Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 oyun deneyebildim,1. si Call of duty modern warfare 2 diğeride pes 2010,2.sindede son çözünürlükte hiç sorun yaşamadan oynuyorum.
  • Biz de Call Of Duty modern warfare 2 denedik sonuç çok başarılı. Birkaç otomobil oyunu da denedik (eurotruck vs) onlarda gayet başarılıydı.
  • Sizden ricam Crysis Warhead da sadece Anti Aliasing kapaliyken bir SS yollarmisiniz. Ozelliklede oyunun ilk sahnesinden hani su Psycho nun uyanipda kendini ve icerde yarali olan bir askeri helikopterden cikardigi sahneden istiyorum.
  • gerçekten güzel bi ürün. alanlar iyi günlerde kullansın. 3Dmark06 puanı nedir?
  • Evet sonunda ayrıntılı bir şekilde test yapabildim Casper CPQ.I720-4L25P kodlu ürünü.. Testler aşağıdaki gibidir.

Öncelikle sistem bilgileri:

Sistem Derecelendirmesi;
     Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar

Sistem Özellikleri;

Sistem Bileşenleri;

3DMARK TEST SAYFASI:

http://service.futuremark.com/home.action?resultId=1677058&resultType=19

PCMARK TEST SAYFASI:
    http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=04038BA9DEE9A2C0915D80A386996342?resultId=253714&resultType=18

Bunlar benim uyguladığım testler. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

• Ürünü bugün Metrocity'deki Bimeks'te inceledim, kasası gayet güzel duruyordu. Ancak kısayol tuşları yok, bu pek hoşuma gitmedi. Sunum, kablosuz ağ, ses kontrolü gibi kısayollar olsa iyi olurdu. Ayrıca tüm bağlantılar yan taraflardan yapılıyor bu da biraz kablo kalabalıklığı demek. 64 bit Windows 7 yüklüydü bilgisayarda ve pencere açılıp kapanırken takılmalar oluyordu, sebebi belki arka planın değişken olmasıdır.

Bunların dışında kasa kalitesi ve özellikle klavyesi çok hoşuma gitti. Tuşlar çok tok ve klavyede bazı bilgisayarlarda beni rahatsız eden titreme yok. Gerçi son çıkan üst düzey modellerde bu sorun yok ama Casper'ınki güzel geldi.

Yakın özelliklerde Hp vardı, kalitesini her zaman beğeniyorum ancak fiyatı çok yüksek malum.
  • Call of duty modern warfare 2
    sorunsuz oynadım full çözünürlükte,lcd tv ye aktardım problem yaşamadım

cihazın 1. eksisi hoparlörün alta doğru olması
    2. eksisi video kamera kullananlar varsa IEE1394 yok ona göre
  • Cihazıın ses seviyesi ve kalitesi ne düzeyde bir hp bilgisayar kadar çıkarabilir mi önceden hp kullandıysanız yorumlarınızı yazabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar, bende ölü pixel problemi var. Cihazı kargo getirmişti zaten kutuyu açtım düğmesine bastım sağ üstte kırmızı pixel yanıyo tam bir hayal kırıklığı . Bugün ümraniye servise gittim adamlar değiştirmiyor bizde 0 pixel garantisi yok diyorlar bu nasıl iş anlamadım yani... Şansımı tüketici haklarında arıyacağım. casperı tercih etmeden önce uzun uzun düşünün
  • bugün bu laptop bimekste 1860 tl kacirmasam mi? Ayni fiyata t9600 2.8 ghz lik acer var onu mu alsam notebook bölümünde casper bölümünün olmamasi sasirtti beni caspere güvenebilir miyim servisi nasildir ve bu cihazin sesi nasil
  • Hocam Cogu 5-7 Pixele Kadar zaten normal karsılıyor ve degistirme yapmıyor bu casper'a ozgu bir durum degil buradan casper'i suclamak dogru degil ayrıca tanıdık bildik marka vs cok da dogru degil sonucta hepsini dunya da 3-4 tane firma yapıyor en pahalı toshiba olmasına ragmen ondan da cok sikayet var servis ve arıza konusunda ben sıfır alacak olsam aynı konfg. da arada fark varsa ucuz olanı alırım.Sanırım servis olarak Dell ve saglamlık olarak Lenovo bir adım onde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSTAFA361

Merhaba arkadaşlar, bende ölü pixel problemi var. Cihazı kargo getirmişti zaten kutuyu açtım düğmesine bastım sağ üstte kırmızı pixel yanıyo tam bir hayal kırıklığı . Bugün ümraniye servise gittim adamlar değiştirmiyor bizde 0 pixel garantisi yok diyorlar bu nasıl iş anlamadım yani... Şansımı tüketici haklarında arıyacağım. casperı tercih etmeden önce uzun uzun düşünün

Sadece Casper'a özgü bir durum değil ki bu. Diğer tüm markalarda aynı prosedür işler. 5-6 ölü pixel olmadan ürünü birebir değiştirmezler. Lütfen bir markayı suçlarken daha dikkatli olun. Markalar kolay tanıtılmıyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bugün bu laptop bimekste 1860 tl kacirmasam mi? Ayni fiyata t9600 2.8 ghz lik acer var onu mu alsam notebook bölümünde casper bölümünün olmamasi sasirtti beni caspere güvenebilir miyim servisi nasildir ve bu cihazin sesi nasil

Merhabalar,

Sitemizde genel bir iskonto uygulanmıştır. Yılbaşına kadar devam edecektir bu kampanyamız.

