Bildirim
CASPER NOTEBOOK ALDIM BU FİYATA SİZCE İYİMİ ? 620TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ucuz almişsin o pc bir yil önce 1399 tl di.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet iyi almışsın.
Hayırlı olsun. -
Güzel fiyat ama casper olması insanda şüphe uyandırıyor Hayırlı olsun. -
Fiyat olarak iyi almışsında çıkaran adam zaten onu o fiyata casper olduğu için çıkarmış belli . Boşver sıfır casper'a para vermedikten sonra sorun yok. 600 lira sanırım senin için çok büyük bir meblağ değil. Kullan at yaparsın. Ama şunu unutma sakın casper'ın 0 modelini alma. Verirsin 1500 TL sonra THH kapılarında veya şikayetvar.com da veryansın eder durursun. Ne demek istediğimi kullandıkça anlayacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: turn table
Fiyat olarak iyi almışsında çıkaran adam zaten onu o fiyata casper olduğu için çıkarmış belli . Boşver sıfır casper'a para vermedikten sonra sorun yok. 600 lira sanırım senin için çok büyük bir meblağ değil. Kullan at yaparsın. Ama şunu unutma sakın casper'ın 0 modelini alma. Verirsin 1500 TL sonra THH kapılarında veya şikayetvar.com da veryansın eder durursun. Ne demek istediğimi kullandıkça anlayacaksın.
Aslında saf bir arkadaştı.Başka yer 200tl vermiş satmamış, istesem 500tlyede alırdım yani, ama ne bileyim ölücülük yapmak istemedim.600tl iyi fiyat gibi yanında çok güzel çantasıda vardı 70-80tl değerinde.
Garanti konusunda sıkıntım yok teknik servisinde çalışmış yakın arkadaşım var.İstersen göndereyim,kasa,klavye,bataryayı değiştirtip göndereyim dedi.Ben garantinin sonuna doğru gönderip komple yenileteceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 13 Mart 2014; 17:15:09 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X