bari !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozzetti

Bu Modeli alan arkadaslar hayırlı olsun derim iyi bir notebook gibi config baya düzgün toplanmış bende de CPS 2000 i var ben aldıktan 1 hafta sonra bu medli çıkardılar değiştirmeği çok istedim ama mümkün olmadığını söylediler aldığım yerden.Keşke birazdaha bekleseydim dedim ama iş işten geçti tabi...Şimdide diyorum ki Casper Notebook da şu an 2 modele düştü Casper için az önceden 5 seçenek sunan Casper şu an 2 seçenekle yetiniyor!!! Bence Casper 64 bit e yine çok uygun fiyatlarla geçiş yapacak gibi görünüyo!!!Hani CASPER dan bilgi falan alınabilse bu modeli alacak arkadaşlarda benim gibi olmasın bari !!!!

Alımın üzerinden ne kadar geçtiğini bilemiyorum ama 15 gün içinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkın var.
    Yanılmıyorsam bir tek aktivasyon problemi olabiliyor.Yani XP'yi aktive etmemen gerekiyor.

• arkadaşlar bende ürünün siparişini dün verdim 17/09 de teslimat yapılacak en geç.çok fazla talep dolayısıyla böyle bir durum sözkonusu.rem i 1 gb ddr2 (512*2+533mhz*2) olarak istedim 50dolar+kdv fark aldılar.ürünü peşin alıncada %5 iskonto yaptılar.(1740 dolara geldi)buraya kadar herşey tamam.ürünü cumartesi günü almaya gittiğimde aldığım yerde açıp kontrol etme şansım var olur ya bir problemle karşılaşırsam ki bu konuda beni aydınlatırsanız anında değiştirme gibi bir hakkımın olduğunu düşünüyorum ama ürün elime geçtiği zaman ilk bakışta kutudan çıkarttığımda incelemem,önemli olarak bakıp kontrol etmem gereken yerleri yazarsanız çok sevinirim,gönül ister herkesin bir bilgisayarı olsun,arkadaşlar sevgilerimi gönderiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..

ranilin ekran parlaklık görüntü netliği hakkında bilgi lütfen!!?ha birde bu adaptörü takınca bir parlama oluyo mu?lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 8 Eylül 2005, 11:14:05 >

• Sıcak sıcak yeni CASPER CPW2000 fotoğrafları.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.