Arzu ederseniz sitemize bir göz atın. Bahsetmiş olduğunuzu ürünün linki aşağıdaki gibidir.

http://www.casperium.com/asp/show_stock.asp?product=CASPERCPQ.I7204L25P

1863 TL nakit ve Axess'e 12 taksitli fiyatıdır.

• Bu Casper bi bana torpil gecmis heralde. Bende ilk aldigimda olu pixel degil ama ekranda bazi pixellerde grilik vardi. sanki leke gibi onlar icin goturdugumde daha ben demeden onlar degistirelim dediler ve 1 hafta sonrasinda yeni LCD ile gondermislerdi.
  • ya bende aynı üründen aldım hatta yorumlardada yetkili kişye rastladım.Casperiumdan almıştım.ürün gayet iyi, cd leri flnda yanında.yalnız bazen fan bayağı çalışıo.öle fazla işlem yapmamama rağmen.acaba oda şu 4 çekirdeğin cilvesimidr yoksa başka bişey midr?anlıyamadım.bi ayar çekmekmi lazım acaba??
  • Bide saolsunlar ben aldım bikaç gün sonra 1863 ytl yapmışlar bi haber verirdi insan ya elbet fiyatının düşeceğini biliodunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperium.com

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bugün bu laptop bimekste 1860 tl kacirmasam mi? Ayni fiyata t9600 2.8 ghz lik acer var onu mu alsam notebook bölümünde casper bölümünün olmamasi sasirtti beni caspere güvenebilir miyim servisi nasildir ve bu cihazin sesi nasil

Merhabalar,

Sitemizde genel bir iskonto uygulanmıştır. Yılbaşına kadar devam edecektir bu kampanyamız.

Arzu ederseniz sitemize bir göz atın. Bahsetmiş olduğunuzu ürünün linki aşağıdaki gibidir.

http://www.casperium.com/asp/show_stock.asp?product=CASPERCPQ.I7204L25P

1863 TL nakit ve Axess'e 12 taksitli fiyatıdır.

bu yaptiginiz hic adil olmadi yanliz, 2 gun once sizden satin aldim ve de size alacagimida bildirmistim, ve bugun giriyorum aldigim fiyatın 160 tl asagisinda bir fiyat ile karsilasiyorum, ve fiyatın ineceğide heralde belli idi. bununla ilgilenmenizi umuyorum. ama hiç sanmıyorum.

aletten memnunum fakat parlak ekranmış onu sitenizde belirtirseniz iyi olur, belki istemeyen vardır.

herkese kolay gelsin.

fiyatı yanlız yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765E6CFE -- 17 Aralık 2009; 13:42:46 >

• yani 13 de aldım 15 yada 16da fiyat düsmüş.bi bilgilendirirdi insan.arkadaşım senin bilgda fan çalışıomu fazla işlem olmadıkça bayağı.bide hava çıkışı hep sıcak hiç soğuk hava girişi olmuomu bi yerinden??
  • quote:

Orijinalden alıntı: iverson_36

ya bende aynı üründen aldım hatta yorumlardada yetkili kişye rastladım.Casperiumdan almıştım.ürün gayet iyi, cd leri flnda yanında.yalnız bazen fan bayağı çalışıo.öle fazla işlem yapmamama rağmen.acaba oda şu 4 çekirdeğin cilvesimidr yoksa başka bişey midr?anlıyamadım.bi ayar çekmekmi lazım acaba??

Evet çok rahatsız etmesede sesi fan çoğunlukla çalışıyor .
  • erginbay,iverson 36 protestolarınızda çok haklısınız indirimden bahsetmeleri gerekirdi bende 1 hafta önce indirimden aldım 1850 ye ama yanında bırakın çantayı mouse bilem vermediler :) allahtan cdleri alabildim ,fakat bence bu bilgisayar alınabilecek en muhteşem f/p laptopu.Ben bu tarz bir bilgisayarı desktop olarak toplamak istemiştim ama maliyeti nerdeyse 1500 tl yi bulacaktı.(amd x4 955 ,anakart,4650 ekran kartı,psu,kasa,4 gb ram ..),eş değerlerdeki sistemin laptop'ını 300 lira fazla vererek alıyorsam gerçekten inanılmaz olay.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.