Şimdi Ara

CASPER NIRVANA TABLET CTA-E07-11A (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
90.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Casper mi ? Tetris satsa almayın Türkiyede en cok kötü yoruma ve feedback e sahip olan firmadir. hp vs 2500 3000tl verdigi özellikler 1700 e verir. aleti alirsin elin yanar ısıır surekl sorun cıkarır servise yollarsın servisi kötü. Casper alırken 10kere düşünün derim ben.
  • ürünü casper store da biraz inceledikten sonra cazip geldi aldım. galaxy 8.9 um da var. ikisini kıyaslamayacağım ama fiyat performans olarak casperden memnunum. ekranın dokunmatik hassasiyeti çok iyi. rezistif değil kapasitif ekran. epey bi oyun yükledim henüz takılan olmadı. oyunlar: zombie frontier , rail rush , ice age village, angry birds ün tüm versiyonları vs. batarya ömrünü saat tutarak ölçmedim ama oyun oynayarak iki saati rahat geçtiğini söyleyebilirim. wireless çok iyi. dizüstünün zayıf gördüğü ağları bile gördü.
    gelelim eksilere. bluetooth yok. usb yok. kamera cmos sensör olmasına rağmen kötü. ekranın açısı kötü.
  • Cube U30GT'i Casper Nirvana Tablet Diye Bindirmişler Vergiyi Piyasaya Sunmuşlar
  • ürünü çinli malata isimli bi firma üretiyor.
  • Beyler casper iyimidir kötümüdür bilmem ama özellik bakımından bana göre bu tablet daha güzel geldi SUNWAY 703C
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncaxxz

    görüntü kalitesi olarak güzel alet. bag piggies HD oynarken hafif takılmalar yapıyor onu da hd olmasına bağladım. ama diğer oyunlarda falan hiç bir takılma yaşamadım.
    f/p açısından gayet iyi. 250 lira verip de aletten harikalar yaratmasını beklemeyin.

    Ürün 5 noktadan dokunmatik diyorsa yani ekranı kapasitiftir. Rezisitif ekranlarda multi-touch yapamazsınız. o yüzden dalga geçmeye çalışmayın!

    minecraft pocket edition aldım 6$ a biraz kasılma oluyor oyunda ama zevkini kaçırcak kadar olmuyor.
    alete whatsapp kurdum ama programı çözemediğimden pek bişey yapamadım.
    kamera kalitesi gayet iyi. skype ile gayet rahat konuşuyorum.
    internet hızı biraz düşük gibi geldi bana.diğer alanlar da böyle bişey farketti mi bilmiyorum. 1-2 çubuk çeken internet bağlantısında 100kb/s ile download yapabiliyorum (20mb fiber internet kullanıyorum evde,odamdan 1-2 çubuk çekiyor)
    zaten toplamda 3 çubuk var. Ama dediğim gibi f/p oranı gayet yüksek cihaz


    amuda kalkıp yürüyen tablet istiyorum demiyorsanız fena ürün değil. garanti ve teknik servisi açısından kafanız rahat olur

    subway surfers en sevdiğim oyun kasman oynanır mı?




  • 3 gundur kullaniyorum cok memnunum. Tasarimi şık dokunmatigi mukemmel hizi da gayet iyi. Sarji 4-5 saat gidiyor. Bence tek eksigi bluetooth ve piyasada deri kilif bulunmamasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayfun73

    3 gundur kullaniyorum cok memnunum. Tasarimi şık dokunmatigi mukemmel hizi da gayet iyi. Sarji 4-5 saat gidiyor. Bence tek eksigi bluetooth ve piyasada deri kilif bulunmamasi.

    kardeş bunun sabit disk 8GB diyor yanı artıtramıyoz değil mi mesala hafıza kartı aldık diyelim onu kullanamayız değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkcanben

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tayfun73

    3 gundur kullaniyorum cok memnunum. Tasarimi şık dokunmatigi mukemmel hizi da gayet iyi. Sarji 4-5 saat gidiyor. Bence tek eksigi bluetooth ve piyasada deri kilif bulunmamasi.

    kardeş bunun sabit disk 8GB diyor yanı artıtramıyoz değil mi mesala hafıza kartı aldık diyelim onu kullanamayız değil mi?

    Dostum hafiza karti takarak hafizayi artirabilirsin.Ben 8 gb hafiza karti taktim.Cihaz oldukca guzel.Yalniz gereginden fazla isiniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler icin yaziyorum;

    Samsung Gio model telefonumun Mobil Ap yi etkinlestirerek tabletle istedigim yerden internete girebiliyorum.Bu ozellik baska marka telefonlarda varmi bilemem ama samsungun hemen hemen butun akilli telefonlarinda mevcut.Yalniz internetiniz sinirsizsa bu ozelligi kullanmanizi tavsiye ederim.Aksi taktirde fatura cebinizi yakabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknsncn -- 12 Kasım 2012; 23:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oknsncn

    Bilmeyenler icin yaziyorum;

    Samsung Gio model telefonumun Mobil Ap yi etkinlestirerek tabletle istedigim yerden internete girebiliyorum.Bu ozellik baska marka telefonlarda varmi bilemem ama samsungun hemen hemen butun akilli telefonlarinda mevcut.Yalniz internetiniz sinirsizsa bu ozelligi kullanmanizi tavsiye ederim.Aksi taktirde fatura cebinizi yakabilir.

    İphone ile de yapabiliyor muyuz aynı bağlantıyı? İphonun modem özelliği var imaci bağlıyorum ama tableti beceremedim..
  • Arkadaşlar bu akşam vatan bilgisayara gittim. bunu iyi okuyun.

    5 ocakta hafta sonu %25 indirim vardı vatandan (beylikdüzü) piranha business tab 2 aldım. almaz olaydım. ekran 800*480 ne iğrenç bir ekran koyu ve grafikler çok kötü. 1.5 ghz miş, mali400 müş yok 1 gb ddr3 varmış. 3 gün sonra dayanamadım iade ettim. Yeni arayışlar içine girdim. herşeyi inceledim. ekran en az 1024*600 olmalı dedim o kesin. çünkü karşısında saatlerce zaman geçiriyrosun. Ha unutmadan bir indirim daha olsun gene %25 yakalarım dedim. beklemeye başladım. Ve bir taraftan forumları araştırdım. Malum vatan 15 gün içerisinde eksiksiz full kutulu iade alıyor ama para geri vermiyor ya. Müşteri hizmetlerini aradım bunu teyit edeyim dedim. 444 lü numarayı yani. Çıkan kız iade çekinizi indirimli kampanyalarda kullanamazsınız dedi. forumlara baktım herkes aynı şeyi yazmış kullanamazsınız diye. canım sıkıldı. Bu akşam eve dönerken Artes i709 u bi inceleyip bakarım dedim. Beylikdüzünde indim vatana daldım. Artesin şarjı bitmiş. Masa üstünde gözüme Bir tablet ilişti. Bu ne dedim. Casper dediler. bunu niye webde görmedim dedim. 1 saat önce geldi dediler daha çok yeni. İndirimi var mı dedim. evet dedi kız %25 indirimle geldi zaten. yani dedim şu an indirimli bir ürün mü bu? evet dedi. Müşteri hizmetlerini sorduğum iade alışveriş çekini onlara da sorayım dedim ümitsizce. Ne cevap aldım biliyor musunuz?
    sıkı durun hepiniz. " .... %25 indirimli bir ürün alıp iade ettiğiniz için iade çekinizi yine bir kampanyalı %25 olan bir üründe kullanmanızda sakınca yok dediler. kullanabilirsiniz..."" evet zafere ulaşmıştım. Fiyatını da söylüyorum. 238 TL. hemen aldım. neden biliyor musunuz. ekranı 1024*600 ve XWGA aynı laptop ekranı gibi sanki ipad muhteşem birşey. O piranha dan sonra ne demek bu biliyor musunuz? bambaşka bir duygu. Tek çekirdek ama aldanmayın diğerlerine bunda da mali400 var. ve angry birds star wars bile muhteşem. forumlarda wirelessi kötü dediler. kopuyor dediler. ben test ettim. ne takılma ne kopma. bu makina tam aradığım süper ötesi bir şey. herkese kesinlikle tavsiye derim. milletin 1ç4 ghz miş yok dual core muş yazılarına inanmayın. önemli olan performans. giriş çıkışlarını ekrenının dört bir tarafına dağıtmışlar. piranha da hepsi alttaydı. şarja takıyrsun kucağında kullanamıyorsun. USB giriş varmış piranhanın o da altında afedersin şey gibi duruyor. bir yere dayayıp bir şey izleyemiyorsun. bu o kadarf güzel ki Şarj kablosu mini usb. hızlı şarj ediyor. Ama şunu bilin interneti kopuyormuş, zayıfmış hikaye hepsi. ben mimaroba da oturyorum. tünel kalıp. odaların içinde 1 çubuk bile düşmüyor. full. bir de tüm apartmanın wireless lerini full e yakın çekiyor. ben superonline fiber internet kullanıyorum bilgi olarak ekliyorum. Sonunda aradığım makinayı buldum. bu fiyata gps olmaz, blue tooth da olmaz fazla şey arıyorsanız 250-300 tl. lık makinalarda aramayın arkadaşlar. Umarım tavsiye olarak alırsınız. hepinize iyi günler.




