Herkese selamlar, bir arkadaşımın Caspernotebook'u var ve durup dururken touchpadin de sorun olmuş mouse imleçi hareket ediyormuş ama mesela bir objeye tuşlamak istediğimizde sol mouse tuşunun gördüğü görevi yapmıyormuş sizce sorun ne olmuş olabilir donanımsal mı yazılımsal mı? PC nin garantisi de dolmuş Casper'ın servise götürsek kaç para ücret alırlar? Şimdiden teşekkürler.
İnsan yok mu bu bölümde?
Yanlışlıkla touchpad'i deaktif etmiş olabilir mi? toucphad kısayollarla kapatılabiliyor. fare ayarlarını bir kurcalayın.
Touchpad çalışıyor ama basma işlemi gerçekleşmiyor dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Touchpad çalışıyor ama basma işlemi gerçekleşmiyor dostum.
o zaman mouse ayarlarından touchpad arayüzüne girerek sağ-sol tuş işlevlerini bir kontrol edin.
Ettim ama olmuyor maalesef sanırım servise götürmesi gerekecek sağ ol yine de.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var ya ne yapmak lazım?
aynı sorun bi arkadasımın cihazında da var.. yeniden kurulum işlemleri ve touchpad ile sorun yaptığını düşündüğüm wi-fi kartını güncelledim. bios yapacaktım o müthiş !! driver sitesinde bios bulamadım. son bir şans statik electric aldırayım dedim oda çare olmadı. sorun şu şekilde touchpad hiç kullanmazsanız düzgün duruyor. fakat kullanmaya çalıştığınızda otomatikmen disble oluyor sonra kendini aktif ediyor tekrar disable oluyor bu sorun devam ediyor. aynı zamanda yukarıdaki dokunmatik tuşlardaki touchpad simgeside yanıp sönüyor. aynı zamanda wi-fi sürekli apipa ip alıyor. konuyla ilgili çözümleri araştırıyorum. bulursam şayet sizede bildireceğim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme