Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.MBLI450C kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113689/casper-nirvana-cn-mbli450c.aspx
    bu modelden kullanan arkadaşlar var mı önerır mısınız 1 gb ayrılmıs bellek dıyor ekran kartı ıcın 1 gb den sonra ram dan mı yıyor performans olarak memnun musunuz



  • bende merak ediyorum indirimede girmiş ekran kartı ve ram değerleri on numara bakalım . Arkadaşlar biri cevap versin !
  • tam bir f/p
    kullanmıyorum ama özellikleri fiyatına göre çok iyi. kronik sorunu olabilir. kullananlara danışmak lazım
  • Arkadaşlar selam. Beş ay önce aldığım bu makine windows başlatılırken çok ağır bir şekilde açılmaya başladı. Açılıştaki windows logosu sırasında inanılmaz derecede bir yavaşlık söz konusu. Eğer bekleyip bu kahrolası bilgisayarımın bu şekilde açılmasına izin verirsem , açıldıktan sonrada bu yavaşlık devam ediyor. Ama resetlersem (normal hızda açılana dek) açıldıktan sonrada bu yavaşlık ortadan kalkıyor... ama yuzde 90 ilk açılışta sıkıntı çıkarıyor.
    Birde bluetooth u ara ara tanıyor ara ara hiç göstermiyor (sanki içerisinde bir bloetooth yokmuş gibi)
    Saygı değer arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...
  • http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti2520a-core-i5-2520m-2.50ghz-6gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53542#divDigerResimler

    bunu alırsanız oyunlar gibi yoğun 3B uygulamalarda ve diğer işlemlerde %40 %50 daha iyi performans alırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yiğido__58

    Arkadaşlar selam. Beş ay önce aldığım bu makine windows başlatılırken çok ağır bir şekilde açılmaya başladı. Açılıştaki windows logosu sırasında inanılmaz derecede bir yavaşlık söz konusu. Eğer bekleyip bu kahrolası bilgisayarımın bu şekilde açılmasına izin verirsem , açıldıktan sonrada bu yavaşlık devam ediyor. Ama resetlersem (normal hızda açılana dek) açıldıktan sonrada bu yavaşlık ortadan kalkıyor... ama yuzde 90 ilk açılışta sıkıntı çıkarıyor.
    Birde bluetooth u ara ara tanıyor ara ara hiç göstermiyor (sanki içerisinde bir bloetooth yokmuş gibi)
    Saygı değer arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...


    format at ve fanlarını temizle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook vs Casper Nirvana
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.