  • arkadaşlar
    subway surfers, bad piggies vs. oyunlar. mükemmel uyumlu ve hızlı. TAKILMA YOK aklınızda olsun. merak edenler için yazıyorum. Wi-fi çekim gücü yine söylüyorum MÜKEMMEL..
    hepinize iyi günler
  • arkadaşlar,

    arkadaş rootsuz makina olduğu için usb tanımıyor. mini usb otg ile flash taktım maalesef görmüyor. Root yapmak gerekli şimdilik bir işlem yapmadan bekliyorum. bir arıza falan çıkarır geri iade ederim diye. ama şunu söyliyeyim. bugün telefoncudan mini hdmi adaptör aldım. 8 tl. ye düşeş geldi. video ve angry birds. 40" sony de mükemmel. film izlerken dual display seçeneğini kapatıyorsun sadece tv de oynuyor görüntü. yani boş yere pil yme derdinden kurtuluyorsun. ayrıca ingilizce direk makinayla geliyoe. android ics 4.0.3 sonra ayarlardan türkçe falan yapıyorsun. incelemeye devam ama wifi nın zayıf olduğu kuyruklu yalan. ne müthiiş bir çekim gücü. ayrıca bir sır vereyim. dün gece aldım. bu sabah ufak oğlum koltuğun arka kısmına çıkmiş elinde oynerken 120 cm. den yere düşürdü. 3 köşesi hafif hiç belli olmayan ufak eziklikler var. alette hiç bir şey yok. acayip sevindimç yani yere çarpmasını test ettik bu arada :]] içiniz rahat olsun. bir de 200-300 tl lik tabletleri lütfen ipad lerle veya samsung note larla falan kıyaslamayın. canınız sıkılmasın. kılıf bulamıyorum bunlar için. oda dert değil. ajanda var beyaz deri kaplı bende 2012 ajandası. bu gece içini boşltıp. kenarlarına don lastiği takıcam ve 35-40 lira vermekten kurtulacam. aklında olsun. makşna tekrar söylüyorum tek çekirdek ama şöyle düşün. 4 koyun mu işine yarar yoksa 1 aslan mı. dual core makinanın performansı bunda varsa ki var ben bizzat oynuyorum. muhteşem diyorum. kötü yorum yapanların belki şanslarına makinaları fabrikasyon arızalı gelmiş diye düşünüyorum. olabilir. tabii. alın ve bana dua edin. inşallah sizlerde beğenirsiniz. hadi eyvallah. yalnız Root işlemini bilen varsa bana yardımcı olsun. ben anlamam bu işlerden ama cesaretim var. yardımlarınızı bekliyorum. yoksa flash disk usb veya hdd bağlayamam. teşekkürler




