arkadaşlar ben bu urunde takılı kaldm 2gb ekran kartı dıyor sanal olarakmı normalde aynı modelın 1gb ekran kartı olanından var 2 gb burda gördum kullanan varmı acaba win 7 gerçekten 2gb ekran kartıysa 490 olarak görmesı lazım
Ürün Özellikleri İşlemci : Intel Core i5-460M, İşlemci Hızı 2.53 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 2.80 GHz, 3 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium (64 Bit) Bellek : 4 GB DDR3 1066 MHz Harddisk : 320 GB SATA Ekran Kartı : 1) 2 GB DDR3 ATI HD 5650 Switchable Ekran Kartı - 1 GB Ayrılmış Bellek 2) 512 MB Paylaşımlı Intel HD Graphics Ekran Kartı Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran Ana Kart : Intel HM55 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Bluetooth Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n Card Reader : Multi Card Reader Ethernet : Var Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon USB Port : 3 X Usb 2.0 Port HDMI Port : Var E-Sata Port : Var Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe Q Batarya : Li-ION smart battery Kamera : 1.3 MP Web Kamera Ağırlık : Batarya Dahil 2.60 Kg.
Kafanı bulandırma 2 GB 1 GB muhabbetiyle. İkisi de aynı kapıya çıkar, belleğin bir önemi yok. Performans değişmez. Orta sınıf bir kart. Oyunlar için de ideal.