Şimdi Ara

casper n310 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • casper n310 incelemesi

    yaklaşık 4 gun önce aldığım casper n310 2'si birarada tablet ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

    öncelikle dikkatimi çeken ve hoşuma giden kullanıkları malzeme yapısı isi. tablet ve klavyenin dış kısmının verdiği dokunma hissi ve görüntüsü cihazı kaliteli göstermekte. 64 gb hafızası, çıkarılabilir ekranı microsd kart yuvası şarjının uzun süre gitmesi ve win 10 yuklu olarak gelmesi avantajları arasında. Usb bağlantı noktaları sadece klavye üzerinde bulunmakta ancak tableti tek başına kullanmak istediğinizde micro usb girişi bulunmakta sadece. firma bu olumsuzluğu bertaraf etmek için paket içeriğine micro usb'yi dişi usb ye dönüştüren bir adaptor koymuş. geri kalan teknik bilgiler zaten tüm sitelerde bulunmakta.

    biraz da kullanımım sonrası farkettiğim olumsuzluklardan bahsetmek istiyorum. Öncelikle maalesef direk dikkatimi çeken ekranda bir ölü piksel oluşu belki üretim hatası olabilir bunu yarın gidip göstericem. ancak bununla beraber sanki eski casio dijital saatlerin ışıkları gibi ekran köşelerinde ekrana ışık yansımaları olmakta ki bu durum özellikle koyu renk sahnelerde veya görüntülerde bence çok can sıkıcı ve gün ışığında ekranın parlaklığı yetersiz görüntüyü görmekte biraz zorlanabilirsiniz. ekranın dokunma hissi ve tepkisi de yetersiz geldi bana. usb lerin sadece 2.0 olması, %10 kalmış bataryanın 4- 4,5 saat gibi bir sürede ancak şarj olması, ağırlığının diğer ikisi birarada lara göre biraz daha fazla olması olumsuz özellikleri arasında.

    özetlemek gerekirse genel olarak günlük işlerinizi görebilecek bir ürün ancak bu saydığım olumsuzluklar göz önünde bulundurulmalı.







  • birkaç şey daha eklemek istedim
    bahsettiğim ekranın ve klavyenin dış kısmı çok fazla parmak izi gösteriyor
    ses seviyesi de çok düşük.

    bugun gidip iade ettim ve onun yerine asus tp200s aldım
    bakalım bir süre kullanayım bunun da ayrıntılarını sizinle paylaşacağım...
  • Önceki modellerden olan Casper N210 Kullanıyorum. N310'u görmedim ama şunu kesinlikle belirtmek iserim ki, dahili hafızası 32GB olan modeller size sıkıntı yaşatacaktır. Zaten işleim sistemi word excel belgerl programlar derken 32gb doluyor. Ben Micro SD kart takarım meslesi de yaş. Hem hız hem de performans açısından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufycan

    birkaç şey daha eklemek istedim
    bahsettiğim ekranın ve klavyenin dış kısmı çok fazla parmak izi gösteriyor
    ses seviyesi de çok düşük.

    bugun gidip iade ettim ve onun yerine asus tp200s aldım
    bakalım bir süre kullanayım bunun da ayrıntılarını sizinle paylaşacağım...

    ASUS TP 200 aldınız mı, nasıl memnun musunuz
  • evet casperı asus la degıstırdım. caspera göre çok daha memnun kaldım. kullanımı ve akıcılığı daha iyi. malzeme kalitesi olsun ekran kalitesi olsun casperdan daha çok tatmin etti beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.