  • şarj kısmı çok hoş gayet hızlı.piranha tab 2 7" çok sinir bozucuydu arkadaşlar. tam bir felaket 10 saate doluyor 2-2.5 saate bitiyor. arkadaş bitsin tamam ama zor doluyor bu piranha ne biçim iş anlamadım.
    casper nirvana usb şar aleti var. prize fişi takıyorsun. usb yi bağlıyorsun ona. mini usb ile süper şarj etme imkanı var. çok hızlı doluyor. ayrıca bayağı iyi gidiyor. şarjı 3-4 saat rahat gidiyor. kullanıyorsun tabii bitecek kardeş. 3000 mha pil den fazla birşey beklemeyin zaten. kendinizi üzmeyin boş yere oynayınca bitecek tabii. telefonda da aynı şey var. oyun oyna bakalım 3 saat gidiyor mu. bunları dert etmeyin bütün tabletlerin ortak yönü bu pil meselesi zaten ama casper fena değil. rahat olun.
  • şarj işlemi için süre tuttum 3 saat bile olmadan tam doluyor. bu süre bence çok hızlı. ve üstüne üstlük yaklaşık 3-4 saat gidiyor.
    ha unutmadan söylüyorum. şarj olurken bekleme moduna geçiyor. ben yeni fark ettim. wifi kendisi kapatıyor enerji harcamasın diye herhalde. aklınızda olsun. teşekkürler
  • şarj işlemi için süre tuttum 3 saat bile olmadan tam doluyor. bu süre bence çok hızlı. ve üstüne üstlük yaklaşık 3-4 saat gidiyor.
    ha unutmadan söylüyorum. şarj olurken bekleme moduna geçiyor. ben yeni fark ettim. wifi yı tablet kendisi kapatıyor enerji harcamasın diye herhalde. aklınızda olsun. teşekkürler
  • kankiler bu tablet minecraft felan açarmı bi sorayım dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falconado


    arkadaşlar,

    arkadaş rootsuz makina olduğu için usb tanımıyor. mini usb otg ile flash taktım maalesef görmüyor. Root yapmak gerekli şimdilik bir işlem yapmadan bekliyorum. bir arıza falan çıkarır geri iade ederim diye. ama şunu söyliyeyim. bugün telefoncudan mini hdmi adaptör aldım. 8 tl. ye düşeş geldi. video ve angry birds. 40" sony de mükemmel. film izlerken dual display seçeneğini kapatıyorsun sadece tv de oynuyor görüntü. yani boş yere pil yme derdinden kurtuluyorsun. ayrıca ingilizce direk makinayla geliyoe. android ics 4.0.3 sonra ayarlardan türkçe falan yapıyorsun. incelemeye devam ama wifi nın zayıf olduğu kuyruklu yalan. ne müthiiş bir çekim gücü. ayrıca bir sır vereyim. dün gece aldım. bu sabah ufak oğlum koltuğun arka kısmına çıkmiş elinde oynerken 120 cm. den yere düşürdü. 3 köşesi hafif hiç belli olmayan ufak eziklikler var. alette hiç bir şey yok. acayip sevindimç yani yere çarpmasını test ettik bu arada :]] içiniz rahat olsun. bir de 200-300 tl lik tabletleri lütfen ipad lerle veya samsung note larla falan kıyaslamayın. canınız sıkılmasın. kılıf bulamıyorum bunlar için. oda dert değil. ajanda var beyaz deri kaplı bende 2012 ajandası. bu gece içini boşltıp. kenarlarına don lastiği takıcam ve 35-40 lira vermekten kurtulacam. aklında olsun. makşna tekrar söylüyorum tek çekirdek ama şöyle düşün. 4 koyun mu işine yarar yoksa 1 aslan mı. dual core makinanın performansı bunda varsa ki var ben bizzat oynuyorum. muhteşem diyorum. kötü yorum yapanların belki şanslarına makinaları fabrikasyon arızalı gelmiş diye düşünüyorum. olabilir. tabii. alın ve bana dua edin. inşallah sizlerde beğenirsiniz. hadi eyvallah. yalnız Root işlemini bilen varsa bana yardımcı olsun. ben anlamam bu işlerden ama cesaretim var. yardımlarınızı bekliyorum. yoksa flash disk usb veya hdd bağlayamam. teşekkürler

    Kardeşim yani otg ile flash bellek, klavye, mouse tarzı şeyler bağlamak için cihazı root etmemiz mi gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynen kardeşim,
    root olayı flash disk vs. hdd için gerekli. Yalnız piyasadaki pek çok saygın firma rootsuz olarak satar. casper teknik servise mail attım. Root olayı garantiyi bozmuyor. Yalnız sistem yazılım hatasına sebep olursak ücretli olarak tamir olur dediler yazılımsal sıkıntı yani. Fakat bu forumlar sağolsun. Brick olan bir makinayı nasıl açacağımızı gayet güzel anlatmışlar. sıkıntı halinde müracaat forumlar.
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.